כל חרא צף בסוף

Liat d

New member
לפני שאת/אתה מבקרת את הניהול

של עדי או של תפוז אולי באמת כדאי לדבר על איך מכתב - אישי אני מתארת לעצמי- שנשלח להנהלת וינט מוצא את דרכו אליך

ולתומי חשבתי, ש"חרא" מתייחס בכלל

ל"מר כרמלי" בכבודו ובעצמו. סיר בשר מגעיל - חטפתי ממך קלקול קיבה קשה. אז תעשה טובה לאנושות, ופשוט תתעופף לך הלאה עם הבשר המקולקל שלך. אתה ממש לא חסר לנו כאן. כמו שאתה רואה, אנחנו שמים עליך
אחד גדווווווווווול. עדי -
וגם

lilaNY

New member
מי? אתה! ולא צף בסוף, צף בהתחלה.

מזמן הבנו את הרעיון, עדי לא נראית לך ובא לך לרדוף אותה. יופי, עכשיו לך תמצא/י לך חיים ותעזוב/י את עדי ואותנו בשקט.

marsala

New member
מצטרף לחיזוקים לעדי../images/Emo70.gif

קבלי חיבוק עם חיזוק מוש

marsala

New member
מקס האתר של מה יש חזק ביותר

שמעתי את "איציק פוגש את ראש העיר" ונזכרתי ביום ששמעתי את זה ! מדהים!

סנדייז

New member
סיר הבשר 2 לך תמרח את הצואה

שלך במקומות אחרים. טעית בכתובת. המנהלות כאן עשו עבודה נפלאה ספגו אנשים כמוך ובמקביל שמרו שהבית החם והנעים שלנו ישאר כך. אז עשה טובה תעלם מכאן שהרי השכנים לא טובים לך.
דרורה

tam1nj

New member
אומנם חדשה אבל

כבר מספיק זמן כאן כדי להתרשם מהעבודה הטובה שנעשית על ידי המנהלות ומהחברים בפורום שהם אחלה חבר´ה, אינטליגנטים, נעימים, ומסבירי פנים. בזמנו גם בפורום "ההוא" היו כל מיני מחרחרי ריב, נכנסים, זורקים מילים פוגעות, מעוררים ריבים ונעלמים. אני נוטה לחשוב שמדובר באותם אנשים, מרירים, ועלובי נפש שזו הדרך היחידה שלהם למשוך מעט התייחסות ותשומת לב. אז אם תשאלו אותי הדרך הטובה ביותר היא לא להגיב, להתעלם מקיומם ואני משוכנעת שתוך זמן קצר ימאס להם והם יעלמו. זה מזכיר לי את הסוטים האלו בטלפון, משמיעים קולות ומחכים לתגובה שלנו הבנות.אם נגיב הם ממשיכים, אם אנחנו שותקות הם מנתקים.........
לחיי הפורום

anatul

New member
אני כמובן מסכימה עם כולם חוץ מעם

סיר הבשר שלא מריח ממש טוב - ןיכול ללכת לחפש חברים במקום אחר אני לא מעריכה את הגישה שלך ופעם הבאה אני לא חושבת שאפילו אפתח הודעה בשימך אז מצידי - לך לעזז.. ולעדי ולילה אתן עושות עבודה נהדרת!!!! WE LOVE YOUֱֱ
כל הכבוד על המילים החזקות

liat129

New member
ובתור חדשה אני רוצה לומר..

שהיתה לי קבלת פנים נהדרת מכולם. אמנם הגעתי מ"שם", אבל אין מה להשוות, פה אני מרגישה בבית, ולמען האמת, אני צריכה להודות ל YNET כי אם הם לא היו עושים את הצעד האדיוטי שעשו אולי לא הייתי מכירה את הפורום
.. לדעתי, עדי - את עושה עבודה נהדרת, אנחנו
אותך..
ועוד משהו סיר בשר - חשוב שתדע שגם למנהלות יש חיים פרטיים ויש להן זכות לעשות בהן מה שהן רוצות, גם אם זה להגיש בקשה ל YNET. זה לא משנה את העובדה שהן התמודדו בצורה מעוררת התפעלות עם המצב שנוצר.. אני בטוחה שלא קל לטפל בכמות גדולה של אנשים כועסים, ועוד לעשות את זה בצורה מכובדת. לא פעם הודגש (אם רק היית טורח לקרוא) שה-כ-ל חוקי (ולמרבה האירוניה זה אף פורסם בYNET) ואם לא מתאים לך, פשוט אל תקרא. בקיצור, תפסיק לזהם לנו את הבית עם השטויות ותעוף מפה!!!

joojoo

New member
baloney

I haven´t been here for long - I´m a YNET refugee - but I want to express my admiration and gratitude to this forum´s moderators, Adi and Leila. As one who has moderated a few forums, mailing lists and similar public discourse in the past, I want to give you two thumbs up and say that you are doing a fabulous job.​
יישר כוח!!!
And as for the original poster, you are disgusting. Go find somewhere else to spread your vile. We are definitely not interested.​

Hey joojoo........

We finally saw 2 words in Hebrew from you...How about switching for good for the benefit of others who may have some difficulties?

כפי מישהו שמכיר עדי מקרוב

יש לי מילה אחת לומר אין כמו עדי בשמים !!!!!!!!! בחורה טובה , נשמה טובה , לב זהב !!! מכיר את עדי עוד מוויי-נט , כמה היא עזרה אנשים שמבקשים עזרה , עם שאלות האיך לבוא לארה"ב , עם כל מיני שאלות , להנהלת הפורום , רק תראה איזה מאמרים , עדי כותבת עוד בוויי-נט , על החיים בארה"ב בכלל , ועל חיים בניו-יורק בפרט , כמה שעות יגיעה לחפש חומר , ולכתוב זה בפורומים שונים , מגיע לך עדי בשמים הכלללללללל יש שכר לפעולתך ! רוצה עדי , מת על עדי ,

Guy K

New member
סיר בשר נכבד,

בתור מישהו שהתנגד לעדי מהיום הראשון שלה כמנהלת פורום תרשה לי להגיד לך משהו, לא, בעצם, יודע משהו, אני אתעלם ממך ואפנה ישירות לעדי: עדי יקרה אחרי שכל כך הרבה מים חלפו בנהר ואחרי שהצטיירת לי כמפלצת ואחרי שהייתי בטוח שאת הבנאדם הכי לא נכון לפורום ואחרי עוד הרבה דברים שליליים שהיו לי בראש לגביך אני חייב להודות שטעיתי ואם לאמר את האמת את עושה כאן עבודה נהדרת אז אולי אני ואת לא ממש חברים וקשה לי להיזכר בפעם האחרונה שבאמת דיברנו אחד עם השני אבל את באמת בסדר יותר מבסדר אפילו את מנהלת פורום מצוינת ובנאדם טוב מאחל לך את כל הטוב שבעולם והרבה בהצלחה עם התינוק שבדרך ומקווה מאוד לפתוח דלת חדשה, קצת יותר נחמדה (ותודה לסיר הבשר שעזר לי להגיד את זה) גיא

../images/Emo45.gifיפה אמרת, גיא

המנהלות, ובמיוחד עדי, בהחלט יכולות להעזר בכל תמיכה שחברי הפורום יכולים לתת להן בימים סוערים אילו, ובמיוחד תמיכה מוצדקת

גיא

למרות שהחלטתי לא להגיב בשרשור הזה, הרגשתי שאני חייבת להגיב. אולי אתה יודע ואולי לא, אבל בעיקר כשההורמונים של ההריון עוזרים לזה לא קל לי עם כל הסיפור הזה כאן. אבל כשקראתי את ההודעה שלך באמת התרגשתי, אני שמחה שדברים טובים גם יוצאים מכל הדבר הזה. האמת, בניגוד גמור אליי אין לי כל כך הרבה מילים הפעם. ואני שמחה שיש לי את הכבוד לקרוא לכולכם חבריי הוירטואליים. תודה גיא.

judyr

New member
סיר בשר או כרמלי...

לא עקרוני משום ששניכם אותו הדבר (שעוד לא הגדרתי אותו אל דאגה זה גם יגיע) דבר ראשון תלמד לצרף לינקים ולא לשלוח את הקישור לעמוד אלא להודעה ספציפית... או שאולי אתה חושב שזה פלילי
בקיצור... אף אחד לא רוצה אותך פה
אתה מוקצה מחמת מיאוס וגועל
אתה החולייה החלשה
שלום

למעלה