כל ה

שאני אעזוב????????????

אף פם לא נגעתי בו. אתה תעזוב! להתחזק מהידיעה שיש מי שמשגיח...זו תלות... ואני...מה אתה כבר מכיר לי קיצת... תלות...עושה לי בעעעעעעעעעעעעעע

maof

New member
לא ולא.......... ../images/Emo70.gif

זאת ממש לא תלות. מימוש הוא עניין של אמון ואמונה בעצמך, הוא היכולת לשאת את החזון לפניך. מעוף

אבל...אבל...

כתבת במקודם שמתחזקים כשיודעים שיש מישו שמשגיח ועוזר. איך הגעת משמה למימוש???????????? קוקו מיבולבלת כבר.

maof

New member
זה...@שוט.....@שוט......

הכל בעיני המתבונן וצבע המשקפים
מעוף

Raychoo

New member
סוף סוף נהייתי אמיצה.....

.....והתחלתי לעשות דברים שלא חשבתי שאצליח להביא את עצמי לעשות ללא בן זוג. למשל, הזמנתי לי ולילדים כרטיסים לאנטליה לעוד שבועיים.... ואז.....אזהרה. חמורה. המטה ללוחמה בטרור ממליץ לא לנסוע לחופי טורקיה בינתיים. כבר קניתי כרטיסים...כבר שולם הכל (ואין החזרים...)..... ומה עושים? אני לא מסוגלת לנסוע כשיש אזהרה חמורה.... אני יודעת שיש כאלו שנוסעים בכל זאת....אאאוווווףףףףףף!!!!!!! תחזיקו לי אצבעות שזה יסתדר תוך שבועיים!!!!!!

malka3

New member
אל תהיה היסטרית, כנסי לאתר ותקראי

את האזהרה המעודכנת: המטה ללוחמה בטרור מסיר את המלצתו להמנע מביקור/שהייה באיסטנבול , כלומר – אין מתקיימת עתה אזהרת מסע לגבי איסטנבול. עם זאת נוכח איומי הטרור בתורכיה ממליץ המטה ללוחמה בטרור לאזרחי ישראל להימנע משהייה בקרבת גבולות תורכיה עם איראן ועם עיראק וכן לקיים ערנות גבוהה ושמירה על כללי ההתנהגות המומלצים בעת שהות ברחבי תורכיה .

Raychoo

New member
מה שציטטת אינו מעודכן....

....טרם עידכנו את האתר שלהם. נכון לרגע זה יש "אזהרה חמורה" לגבי כל חופי דרום טורקיה. תסתכלי בראשי של msn.

תלתליפז

New member
שאלה אל מכירי חוף הבונים

האם זהו חוף מסודר עם שרותים וברזיות ? מותר ללון שם בלילה?

GOLF46

New member
מותר לישון שם אך עדיף לקחת חומר

נגד יתושים המקום מסודר יש שרותים וגם מסעדה ומינימרקט

למעלה