כל כך מהר?

כל כך מהר? ../images/Emo12.gif

כן. זה הניפוי הראשון של המשחק גיבוש. בנאנות. חבל. נגה- אם רק היית שולחת לי מסר שבו כתוב שעברת את הבת מצווה שלך. אילנה- אם רק היית שולחת לי מסר שבו כתוב שאת לא באת אף פעם למפגש פורום. אוריין- אם רק היית מאשרת שזה באמת שמך. אבל בעיקר. אופיר וזוהר, אם הייתן מאשרות שהתשובות עליכן היו נכונות. טבלת נקודות- #1 2 מתוך 5. #2 1 מתוך 5. #3 2.5 מתוך 5 [בגלל שנעמה לא רצתה לפרסם את שם משפחתה]. #4 2 מתוך 5. #5 0 מתוך 5. אין מה לעשות. זה חוקים וזה. וקבוצה #5 תאלץ לעזוב את הפרויקט
[בירורים לגבי מה התשובות וכאלה- שרשרו לכאן! חשוב לי שתדעו שלא סתם הורדתי נקודות
] באמת ממש חבל לי שלא הלך טוב בסיבוב הזה. אאאאאאאאאאאאאבל
בגלל שהתחלנו ללמוד והכל. מהיום יהיה לכן שבוע לפחות להכיר אחת את השניה, שלב אחד יותר לעומק, כי זו בעיקר היתה התלונה שלכן
היום לא הייתי בכלל בבית ולכן גם לא יכלתי לעזור לכן בבעיות. סליחי. ובהצלחה לשאר הקבוצות

הבנתי:) חבל, כי

אם היית שולחת לי מסר היית משפרת את מצב הקבוצה שלך פלאים. רק מסר שכתוב בו "אף פעם לא הייתי במפגש פורום" אבל את פרשת. וזהו. חבל לקבוצה שלך.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo12.gifהיא לא התכוונה שהיא

פרשה עכשיו? היא נראה פשוט לא הבינה שהיא הייתה אמורה לשלוח לך מסר..

"אני לא יכולה להיות הרבה זמן במחשב

ויש לי הרבה על הראש, סורי
" מהמסר. אל תתחילי לחפש בשרשור

נשארת עם 2 נקודות פחות תמידית? ../images/Emo3.gif

כי היא לא עונה וגם לא מאשרת במסר. וגם נגה לא. אז 2 קבוצות תמיד יהיו בפיגור, לאדעת. בא לי לבטל הכל. למה בנות מתחייבות סתם.

broken winges

New member
עם 2 נקודות פחות

בגלל שמישהי אחת פרשה?.. אוףף זה ממש מבאס.. בקצב הזה גם אם נכיר הכי טוב שבעולם אחת את השנייה יהיו לנו סיכויים ממש גבוהים לנופה...

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאבל אבל

למה? את לא יכולה פשוט להוציא? זה לא שנשאר עם 3 בנות הרי אנחנו קבוצה של 5 ועם תוציאי אז נשאר 4.. ויש קבוות של 4 אממ בבקשה?

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifמאיפה אני אמורה לדעת

שהפרוייקט יהיה גם בשנת הלימודים?? באמת מצאת זמן לפתוח פרוייקט כזה

yaeloolik

New member
לא יפה להגיד../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif

היא פתחה את הפרוייקט בשביל אחרים לא בשביל עצמה.. אז זהו
.

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifלא אמרתי שהיא פתחה

את הפרוייקט בשביל עצמה.. פפפפפפפפ..

yaeloolik

New member
הו *מסבירה את עצמי מחדש*../images/Emo25.gif

"באמת מצאת זמן לפתוח פרוייקט כזה..
" אז פשוט אמרתי שלא יפה להגיד דברים כאלה ולשים אייקונים כאלה בעיקר בגלל שהיא פתחה את הפרוייקט בשביל הפורום. כאילו יש לה עוד מה לעשות בחיים אז אם היא עושה משהו בשבילנו צריך להעריך את זה ולא לחפש פגמים
. מובן?

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifאני לא מחפשת פגמים.

הם באים לבד. היא מתלוננת שמלא פורשים, עניתי למה. זה הכל.

yaeloolik

New member
../images/Emo25.gif:|

"אני לא מחפשת פגמים. הם באים לבד..." דיי כבר. אומרים לך משהו פשוט תקבלי ותשתקי:|. היא עשתה את הפרוייקט הזה גם בשבילך. אם מישהו פה יצא לא בסדר זו את שדפקת את הקבוצה שלך. והנה דוגמא קטנה למשהו שיכלת לעשות: "אני פרשתי כי זה בזמן בית ספר. מצטערת:]." אולי אני טועה אבל ממה שנראה לי זה בדיוק אותו דבר רק יפה:|.

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gif

מה את רוצה? אני כתבתי "בגלל שיש לי הרבה על הראש ואין לי זמן להיות במחשב, סורי" זה בדיוק כמו "אני פרשתי כי זה בזמן בית ספר. מצטערת:]." ואולי יצאתי לא בסדר, ודפקתי את הקבוצה, אבל זה עדיף מאשר שאני אשאר פה ואדפוק לי את השנה. באמת מצטערת שאין לי זמן לפרוייקטים בשנת הלימודים. ואת לא תשתיקי אותי:|

yaeloolik

New member
../images/Emo25.gif.טוב

קודם כל חצי שעה ביום לדבר עם בנות לא יידפוק לך את השנה. חוץ מזה שהפרוייקט לא ייקח כל השנה. ויש המון חגים בהתחלה... אז לטעמי האישי הזמן של הפרוייקט בסדר. דבר שני, היא שאלה בכללי למה אנשים לא מתחייבים ואת ענית ישירות לה ועד ענית דברים שפשוט לא נשמעים חביבים במיוחד... ואני לא מדברת אלייך מאיזה מבט סנובי מלמעלה. הרבה פעמים אמרו לי שאני מתעצבנת מהר או שאני אומרת דברים שאני לא צריכה להגיד.. אז אם מישהו מעיר לך משהו תנסי לחשוב רגע על עצמך ותפסיקי להתגונן כאילו לא עשית כלום. שני צדדים למטבע.... העניין הוא שמראש לא היית צריכה להגיב לה. אם את היית במקומה ופתאום ילדים היו מתחילים לפרוש לא היית ממורמרת מהעניין? אולי עצבנית, מדוכאת? רק שתדעי הייתי ממליצה לך להקשיב למה שאני אומרת כי אני מסתכלת על העניין משני הצדדים מה שאת (או כל אחד אחר במצבך) לא היה יכול לדעת מה חושב הצד השני. אבל לפחות תנסי. זה מה שאני מבקשת. לא שתשתקי:).

למעלה