לתשוקת הנצים 2 גם אין עדיין תאריך ירידהותשוקת הנצים 2 כבר ירדה בהוט או שאין לך תאריך ירידה עדיין? כי תשוקת הנצים 2 עודכן אצלה תאריך ירידה עוד לפני הקוריאניות בפרטנר ובנוגע לדרך להודו עדיין אין תאריך ירידה.
לתשוקת הנצים 2 גם אין עדיין תאריך ירידהותשוקת הנצים 2 כבר ירדה בהוט או שאין לך תאריך ירידה עדיין? כי תשוקת הנצים 2 עודכן אצלה תאריך ירידה עוד לפני הקוריאניות בפרטנר ובנוגע לדרך להודו עדיין אין תאריך ירידה.
ולכן היא היחידה מהקוריאניות שלא קיבלה תאריך ירידה חוץ ממה שמשודר כמובן,כצפוי, המחליפה של אהבה בע"מ היא הנסיך ובת האציל, אמנם ביום חמישי ויוה לא נתנו פרומו ואחר כך בגלל המלחמה, נראה שהם החליטו שזה לא הזמן לפרומואים חדשים-ישנים, אבל בלוח השידורים כבר מופיע הנסיך ובת האציל 2 פרקים ראשונים בשבת.
גם אהבה בע"מ ורומן לילי יורדות בהוט?ולכן היא היחידה מהקוריאניות שלא קיבלה תאריך ירידה חוץ ממה שמשודר כמובן,
כי הנה אני רואה שגם בהוט עדכנו שכל הקוריאניות יורדות בסוף החודש! באסה..
בנוסף, משפחה בסרט יורדת ב-31.7
לא, להן אין עדיין תאריך ירידהגם אהבה בע"מ ורומן לילי יורדות בהוט?
אז נראה שאין הבדל בין הוט לפרטנר בירידות, לא פלא שהן מנהלות מו"מ על איחוד, מעניין אם יש הבדל בסלקום, יס ופרי טי וי. רק שלפעמים הוט מעדכנים בזמן ופרטנר ברגע האחרון כמו בגרסה החדשה של קפה בניחוח אישהולפעמים להיפך, כמו במקרה הקוריאניות גם עכשיו וגם בעניין המועדפת ונמלטות שבהן פרטנר הורידו הרבה לפני הזמן שקבעו ואילו הוט עמדו בזמן.לא, להן אין עדיין תאריך ירידה
אז נראה שאין הבדל בין הוט לפרטנר בירידות
מה הכוונה?לא פלא שהן מנהלות מו"מ על איחוד
גם אני לא מבין, כי יש מו"מ על איחוד בתכנים מסוימים גם בין יס לסלקום וגם בין הוט לפרטנר, אבל לא נראה שזה לגמרי הוצאת פרטנר וסלקום מהשוק כי בכל זאת לקוחות פרטנר משלמים הרבה פחות מלקוחות הוט ולא נראה שפשוט יחזירו אותם למחירים הישנים של הוט או יס שהיו בהן קודם. ומצד שני גם לא שיעלה את כל התכנים של הוט לאלה שמשלמים פחות לפרטנר. אה בדקתי זה בכלל בניידים הוט מובייל ופרטנר.ככה זה נראה
מה הכוונה?![]()
אני "צד" פרומו כבר שלושה ימים. אין פרומו ואין עדכון בלוח השידורים. והאמת חשבתי שבכלל לא יעדכנו פרומואים במלחמה כי כל השבוע לא היה פרומו לשידור חוזר של הנסיך ובת האציל שהתחיל היום, אבל פרומו לצבא הכסף היה גם בסושיאל וגם בערוצים. אז היום נקווה שיעלה גם הפרומו של הקוריאנית החדשה וגם הפרומו של המחליפה של סיפור האי שסיפור האי הטורקית שנגמרת בשבוע הבא והחליטו שאם העלו אותה לספרייה בתשלום של ויוה איסטנבול לפני השידור גם יכולים להוריד אותה במהירות שיא וגם את סיפור האי מורידים יומיים אחרי הקוריאניות וגם את מאוהבת אבל זה שידור חוזר, וזה קורה שמורידים אותם יותר מהר מסדרות חדשות וגם עברו מעל חודשיים מאז שנגמרה וגם הייתה גם לפני השידור בספרייה."רומן לילי" הסתיימה ביום שישי האחרון, ובשום מקום לא מופיע שם הסדרה החדשה שתחליף אותה: לא ברשתות החברתיות של ויוה, לא באתר של ויוה ולא בלוחות השידורים של החברות השונות.
לגבי פרומו בערוץ עצמו, לא ממש צפיתי אז לא נתקלתי.
הגיע סוף יום ראשון, ועדיין אין חדש באף אחד מהנ"ל.אני "צד" פרומו כבר שלושה ימים. אין פרומו ואין עדכון בלוח השידורים. והאמת חשבתי שבכלל לא יעדכנו פרומואים במלחמה כי כל השבוע לא היה פרומו לשידור חוזר של הנסיך ובת האציל שהתחיל היום, אבל פרומו לצבא הכסף היה גם בסושיאל וגם בערוצים. אז היום נקווה שיעלה גם הפרומו של הקוריאנית החדשה וגם הפרומו של המחליפה של סיפור האי שסיפור האי הטורקית שנגמרת בשבוע הבא והחליטו שאם העלו אותה לספרייה בתשלום של ויוה איסטנבול לפני השידור גם יכולים להוריד אותה במהירות שיא וגם את סיפור האי מורידים יומיים אחרי הקוריאניות וגם את מאוהבת אבל זה שידור חוזר, וזה קורה שמורידים אותם יותר מהר מסדרות חדשות וגם עברו מעל חודשיים מאז שנגמרה וגם הייתה גם לפני השידור בספרייה.
אבל בכל מקרה הנסיך ובת האציל התחילה ללא שידור מחדש של הפרומו, וכבר היום צריכים לעלות פרומואים גם למחליפות של סיפור האי וגם לקוריאנית החדשה, אבל עלה רק הפרומו לצבע הכסף שמחליפה את החטא של סונה. לא אתפלא אם היום יעלה רק הפרומו של המחליפה של סיפור האי ואת הקוריאנית רק נקרא בלוח השידורים את השם שויוה נתן לה בלי להבין על מה מדובר. אה בעצם בלוח השידורים יהיו תקצירים של שני פרקים ראשונים אז לפיהם אפשר יהיה לראות איך קראו לדרמה באתרים. וקיימות גם אפשרויות פחות אופטימיות של קוריאנית חוזרת, למרות שאם זה יהיה וינטג' זה יהיה מעולה או גרוע מכך משהו לא קוריאני, שהדבר היחיד שיכול להתאים למשבצת זה שידור נוסף של איסבל הספרדית.
עדכון!!!הגיע סוף יום ראשון, ועדיין אין חדש באף אחד מהנ"ל.
אפילו בדקתי בספריית ויאודי "ויוה לפני כולם" בהוט, גם שם לא היה זכר.
גם לי יש חשש כזה כבר מאז שהם דחפו את הקוריאניות למשבצות בלתי נסבלות בתקופת מרגריטה ואחרי מרגריטה העדיפו לשדר פעמיים את המשבצות של משחק של שקרים וזהב שחור ולא להחזיר את לוח השידורים הישן והטוב.עדכון!!!
בלוח השידורים באתר של יס כתוב שתשודר הסדרה "המורה שלי", כלומר שידור חוזר.
מה זה אומר?!
אני כבר מתחילה לחשוש שויוה רוצים לסיים לשדר את הסדרות בשידור השני, וזה יהיה הסוף של הקוריאניות בויוה![]()
וזה לא כאילו שידור ראשון ושידור חוזר של הפרקים בסופי שבוע בלבד היה טוב, עליי אישית זה הקשה מאוד (אין לי VOD).גם לי יש חשש כזה כבר מאז שהם דחפו את הקוריאניות למשבצות בלתי נסבלות בתקופת מרגריטה ואחרי מרגריטה העדיפו לשדר פעמיים את המשבצות של משחק של שקרים וזהב שחור ולא להחזיר את לוח השידורים הישן והטוב.
גם בלוח השידורים של פרטנר יש עדכון שהמורה שלי מחליפה את רומן לילי. ואמנם פתחו ערוצים בתשלום בזמן מלחמה אך לא בדקתי פרומואים בויוה פרימיום, אבל בויוה טלנובלות, ויוה איסטנבול וויוה וינטג' לא היה עד עכשיו פרומו לא למורה שלי ולא לנסיך ובת האציל ועם סיום רומן לילי בינתיים אין פרסומות לקוריאניות. בדקתי כי גם טורקיות בויוה איסטנבול מסתיימות בויוה איסטנבול ועדיין אין פרומואים חוץ מצבא הכסף. אם כי כבר היה אמור להיות פרומו למחליפה של סיפור האי. יחד עם זה שפתאום בבת אחת מורידים את כל הקוריאניות חוץ מרומן לילי ואהבה בע"מ שרק הסתיימו בסוף החודש כולל אבטיח מנצנץ וד"ר רפאים ועדיין לא עלתה לוי או די של פרטנר הנסיך ובת האציל ואולי לפרטנר לא יעלו שוב הקוריאניות שישודרו והנסיך ובת האציל, המורה שלי ושרוול אדום שמעולם לא היו בוי או די של פרטנר גם לא יהיו. סימנים מאוד רעים לדיכוי וחיסול הז'אנר.עדכון!!!
בלוח השידורים באתר של יס כתוב שתשודר הסדרה "המורה שלי", כלומר שידור חוזר.
מה זה אומר?!
אני כבר מתחילה לחשוש שויוה רוצים לסיים לשדר את הסדרות בשידור השני, וזה יהיה הסוף של הקוריאניות בויוה![]()
אם זה נכון שהם סוגרים את המשבצת (למה???????),גם בלוח השידורים של פרטנר יש עדכון שהמורה שלי מחליפה את רומן לילי. ואמנם פתחו ערוצים בתשלום בזמן מלחמה אך לא בדקתי פרומואים בויוה פרימיום, אבל בויוה טלנובלות, ויוה איסטנבול וויוה וינטג' לא היה עד עכשיו פרומו לא למורה שלי ולא לנסיך ובת האציל ועם סיום רומן לילי בינתיים אין פרסומות לקוריאניות. בדקתי כי גם טורקיות בויוה איסטנבול מסתיימות בויוה איסטנבול ועדיין אין פרומואים חוץ מצבא הכסף. אם כי כבר היה אמור להיות פרומו למחליפה של סיפור האי. יחד עם זה שפתאום בבת אחת מורידים את כל הקוריאניות חוץ מרומן לילי ואהבה בע"מ שרק הסתיימו בסוף החודש כולל אבטיח מנצנץ וד"ר רפאים ועדיין לא עלתה לוי או די של פרטנר הנסיך ובת האציל ואולי לפרטנר לא יעלו שוב הקוריאניות שישודרו והנסיך ובת האציל, המורה שלי ושרוול אדום שמעולם לא היו בוי או די של פרטנר גם לא יהיו. סימנים מאוד רעים לדיכוי וחיסול הז'אנר.
כן מקווה שאנחנו טועים וכמו עם שלושת הקוריאניות בויוה פלוס חבקי אותי, שם קוד טריוס ואני אנושי ואחר כך בויוה הוחלפו בלב ארגמן ו-VIP היה מצב זמני ואחרי שם קוד טריוס (4 פרקים אחרונים בויוה) ולב ארגמן השאירו לפחות משבצת קוריאנית חדשה אחת. אז יכול להיות שאת המורה שלי משדרים כן לשמור גם על רצף הסדרות וגם על רצף תקופתי של הנסיך ובת האציל והשרוול האדום. ואחרי המורה שלי המשבצת החדשה תתחדש. או שלחילופין אחרי כל השידורים החוזרים יעשו וינטג' קוריאני של אלה ששודרו בויוה פלטינה עוד לפני שהפך לויוה פלוס.אם זה נכון שהם סוגרים את המשבצת (למה???????),
אז אחרי "הנסיך ובת האציל" ו"המורה שלי", יגיע תורן של סדרות שהסתיימו לפני שנה, פחות או יותר.
וזה בהנחה שבכלל ישדרו אותן שוב, כלום כבר לא בטוח.
ובפייסבוק ובאינסטגרם פירסמו כתבה על השחקנית של הראשית בנדר, כך שלכך יש להם פנאי גם בזמן מלחמה, העיקר למשוך זמן לגבי המחליפות.הגיע סוף יום ראשון, ועדיין אין חדש באף אחד מהנ"ל.
אפילו בדקתי בספריית ויאודי "ויוה לפני כולם" בהוט, גם שם לא היה זכר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.