כל הסדרות הקוריאניות ששודרו בישראל - פירוט 🔴🔵⚪⚫

evglev1

Well-known member
מנהל
אכן בהתחלה לב ארגמן הייתה נראית כמו תקופתית קלילה ואפילו מצחיקה ואז הכל התהפך|מזיע|
וגם הדמויות הגבריות התהפכו שפתאום הדמות הגברית הכי אהובה הפכה להכי שנואה. בערך הוא כמו השינוי של 180 מעלות בנוגע לסנטיאגו בשדרות ברזיל, רק שסנטיאגו תמיד היה רע, ופשוט הדמויות והצופים לא ראו זאת, ואילו הנסיך אוק פתאום היה מתוק והפך למפלצת.

lili1992

Active member
אז כשהתחלת האלימות לא הבריחה אותך. כי בלב ארגמן שגם הדר בהתחלה כשתחיל משעשע היא אהבה ואז כשהתחיל עצוב ואכזרי היא איבדה את החשק להשלים במיוחד לאור הספוילרים שאני פרסמתי כשסיכמתי את הפרקים זה בכלל הוציא את החשק לצפות. אבל לב ארגמן והנסיך שלה זה מקרים ייחודיים שהתחילו משעשע והמשיכו בצורה נוראה. בלב ארגמן כשנסיכים היו אחים וחברים כנערים והפכו לאויבים כשהגיעו קרבות הירושה והנסיך שלה זה ניסיון לשחזר סיפור רומיאו ויוליה קוריאני שגם רומיאו ויוליה התחיל רומנטי והמשיך טראגי, בנסיך שלה הסוף לא היה טראגי אך עדיין סדרה על מלחמה במשפחת מלוכה ובין תומכי צד לתומכי צד שני עם הרבה דם.

אבל גם בקיסרית ובסיפור של נוק דו היה הרבה אלימות והקיסרית בכלל 51 פרקים, אז ממש התמדת גם כשנהיה עצוב.

לגבי שתי התקופתיות שצפויות לחזור הנסיך ובת האציל זה גם שילוב של קומי, רומנטי ואלים, אבל נראה שהמינון הוא לא מעבר לפונג או בעצם יש המון אלימות בסיפור מהעבר אבל זה רק בהיזכרות והבנה לסיבה שהאירועים מתרחשים ולא של דמויות קיימות והשרוול האדום זה זה על המלך סאן אמנם קצת גרסה שונה, אבל יותר משהיא אלימה היא עצובה, כי המלך סאן הוא מלך שמת בגיל צעיר וכך גם בסדרות עליו. אבל בשרוול האדום הסבא של סאן הרבה יותר אנושי מבמלך סאן ששם הדמויות הרבה יותר קרובות למה שהיו במציאות.
ב"לב ארגמן" אכן האווירה התהפכה מהר מאוד וזה הפך לטרגי, אבל רציתי לסיים לצפות בכל הסיפור.
ב"קיסרית", ידעתי שמן הסתם הולך להיות קשה בחלק מהזמן (ולא רק בגלל האלימות) אבל צפיתי כי היו דברים מעניינים, כמו התוכניות המתוחכמות שרקמה כל קבוצה (הראשית ועוזריה, האויבים), והמצבים שהתמודדו איתם בכל שלב בסדרה. קיוויתי שלא יראו הרבה עינויים כי זה מזעזע בעיניי.
"נוקדו" התחילה כל כך יפה וגם הסתיימה בצורה טובה, וכן נהנתי מהסדרה על אף הקרבות (ואף טבח) והרציחות.

יכול להיות שבעקבות מה שכתבת כאן אני אנסה את שתיהן לכשתשודרנה (אני אצטרך קצת הפסקה אחרי "משקה של אהבה").
תודה על הפירוט!

Hadar 169

Well-known member
ככל הנראה לאחר אהבה בע"מ, הבאה בתור לשידור חוזר תהיה "הנסיך ובת האציל", בה לא צפיתי.
ליתר דיוק, החל ממנה יש רצף של שלוש סדרות, כולל זו, בהן לא צפיתי.
בקרוב יגיע הרגע להחליט אם לצפות או לא... :unsure:
מה עם החדשה רומן לילי? את תתני לה צ'אנס?

Hadar 169

Well-known member
מדרגת את הרשימה הצנועה שלי|משוגע|
במקום הראשון כמובן לכל הרוחות|כתר|
הרי את מוכרת לי
מיתרי הלב
בונג סון האדירה
חיה בסרט
דבליו
אגדת הים הכחול
בוק ג'ו אלופה
חבקי אותי

lili1992

Active member
הרי את מוכרת לי
מיתרי הלב
בונג סון האדירה
חיה בסרט
דבליו
אגדת הים הכחול
בוק ג'ו אלופה
חבקי אותי
רשימה קצרה אך מכובדת!
ב"מיתרי הלב" צפית לא מזמן יחסית והיא במקום די גבוה :love:
צפיתי בכל הסדרות שכתבת כאן מלבד ב"חבקי אותי".

Hadar 169

Well-known member
רשימה קצרה אך מכובדת!
ב"מיתרי הלב" צפית לא מזמן יחסית והיא במקום די גבוה :love:
צפיתי בכל הסדרות שכתבת כאן מלבד ב"חבקי אותי".
כן מיתרי הלב עוד מהפרומו ידעתי שאני יאהב😍
היא הייתה נטולת אלימות לחלוטין ואהבתי גם את הנושא והאזכורים ההיסטוריים שהיו בה.
מבחינתי זה ה"תיקון" לחבקי אותי שהייתה על אותו ז'אנר של "דרמה רומנטית" אבל שפחות נהנתי ממנה
כי היא כן הייתה מעט כבדה ככה שלא הפסדת הרבה אם לא צפית😛

evglev1

Well-known member
מנהל
הרי את מוכרת לי
מיתרי הלב
בונג סון האדירה
חיה בסרט
דבליו
אגדת הים הכחול
בוק ג'ו אלופה
חבקי אותי
אז בעצם מבין אלה ששודרו בויוה מאז המשבצת עברה מויוה פלוס לויוה ראית רק את מיתרי הלב.

Hadar 169

Well-known member
אז בעצם מבין אלה ששודרו בויוה מאז המשבצת עברה מויוה פלוס לויוה ראית רק את מיתרי הלב.
אם המעבר היה לפני ארבע שנים אז כן רק מיתרי הלב
בשנים האחרונות לא היה מבחר גדול שקלע לטעם שלי
הפספוס היחיד מבחינתי היה ככל הנראה רק כוכבים נופלים
והסגנון הבדיוני קומי חזר רק לאחרונה אז נקווה שימשיך ככה!🤩

evglev1

Well-known member
מנהל
אם המעבר היה לפני ארבע שנים אז כן רק מיתרי הלב
בשנים האחרונות לא היה מבחר גדול שקלע לטעם שלי
הפספוס היחיד מבחינתי היה ככל הנראה רק כוכבים נופלים
והסגנון הבדיוני קומי חזר רק לאחרונה אז נקווה שימשיך ככה!🤩
האמת שדאלי והנסיך היה מהז'אנר הקומי וגם אדוני המלכה זה שילוב של קומי ודרמטי אבל לא הצלחת להתחבר לקוריאניות תקופתיות.

evglev1

Well-known member
מנהל
עברתי שוב אחרי זמן לא כדי לחטט, אבל גיליתי שני אי דיוקים. קודם כל המורד בפעם שנייה שודרה ב-8:00 בבוקר כששינו את השבת בינג' כך שבקוריאנית יהיו שני פרקים במקום 4 ובטורקית 4 פרקים במקום 5 והבינג' עצמו ישודר שלוש פעמים במקום פעמיים (כשהערוץ הפך לטורקי לגמרי השבת בינג' הפך לשתי טורקיות של 4 פרקים כשבהתחלה היה עם 5 וכשהביאו את וורד שחור עם 331 פרקים אז שינו את זה לארוכה עם שש פרקים וקצרה עם שני פרקים). ומשהו יותר חשוב במקצת שגיבור כן הייתה באתר, כמה חודשים אחרי השידור היא לא שודרה פעם שנייה בטלוויזיה, אבל כן הייתה באתר בדיוק כמו היורשים שאותה כן הזכרת שהייתה באתר.

lili1992

Active member
עברתי שוב אחרי זמן לא כדי לחטט, אבל גיליתי שני אי דיוקים. קודם כל המורד בפעם שנייה שודרה ב-8:00 בבוקר כששינו את השבת בינג' כך שבקוריאנית יהיו שני פרקים במקום 4 ובטורקית 4 פרקים במקום 5 והבינג' עצמו ישודר שלוש פעמים במקום פעמיים (כשהערוץ הפך לטורקי לגמרי השבת בינג' הפך לשתי טורקיות של 4 פרקים כשבהתחלה היה עם 5 וכשהביאו את וורד שחור עם 331 פרקים אז שינו את זה לארוכה עם שש פרקים וקצרה עם שני פרקים). ומשהו יותר חשוב במקצת שגיבור כן הייתה באתר, כמה חודשים אחרי השידור היא לא שודרה פעם שנייה בטלוויזיה, אבל כן הייתה באתר בדיוק כמו היורשים שאותה כן הזכרת שהייתה באתר.
קודם כל, תודה רבה שאתה מקדיש זמן לעבור על זה!
ובטח כבר אמרו לך הרבה פעמים, אבל - כל הכבוד על הזיכרון שלך!!! זה משהו יוצא דופן!
תיקנתי 🤗

evglev1

Well-known member
מנהל
לא ייאמן!!! ויוה או פרטנר החליטו להוריד ב-30.6 את כל הקוריאניות חוץ מאלה שעדיין משודרות שזה אהבה בע"מ ורומן לילי וכמובן המחליפות שלהן שיבואו מספריית וי או די.

Hadar 169

Well-known member
לא ייאמן!!! ויוה או פרטנר החליטו להוריד ב-30.6 את כל הקוריאניות חוץ מאלה שעדיין משודרות שזה אהבה בע"מ ורומן לילי וכמובן המחליפות שלהן שיבואו מספריית וי או די.
וואו בהוט אין להן עדיין תאריך אבל מעניין למה צעד כזה קיצוני|מזיע|
לפחות יש את האתר כי גם ככה לא נראה שאספיק להשלים לפני, בקרוב אתחיל את אדמה ותשוקה|תלתן|

evglev1

Well-known member
מנהל
וואו בהוט אין להן עדיין תאריך אבל מעניין למה צעד כזה קיצוני|מזיע|
לפחות יש את האתר כי גם ככה לא נראה שאספיק להשלים לפני, בקרוב אתחיל את אדמה ותשוקה|תלתן|
ממש לא ייאמן גם החליטו להוריד את כל הקוריאניות חוץ מהטריות ב-30.6 וזה בתוקף, אבל במקביל לכך עשו ספרייה נפרדת לדרמות הקוריאניות והוציאו אותן מספרייה של ויוה וטלנובלות וכל הספרייה חוץ משניים יורדת ב-30.6 כמה לא עקביים.

lili1992

Active member
ממש לא ייאמן גם החליטו להוריד את כל הקוריאניות חוץ מהטריות ב-30.6 וזה בתוקף, אבל במקביל לכך עשו ספרייה נפרדת לדרמות הקוריאניות והוציאו אותן מספרייה של ויוה וטלנובלות וכל הספרייה חוץ משניים יורדת ב-30.6 כמה לא עקביים.
לא הבנתי, הם פותחים ספרייה נפרדת לקוריאניות אבל מסירים כמעט את כולן?!

evglev1

Well-known member
מנהל
לא הבנתי, הם פותחים ספרייה נפרדת לקוריאניות אבל מסירים כמעט את כולן?!
בדיוק, עד שיסירו כבר יהיו מחליפות לאהבה בע"מ, ולרומן לילי בהנחה שזאת דרמה רגילה של 16 פרקים וכך יהיו 4 סדרות בספרייה ולא שתיים אך עדיין מעט מדי וגם אין שום הצדקה שאבטיח מנצנץ ודוקטור רפאים ירדו יחד עם נקמה קרה ופונג.

Hadar 169

Well-known member
ממש מוזר8-*
בהוט לעומת זאת, הכל נראה כרגיל ועדיין אין תאריכי ירידה בספרייה הרגילה חוץ מהדרך להודו שראיתי שיורדת ב3.8 שזה גם יחסית די מהר|!|

evglev1

Well-known member
מנהל
ממש מוזר8-*
בהוט לעומת זאת, הכל נראה כרגיל ועדיין אין תאריכי ירידה בספרייה הרגילה חוץ מהדרך להודו שראיתי שיורדת ב3.8 שזה גם יחסית די מהר|!|
ותשוקת הנצים 2 כבר ירדה בהוט או שאין לך תאריך ירידה עדיין? כי תשוקת הנצים 2 עודכן אצלה תאריך ירידה עוד לפני הקוריאניות בפרטנר ובנוגע לדרך להודו עדיין אין תאריך ירידה.

למעלה