כל הפורום ל-ה-ת-פ-ק-ד

עונההה...!

שם:עומר חמי מזור הכט גיל:14 בויז מועדף: אוש בעלי המושללםםםם שיר מועדף: האמת עוד לא החלטתי כל השירים שלהם מושלמים! קליפ מועדף: שמחה אייסי:274358312 מסנג'ר:[email protected] תמונה........

../images/Emo20.gifשיליי../images/Emo20.gif

שם: ליעדוש סנדלר
עיר: חיפה.. קריות..
בויז מועדף: ש=ר=ו=נ=ו=ל=י
שיר מועדף: כמה אהבה
קליפ מועדף: נממ.. ישלהם 2.. ושתייהם יפים
אייסי: 201280564
מסנג'ר: [email protected] תוסיפו =]
תמונה: אם הייתי יודעת לעלות.. הייתי מעלה בכיף

מאמי זה לא בעיה לעלות..

תלחצי על הוספת תגובה ואז למטה יהיה רשום לך "בחר/י קובץ" תלחצי "עיון" שימי את התמונה ואז תלחצי "שלח" וזהוו [=

לולי 12

New member
שאלה....אופ זה משגע אותי...

אחרי שבחרתי את התמונה איך אני שמה אותה איפה שאני רושמת עכשיו ??????

miri2102

New member
עונה

שם:מירי..גיל: 14 עיר:ערד..ובחן..שני חורים אבל שוויםבויז מועדף:אושרישיר מועדף:כמה אהבהקליפ מועדף:אשמור את ליביאייסי:320172061מסנג'ר:[email protected]תמונה

טוולי

New member
עווונהנהנהנההנההה=]]

שם: טל גיל: 16 עיר: נהריה בויז מועדף: שרונית
שיר מועדף: אממ ישלי כמה לשם-מירי מסיקה שיר תקווה-מירי מסיקה עברי לידר-יותר טוב כלום מכמעט כמה אהבה-גיימבויז קליפ מועדף: שמחה
אייסי: 237964786 מסנג'ר:[email protected] תמונה:
אני השמאלית=]]

בובי28

New member
אוקייי אז ככה:

גיל:14 עיר:נס ציונה בויז: ברור אבל ברור שאושרי המושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר: כמה אהבה (יש אצלי בלב אליהם) קליפ: אשמור את ליבי אייסי:166469493 מסנג'ר: אני שונאת...... תמונה: בינתיים אין לי....

עונהנההנהנההנהנההנהנה

שם: נטלי גיל: 12 עיר: ב"ש בויז מועדף: אדמושש כפעליוווו!! שיר מועדף: כמה אהבה קליפ מועדף: שמחה...חח אייסי: 341793058 מסנג'ר: [email protected] תמונה: אין לייי

אניניניני=]

מנהלות להכניס לטאגליינ'ג חח או איך שלא כותבים את זה...=// שם:אורניתה=] גיל:12 וחציי...המומולדת מתקרבבב...חיחי עוד חצי שנהה עיר:לודד...חורר בויז מועדף:דם דם שליי=] שיר מועדף:שמחה קליפ מועדף:אא"ל אייסי:216724531 מסנג'ר:לא טוב... תמונה:נמנמ...אני במחשב של אבא שלי כי נדפק לי המחשבב...

עונה

שם:נוי גיל:12 עיר:ראשון בויז מועדף:ביחו'שששלי שיר מועדף:כמה אהבה קליפ מועדף:שמחה אייסי:321181525 מסנג'ר:שכחתי ת'סיסמא

אורטל 13

New member
עונה

שם:אורטל נשיא גיל:14 עיר:חולון בויז מועדף:שרון סנדלר הנולי שלי שיר מועדף"כמה אהבה" קליפ מועדף:"אשמור את ליבי" אייסי:276342194 מסנג'ר:eek:[email protected]

אורטל 13

New member
עונה

שם:אורטל נשיא גיל:14 עיר:חולון בויז מועדף:שרון סנדלר הנולי שלי שיר מועדף"כמה אהבה" קליפ מועדף:"אשמור את ליבי" אייסי:276342194 מסנג'ר:eek:[email protected]

שלי

שם: סיון חמי גיל: 13 עיר: חיפה בויז מועדף: אושי בעלי שיר מועדף: הזדמנות שנייה קליפ מועדף: כמה אהבה אייסי: 326063294 מסנג'ר: אין תמונה: פרמטו לי תמחשב אז אין ..

אניייייי

שם: טולעעע גיל: 12 וחצי עיר:קרית אונו.......עדיף לא לשרול איפה זהה.. בויז מועדף: אדושדושדושש שיר מועדף: כמה אהבה קליפ מועדף:אשמור את ליבי אייסי: 336557706 מסנג'ר: [email protected] תמונה:-------

עונה

שם:עדן גיל:12 עיר:ראשון בויז מועדף:אביחיוש שיר מועדף:כמה אהבה קליפ מועדף: שמחה אייסי:216288104 מסנג'ר:[email protected] תמונה:יששש אבל לא רוצהה!!

אז ככהההה!..

סייפן כהן 16 באר שבע מועדףף אושרי ואביחיי אשמור את ליבי קליפ אשמור את ליבי איסי 197157863 תמונהה-->>>http://img504.imageshack.us/my.php?image=img03125oy.jpg

למעלה