כל הפורום ל-ה-ת-פ-ק-ד

TOUSH

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם:רעות[י]
בויז מועדף:שרון שיר מועדף:כמה אהבה קליפ מועדף:אמממ
אייסי:270235137 מסנג'ר:[email protected] תמונה

עונה..

שם:חופית גיל:12 וחצי עיר:לוד בויז מועדף:אושרי ה-נסיךךך שיר מועדף:כמה אהבה.. קלפי מעודף: אהה..שניהם! אייסי:281368859 מסנג'ר:אין
תמונה:.....

TOUSH

New member
תודה על המחמאה../images/Emo9.gifלמרות שאני לא

חושבת שאני יפה...

Crazy Motek

New member
מ-ת-פ-ק-ד-ת

שם: גל
עיר: מתקנת אותך!! מושב.. יציץץ!!
בויז מועדף:
אושרי
שרון
ואדם
משכו אותי במיוחדד!! אבל כולם מדהימים!!
שיר מועדף: של הבויז? כמה אהבה..
קליפ מועדף: של הבויז? אשמור את ליבי.. (לא הייתי היום בבית אז לא ראיתי את הקליפ "שמחה"
מבאסס!!
אייסי: 321090131 [כנסוו!!] מסנג'ר: [email protected] ועוד אחד.. [email protected]
תמונה: אין לי סוריי!! אל תכעסו עליי.. פירמטו לי את המחשב ועוד לא הספקתי להכניס תמונות..
אבל.. אל תדאגוו!! כש.. יהיה לי אני ישר אשים כאןן!! מבטיחהה!
לאבבבב
Crazy Motek

עונהה

שם:שירה גיל:14 וחודש עיר:חולון בויז מועדף:אדמושש שיר מועדף:כמה אהבה קליפ מועדף:שמחה אייסי:255006627 מסנג'ר:[email protected] תמונה:===>>> אני והמושלםםם(לא משו...)

2נדנה14

New member
אני עונה חמודות קבלו:

שם: דנה גיל:14 עיר: ירושלים בויז מועדף: חיי= אדםם שיר מועדף: חולה על כולםם קליפ מועדף: אמ.. אשמור את ליבי אייסי: 345562280 מסן: [email protected] תמונה:לא תקבלוו ביושש :)

אנייייייי ../images/Emo13.gif

שם: קורין אליה גיל: עוד מעט 14.. 8.6 עיר:אור הודה =\ בויז מועדף: ערן כפרות עליוו שיר מועדף: כמה אהבה קליפ מועדף: אשמור את ליבי אייסי: 196567194 מסנג'ר: ---------- תמונה: שמתי אחת בצד ואם בא לכן יש עוד בשין שלי 175263

אני...

שם:אורטל פדידה גיל:13 וחצי עיר:אשדוד. בויז מועדף:שרון נולי החיימשלייי מתה עליו! שיר מועדף:ממ כולם אבל במיוחד?..כמה אהבה ואשמור את ליבי! קליפ מועדף:אשמור את ליבי! אייסי:291574354 בבקשה... שין:162017! תמונה:הנה בהמשך...חחח

shay08

New member
../images/Emo27.gif

שם:שי ברק גיל:12 וחצי עיר:רחובות בויז מועדף:ערן שיר מועדף:אשמור את ליבי קליפ מועדף:אשמור את ליבי אייסי:ללא זוכר מסנג'ר:כבר אין |: תמונה:אין

למעלה