כל הפורום ל-ה-ת-פ-ק-ד

כל הפורום ל-ה-ת-פ-ק-ד ../images/Emo195.gif

שם: גיל: עיר: בויז מועדף: שיר מועדף: קליפ מועדף: אייסי: מסנג'ר: תמונה:

אני ראשונההה!!

שם:קמילה סנדלר יוסף
בויז מועדף:נוליי ודם-דם
שיר מועדף:כולםם
קליפ מועדף:שניהםםםם מקסימים בטרוף
אייסי:348708645
מסנג'ר:[email protected]
תמונה:אין לי מש'ו יפה..בעע

../images/Emo41.gifאנייייייייייייייייייייי../images/Emo41.gif

שם: קרין יוסף חמי סנדלר הכט לוי גיל: 17 עיר: ת"א בויז מועדף: אדם
שיר מועדף: אשמור את ליבי קליפ מועדף: אשמור את ליבי!!!!!! אייסי: לא למה מי מת מסנג'ר: לאאאאאאאאאאאאאאאא תמונה:

פאשית

New member
..

שם: נופר <פאש> פרץ גיל: 13 עיר: באר שבע בויז מועדף: ביחיי שיר מועדף: כמה אהבה קליפ מועדף: שמחה אייסי: 296685303 מסנג'ר: [email protected] תמונה: אין

talush20044

New member
עונהה

שם:טל גיל:עוד חודש 15 עיר:אור עקיבא בויז מועדף:חמשת הכוסוניםם!! שיר מועדף:כמה אהבה קליפ מועדף:"שמחה" אייסי:178103769 מסנג'ר:[email protected] תמונה:-אין-

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם:דניאל גיל:13 עיר:אשדוד בויז מועדף:א-ד-ם-ה-מ-ו-ש-ל-ם-
שיר מועדף:שמחה
גיימבויז... קליפ מועדף:אשמור את ליבי אייסי:190522993 מסנג'ר:[email protected],.il תמונה: איןן

../images/Emo20.gif שילייי ../images/Emo20.gif

שם: תני סנדלרררררררררר [חן..חח] גיל:13 עיר:באר שבעע בויז מועדף:את שרון אבל בתכלס כאילו את כולם... שיר מועדף: כמה אהבההה יש אצלי בלב לגיי'ם בויזזזזזזזזזז קליפ מועדף: כל הקליפיםם אייסי: 310491176..חופשי חח
מסנג'ר: איןןן תמונה: אין לי תמונה יאפה שילי..

בר יוסף

New member
עונהההההההה:)

שם:ברוש יוסףףףףףףף גיל: 14 (עוד 11 ימים) בויז מועדף: אדמושש כפרעליךךךךךךך שיר מועדף: אממ של אדם זה האישה של חיי ושל כל הבוייז זה כמה אהבה קליפ: יש רק שניים אז שניהם מדהימים איסי: 345754050 מסנג'ר: [email protected] תמונה--->

עונהההההההההה

שם: סנדרההה גיל: 13 וקצתת עיר: ר"ג בויז מועדף: אדם הנסיך היפה שלייי הנוניי המושלם שלי כפרעליוו כמה שאני אוהבתתת אותווו שיר מועדף: אשמור את ליבי קליפ מועדף: גם אא"ל וגם שמחה... שניהםם.. אייסי: 233303591 מסנג'ר: אין תמונה: נוותר על זה

לולי 12

New member
אז ככה../images/Emo26.gif

גיל:14 ו.. עיר:נס ציונה.. בויז :ערנוש ואדם המלאכים.. שיר : כ=מ=ה א=ה=ב=ה קליף :אשמור את ליבי אייסי:340916814 מסינג'ר:אין לי כוח אני לא אוהבת.. תמונה: בינתיים אני לא יודעת איך שמים תמונה...חחח

טוששש

New member
עונהההה

שם-נטלי גיל-15 בויז מועדף-כולםםםםםםםם ובעיקר אושרי
ואדם
שיר מועדף-כמה אהבההה
קליפ מועדף-שתיהם מושלמיםםםם
אייסי-314821847 מסנג'ר[email protected] תמונה-
סתאאאאאם אין לי על המחשב...

למעלה