כל כך מהר?

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gif

אולי לך יש חצי שעה ביום אבל לי לא..יש לי מלא חוגים ואחר כך לעשות שיעורי בית..רק בימי שבת יש לי את הזמן שלי. ומה שטוב לך לא טוב לי. כן, עניתי ישירות מה רע? ואולי זה נשמע "לא חביב", כי ראיתי איך היא ציטטה אותי וזה היה ניראה לי כאילו היא מזלזלת בי. אני לא אומרת שלא עשיתי כלום, כן, דפקתי את הקבוצה שלי ואני מצטערת ואני גם אמרתי את זה. וטוב אני אפסיק להגיב אם זה מה שמפריע לך. ואני במקומה לא הייתי עושה את זה על שנת הלימודים, אבל אני סתם קטנונית וחושבת רק על עצמי:| ואת כן השתקת אותי

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifלא הבנתי מה את רוצה

+ממני

א ל א ו ר

New member
יש!! אנחנו נישארות קבוצה 4!

יופי ויהיה לנו שבוע גם טוב..! בהצלחה לכל מי שנשאר לא נורא למי שהודך..!

mini cat

New member
../images/Emo54.gifואוו... נשארנו../images/Emo12.gif

אבל למה את מאשימה את נעמה? הרי אני לא מפרסמת את שם המשפחה שלי, כי זה פרט שנמנעים מלעשות. וגם היא. כנראה זה בסדר עכשיו אבל... אולי ננסה להימנע מלהכניס פרטים כאלו כמו שם משפחה פנימה...
אבל בכל מקרה, עבודה טובה
אפשר להבין מאיפה הנקודות באו? (במיוחד החצי נקודה?)

על מה את מדברת?

הוספתי לכן חצי נקודה בגלל נעמה. ושאר השאלות: 1. נושיfay, לאיזה כיתה עולה ApharseMon? רשמה ח' במקום ט'.
2. mini cat, מה שם משפחתה של miss naama? חצי נקודה
3. miss naama, האם לקאט גירל יש גשר? רשמה לא במקום כן
4. קאט גירל, מה צבע עיניה של נושיfay? חום
5. ApharseMon, האם לmini cat יש אייסיקיו? כן

mini cat

New member
../images/Emo54.gif נראה לי שבאמת לא הבנתי...

אני פשוט מאאאוד עייפה אז המוח לא מעבד דברים בצורה נכונה... משום מה חשבתי שהתכוונת שהורדת בגללה
הכל טוב, (כל עוד לא שיגעתי אותך
)

Cool Simsit

New member
יש קבוצה שתיים נשראה!!

קבוצה 2 שרשרו לכאן את התשובות האמיתיות!! אני אכן גרה במרכז!!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלעזעזל, אישרתי.

ויש לנו שתי תשובות נכונות [קבוצה 2]. פלוס עוד שתי תשובות שלפי מה שאת אומרת לא אישרו אותן. ועודמשו. אני חושבת שמי שלא השתתף הפעם, זאת אומרת, לא שלח תשובה או לא אישר את עצמו צריך לדוח [
ככה אומרים?] מהפרוייקט.

א ל א ו ר

New member
../images/Emo39.gifזה די נכון אבל...

גם לנו זה ככה כי דפי נעלמה....... אבל בכל זאת זה אשמתה שהיא התחייבה! היא ידעה שהיא תעכזב את הקבוצה שלה..... זה לא אשמת חביבה פלוססס שהיא נעלמה

למעלה