כל חרא צף בסוף

Gefen

New member
שטויות במיץ פטל

שרשורי למה נט התפתחו פה באופן ספונטאני ביותר ע"י הגולשים ... מנהלות הפורום לא מחקו את ההודעות שאתה מדבר עליהם, אבל קבלנו מספיק הסברים מהגולשים על למה זה כן חוקי להכנס ללמה נט בלי לשלם ואין בזה שום עבירה על החוק. אני בטוחה שאם זה לא היה חוקי, הנהלת תפוז היתה אוסרת את זה.. ואתה אדון סיר הבשר, לך תשטוף ת´פה עם הרבה סבון לפני שתכניס פה הודעה בפעם הבאה. גפן

איזה שטויות

יש לנו אחלה מנהלת פורום ולמי שיש בעיה איתה אז שיעבור לפורומים אחרים

מנהלת נכבדת

אפשר לבקש למחוק את השרשור הזה, כדי שלא ייכנס חלילה לארכיון וינציח שם את הטיפוס האומלל שהתחיל אותו?

סקיני

New member
../images/Emo9.gifאני אמנם חדשה פה

אבל כבר יודעת שלא חייבים לקרוא את ה-כ-ל! ומה שלא מוצא חן אפשר גם לא. לא צריך לחנך אחרים בשביל זה היינו נשארים בישראל..

ליילה

New member
תסלחו לי מאוד על העניין, אבל מתחיל

להמאס לי כבר מהאנשים האלו. אז אולי זו לא תשובה דיפלומטית שמנהלת פורום צריכה לכתוב, אבל מעבר לזה שאני מנהלת פורום אני גם בן אדם. אדון סיר בשר מאוד לא נכבד, השפה שלך והליכלוכים שלך כבר עלו לכולם פה על העצבים ואתה מתבקש לעוף מהפורום שלנו, כן לעוף. בשבועות האחרונים אני ועדי מנסות להחזיר את הפורום הזה למקום שבו הוא היה, מקום נעים ואינטיליגנטי להחלפת דעות וחוויות חיים, ותאמין לי זה לא קל כשאנשים כמוך מסתובבים לנו בפורום. עדי, היא מנהלת מסורה, בחורה נעימה וישרה לחלוטין, ואת זה אני אומרת מהכרות אישית ועבודה משותפת. שום , ואני חוזרת, שום מידע לא חוקי לא פורסם בפורום, כל הפרסומים שהיו בפורום נשארו בו בתאום עם הנהלת הפורומים, עם המנהלות שלנו, ועם ייעוץ משפטי. לא היה שום דבר לא חוקי בשיטות העקיפה שפורסמו, הן חוקיות לחלוטין ופורסמו גם בווי נט. עדי מעולם לא פנתה לווי נט בבקשה לנהל פורום, וכל מסמך שיש בידך הוא פיקציה ושקרים. אני לא יודעת מי שלח אותך אלינו, או מה בדיוק אתה מנסה להשיג, אבל זה גם לא מעניין אותי. אני משאירה את ההודעה הזו ולא מוחקת, כי אני רוצה שעדי תוכל לראות שחברי הפורום האחרים תומכים בה, ומגנים אנשים כמוך, אבל שלא תטעה זו ההודעה האחרונה שתישאר פה בסגנון הזה. בשבועות האחרונים אני ועדי מוחקות ללא סוף הודעות הסתה, קללות, ונסיונות להשתלח ברמה האישית באנשי הפורום שלנו, וזה מתחיל לעלות על העצבים. את ההתחשבנויות האישיות שלך עם אנשים והתסכולים האישיים שלך אתה מתבקש להוציא במקומות אחרים ולא על דפי הפורום שלנו. אני קוראת לכל חברי הפורום האחרים החדשים והוותיקים להוקיע את המשתמש, ולהבהיר לו שבפורום שלנו, דברים כאלו לא יתקבלו ואם כבר מדברים על חרא צף, תסתכל במראה אדוני...

ננסנס

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif

../images/Emo24.gif אחד שווה אלף מילים

ובאמת כל הכבוד למנהלות כאן שעבדו עובדות ותעבודנה במרץ כדי לספק לנו הגולשים מקום נחמד ופורה. קבלנה חיזוק עידוד והמון חיבוקים

../images/Emo45.gif ושוב נדגיש את שנאמר - הפורום

הפורום הזה, חי הרבה לפני שגל הפליטים הנוכחי הגיע אליו. נעים לנו פה. לרוב החברים הקבועים הוא סלון שבו נפגשים עם חברים. כן, חברים של ממש. אין שום סיבה שבעולם שנחשוב להחליף את מי שעושה פה עבודה מצויינת ומשקיע הרבה מזמנו היקר לטובת הכלל. מה שאני באמת לא מבין, זה מאיפה שאבת את החוצפה שלך. הגעת למקום שיש בו הלכי רוח חיוביים ביותר. לא מתאים לך המועדון - אף אחד לא מחזיק אותך פה. אתה ישר יכול ללכת. בהתחשב באיך שהתבטאת - אנחנו נשמח אם תלך. שלום.

למעלה