הנה לך האתר עם החלום מעוטר בתמונות...
י יערית New member 8/8/05 #16 ../images/Emo12.gif המומית איך תוכלי להכניס אותי שמה בחזרה? בטח תמיד בחיקך...אבל צריכה את הסביבה הריחמית {אמא גנבו לי,לקחו לי ,שתו לי,מצצו לי..אופסססססססססס}
../images/Emo12.gif המומית איך תוכלי להכניס אותי שמה בחזרה? בטח תמיד בחיקך...אבל צריכה את הסביבה הריחמית {אמא גנבו לי,לקחו לי ,שתו לי,מצצו לי..אופסססססססססס}
M maof New member 8/8/05 #19 ולכן כל בוקר אני מבקש מאלוהים.... אלוהים, תן לי ת'תקווה לקבל מה שאין תן לי את הכח לשנות את מה שכן תן לי את האומץ לנסות לתקן את העולם שלי מעוף
ולכן כל בוקר אני מבקש מאלוהים.... אלוהים, תן לי ת'תקווה לקבל מה שאין תן לי את הכח לשנות את מה שכן תן לי את האומץ לנסות לתקן את העולם שלי מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/8/05 #22 ת'אמת... בלי טל ברודי ומיקי ברקוביץ'...גם האמונה לא הייתה עוזרת
M maof New member 8/8/05 #23 אוקי מסכים איתך אבל....... אם הם לא היו מאמינים בעצמם לא היינו מגיעים למעמד הזה. מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/8/05 #24 או../images/Emo70.gif פה אמרת נכון... מאמינים בעצמם יחי ההבדל הקטן...את ההוא תשאיר בחוץ
M maof New member 8/8/05 #25 עיזבי את ה...או אנשים מחזקים את עצמם באמון שהם יודעים שיש מי שמשגיח ועוזר. ולא שוכח לרגע את המשפט שאומר "אלוהים עוזר רק למי שעוזר לעצמו" מעוף
עיזבי את ה...או אנשים מחזקים את עצמם באמון שהם יודעים שיש מי שמשגיח ועוזר. ולא שוכח לרגע את המשפט שאומר "אלוהים עוזר רק למי שעוזר לעצמו" מעוף