כל חרא צף בסוף

כל חרא צף בסוף ../images/Emo46.gif

ומי החרא? תקראו פה, בתלונה החמורה מאוד על מנהלת הפורום

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

למה להשתמש במלים כאלו? שכחת? אנחנו כבר מזמן לא גרים בארץ-ישראל...
מעבר לכך, לא קיבלתי את הרושם שמנהלת הפורום מעודדת איזושהי פעילות לא חוקית. אתה בטוח ש- ynet לא שלחו אותך?

ynet מעניינים לי את התחת

גם אתה. אני פשוט בז למנהלת פורום שיורדת לרמה נמוכה כל כך, במקום לעשות פה פורום מכובד ועל רמה. בינתיים היא רק מקלקלת, ועדיף שיפטרו ממנה. מי בעד מותק הבוסטונאית ירים את ידו.

היי סיר בשר/ליאור כרמלי.....

יש לך חוצפה לכתוב פה "במקום לעשות פה פורום מכובד ועל רמה" ואתה פותח שרשור פלוס ההודעה הזו בשפה גועלית כזו? אני מציע לך שלפני שאתה מחשיב את עצמך כ"בעל רמה" לך לחדר האמבטיה, תוציא את לשונך מול המראה ותנקה את הלשון טוב טוב עם הרבה סבון, ועדיף מסוג אנטי-באקטיריאל
ובמה שקשור לעדי: בהתחשב בלחץ שהיה פה בזמן הפלישה, דעתי היא שעדי וליילה עשו עבודה מצויינת, עבודה מקצועית, מסודרת ויעילה. ואם אני מכיר קצת את חברי בפורום אני מאמין שרובו הגדול יסכים איתי. כל מה שאתה מנסה לעשות זה להכניס פה אוירה מכוערת. אינני יודע כמה זמן אתה גולש בפורום אבל אני יכול להבטיח לך שחברי הפורום יודעים טוב מאוד איך להיפתר מטיפוסים כמוך שמעודדים סיכסוכים מיותרים.

מותק |בלונ הבוסטונאית מוחה בכל תוקף

על שרבוב שמה לתוך הביוב הזה מתנצלת שלא נכנסה לפורום לאחרונה מחוסר זמן ומבקשת לחזק את עדי בעבודה הנפלאה שהיא עושה ביחד עם ליילה. וכמו שאני מכירה אותה, היא תיכף תיבנס להגיב בעצמה....;-

תודה נילי!! ../images/Emo13.gif

רק עכשיו האירו את עיניי ששמי שורבב לאיזו הודעת נאצה בפורום. מפאת חוסר זמן ומאורעות שפקדו את חיי, אפילו לא נכנסתי לפורום לאחרונה.... ובכל זאת, אני מקווה שכולכם יודעים שאין לי ולא הייתה לי שום יד בדבר! להיפך, בהחלט הייתי תורמת אקטיבית בדיון "כביש עוקף YNET" ואני מאמינה שצריך לנקוט בכל שיטה (רצוי חוקית אבל לא חייב...
) כדי לא לשלם לחבר´ה ההם אגורה!! שיהיה לכולם רק טוב, מותק

סיר הבשר? לפי שפתך אתה רק סיר לילה!

(לא לא לילה של הפורום!) לשתי המנהלות, במיוחד לעדי שהושמצה לחינם -
- אתן עושות עבודה נהדרת! הלחץ של YNET ושלוחיו רק מוכיח את זה...

kei c

New member
החרא היחיד כאן זה אתה טיפש!<סיר>

אני מצטער שאני מגיב להודעה שלך סטטוס אבל הכוונה היא לההוא מלמעלה! תגיד אתה סתום?.....לא אתה בטח ישראלי מצוי! אתה רק מוכיח לי כמה טוב שאני לא שם! עייף אני כבר מכל המטיפים המכוערים האלה שקמים השקם וערב. חלאות כמוך יש מליונים בנענע וואלה ו YNET כאלה שמגיבים על כל ידיעה במין אנטשמיות מהולה בטיפשות של בית אנטי____ !(השלם את החסר אידיוט) ת´שמע עילג שכמוך צא צא צא לנו מהפורום לפני שאני מוציא עליך את כל העצבים שלי!!!! ואל תחזור לך תגיב בYNET תגיד להם אני גונב אותם כל בוקר 5 ידיעות-חרא עליך ועל אלה ששלחו אותך ביחד!

ננסנס

New member
הלו סיר, קבל ../images/Emo67.gif

אתה ואותו המכונה "ליאור כרמלי", מה אתם רוצים מהגברת ?! בתור אחד שהיה ממתנגדי העלהום על YNET, אני חייב לציין שעדי היתה הוגנת ופעלה כפי שנדרש ממנה. אני פניתי אליה במסר אישי שתברר את חוקיות הענין והיא חזרה אלי עם תשובות מנומקות ומוסמכות מהנהלת הפורומים. כשהיה צריך למחוק היא מחקה ותמיד נתנה דרור לחופש הביטוי של כווווולם ! אז... חאלס !!! חפש לך עץ אחר לטפס עליו !

greeneyes3

New member
רבותי!אין חדש תחת השמש...אלו אותם..

האנשים שזרעו שנאה ושטנה במקומות אחרים בעבר...קולקצייה של פסיכופטים(או שזה אותו האדם) שצריך למחוק את ההודעות שלהם בצורה שיטתית...כי המגמה שלהם היא פשוטה מאוד. דהיינו, לגרום סיכסוכים כאן בין קבוצה מגובשת של אנשים שמאמינים ביופי של נפש האנשים שכותבים כאן ובדמוקרטייה של הפורום הוירטואלי והייחודי הזה. אז אנא התעלמו מהם והם ייעלמו,אני מבטיח לכם!

Ho Oh

New member
מסכימה ומליצה לעשות כך

פשוט התעלמו. אל תגררו עצמיכם אחריו.

למעלה