כל הסדרות הקוריאניות ששודרו בישראל - פירוט 🔴🔵⚪⚫

evglev1

Well-known member
מנהל
מה לא יגיעו יותר קוריאניות חדשות?:-0 האמת שהיה לי חשש כזה שהסתיים החוזה עם חברות ההפקה שלהן כשהובן שכמעט כולן יורדות יחד מהויאודי באותו התאריך,
זה הזכיר לי איך ואמוס גם כן הורידו בצורה כזאת את כל המקסיקניות האחרונות שנשארו כשהסתיים שם החוזה. נקווה שזה זמני.. אם לא באסה ממש!(y)
זה לא ברור, רק העלתי חשש לאור זה שבלוח השידורים יש שתי קוריאניות חוזרות ללא קוריאנית חדשה, הירידה של כמעט כולן וגם העובדה שגם לישנות החוזרות לא היה פרומו, אלא אם היה בויוה פרימיום, בדקתי רק בשלושת הויוות האחרות.

Hadar 169

Well-known member
זה לא ברור, רק העלתי חשש לאור זה שבלוח השידורים יש שתי קוריאניות חוזרות ללא קוריאנית חדשה, הירידה של כמעט כולן וגם העובדה שגם לישנות החוזרות לא היה פרומו, אלא אם היה בויוה פרימיום, בדקתי רק בשלושת הויוות האחרות.
גם לי לא יצא עד כה לראות את הפרומואים

evglev1

Well-known member
מנהל
גם לי לא יצא עד כה לראות את הפרומואים
משום שהם גם לא היו, אני בדקתי בגלל שהיו צפויים להסתיים גם כמה טורקיות בויוה איסטנבול, אז לפחות בויוה טלנובלות, ויוה איסטנבול וויוה וינטג' לא היו פרומואים לא לנסיך ובת האציל שכבר התחילה ולא למורה שלי שלפי הלוח השידורים מתחילה ביום שישי.

evglev1

Well-known member
מנהל
האם המורה שלי עלתה לוי או די של הוט, אני יודע שהנסיך ובת האציל נשארה עוד מהפעם הקודמת, אבל אני רוצה להבין אם העובדה שלא מעלים את הקוריאניות שהתחילו לוי או די של פרטנר נובעת משינוי מדיניות של פרטנר או שינוי מדיניות של ויוה כלפי הקוריאניות כמו ההורדה המיידית של כולן במשך היום חוץ מאהבה בע"מ ורומן לילי ובהוט גם הנסיך ובת האציל תישאר.

lili1992

Active member
האם המורה שלי עלתה לוי או די של הוט, אני יודע שהנסיך ובת האציל נשארה עוד מהפעם הקודמת, אבל אני רוצה להבין אם העובדה שלא מעלים את הקוריאניות שהתחילו לוי או די של פרטנר נובעת משינוי מדיניות של פרטנר או שינוי מדיניות של ויוה כלפי הקוריאניות כמו ההורדה המיידית של כולן במשך היום חוץ מאהבה בע"מ ורומן לילי ובהוט גם הנסיך ובת האציל תישאר
"המורה שלי" לא עלתה לויאודי של הוט.

evglev1

Well-known member
מנהל
"המורה שלי" לא עלתה לויאודי של הוט.
אז נראה שעתיד הקוריאניות בספק. זאת לא רק הירידה אלא גם העובדה שהחדשות-ישנות לא עלו לוי או די וגם התחילו לשדר שוב את הפרומואים שלהן.

evglev1

Well-known member
מנהל
"איזה יופי" גם אהבה בע"מ ורומן סודי נכנסו לקטגוריה בוי או די של "הזדמנות אחרונה" ואמנם עוד לא הופיע תאריך ירידה, אבל משמעות המילים "הזדמנות אחרונה" ברורה וכמובן שהנסיך ובת האציל והמורה שלי לא עלו לוי או די.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם לא בהוט אבל נראה שלא לאורך זמן😬
בפרטנר הם נכנסו לקטגוריה של הזדמנות אחרונה. כשהטורקיות מאוהבת וסיפור האי נכנסו לקטגוריה הם נשארו רק יומיים אחרי הקוריאניות ועכשיו היחידה בויוה שיש לה תאריך הורדה היא משפחה בסרט בסוף החודש, אז נראה שזה יהיה בתחילת החודש הבא. מצד שני פרטנר תישאר לגמרי בלי טורקיות ובהוט בגלל שלא הורידו את הנסיך ובת האציל מהשידור הראשון יש הזדמנות להשאיר אותה לפחות עד סוף השידור השני.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם לא בהוט אבל נראה שלא לאורך זמן😬
כבר יש תאריך 7.8.2025 לפחות שבוע אחרי משפחה בסרט ולא יום או יומיים. אבל מדאיג שהוי או די שוב מתרוקן מקוריאניות ושגם ויוה לא משדרים פרומו מחדש לקוריאניות החוזרות, למרות שגם למנהיג שדיברו עליה כבר בפייסבוק עוד לא היה פרומו בערוצים.

Hadar 169

Well-known member
כבר יש תאריך 7.8.2025 לפחות שבוע אחרי משפחה בסרט ולא יום או יומיים. אבל מדאיג שהוי או די שוב מתרוקן מקוריאניות ושגם ויוה לא משדרים פרומו מחדש לקוריאניות החוזרות, למרות שגם למנהיג שדיברו עליה כבר בפייסבוק עוד לא היה פרומו בערוצים.
אני רואה שבהוט הקוריאניות יורדות יום קודם ב-6.8
הקוריאנית היחידה שתישאר בינתיים-הנסיך ובת האציל
בנוסף-משפחה בסרט יורדת מחר, הדרך להודו יורדת ב-3.8 ומריה קלרה ב-15.9
ותשוקת הנצים 2 אני גם רואה שכבר ירדה|כן|

evglev1

Well-known member
מנהל
אני רואה שבהוט הקוריאניות יורדות יום קודם ב-6.8
הקוריאנית היחידה שתישאר בינתיים-הנסיך ובת האציל
בנוסף-משפחה בסרט יורדת מחר, הדרך להודו יורדת ב-3.8 ומריה קלרה ב-15.9
ותשוקת הנצים 2 אני גם רואה שכבר ירדה|כן|
גם בפרטנר משפחה בסרט יורדת מחר והדרך להודו יום אחרי ב-4.8.2025, אבל בהוט הודיעו מראש על הירידה של הדרך להודו, בעוד בפרטנר קודם ה-7.8 הופיע כתאריך לירידת הקוריאניות האחרונות, ורק אחרי שבוע הודיעו על הירידה של בדרך להודו. כמו כן בפרטנר הופיע אגף בספרייה של הזדמנות אחרונה ששם לפעמים מגיעות סדרות שצפויות לרדת גם מספריות בתשלום עוד לפני שמופיע תאריך הירידה כך היה גם עם מאוהבת וסיפור האי הטורקיות בספריית ויוה איסטנבול וכך גם עם הקוריאניות האחרונות אם כי תאריך הירידה עודכן תוך יומיים. מכיוון ש-15.9 זה לא מספיק רחוק מריה קלרה לא מופיעה בהזדמנות אחרונה, אם כי לאור 393 הפרקים בסדרה של ארבע עונות היה ראוי שתופיע. כמו כן, בדיוק כמו הקוריאניות גם פשוט אנה והמלכודת שחזרו בויוה פרימיום כמשבצת אקסטרה לא חזרו לספריית וי או די. בעצם לא כמו, הקוריאניות שמשדורות עכשיו לא היו מעולם בספריית ויוה פרטנר, פרטנר העלו קוריאניות לספרייה רק מאז מיתרי הלב כאשר ספריית ויוה איסטנבול הפכה בתשלום והטורקיות הפסיקו להגיע לספרייה בחינם.

Hadar 169

Well-known member
כמו כן, בדיוק כמו הקוריאניות גם פשוט אנה והמלכודת שחזרו בויוה פרימיום כמשבצת אקסטרה לא חזרו לספריית וי או די.
בהוט עדיין יש את פשוט אנה גם בספרייה
מלכודת באמת לא העלו שוב-אולי זה באמת קשור לזכויות שידור שמסתיימות.

lili1992

Active member
היום הסתיים השידור השני של הסדרה "המורה שלי", ובשבוע הבא גם הסדרה "הנסיך ובת האציל" מגיעה לסיומה.
הרגע בו נדע מה יעלה בגורל הקוריאניות בויוה מתקרב.

evglev1

Well-known member
מנהל
היום הסתיים השידור השני של הסדרה "המורה שלי", ובשבוע הבא גם הסדרה "הנסיך ובת האציל" מגיעה לסיומה.
הרגע בו נדע מה יעלה בגורל הקוריאניות בויוה מתקרב.
מכיוון שאין פרומו למחליפה של המורה שלי, כנראה זה יהיה שוב שידור חוזר כי המדיניות החדשות היא לא לחדש פרומואים לשידורים חוזרים. וכבר היה אמור להיות פרומו למחליפה של המורה שלי. לגבי הנסיך ובת האציל זאת משבצת חוזרת מאז שהמשבצת עברה לויוה ולא סביר שתהיה סדרה חדשה במשבצות הזאת.

evglev1

Well-known member
מנהל
מכיוון שאין פרומו למחליפה של המורה שלי, כנראה זה יהיה שוב שידור חוזר כי המדיניות החדשות היא לא לחדש פרומואים לשידורים חוזרים. וכבר היה אמור להיות פרומו למחליפה של המורה שלי. לגבי הנסיך ובת האציל זאת משבצת חוזרת מאז שהמשבצת עברה לויוה ולא סביר שתהיה סדרה חדשה במשבצות הזאת.
אין מחליפה למורה שלי!!!!!!!!!! בשעה שלי מתחילים השידורים החוזרים של הנדר ואחר כך של מה שהלב רוצה שעוברים גם לשישי או רק לשישי. לא ברור מה יהיה בשבת אין עדכון וגם לא ברור אם מבטלים את הקוריאניות לגמרי או לפחות משאירים את הקוריאנית החוזרת של שבת שימשיכו לשדר בה שוב את הקוריאניות שכבר שודרו גם לאחר הנסיך ובת האציל.

lili1992

Active member
אין מחליפה למורה שלי!!!!!!!!!! בשעה שלי מתחילים השידורים החוזרים של הנדר ואחר כך של מה שהלב רוצה שעוברים גם לשישי או רק לשישי. לא ברור מה יהיה בשבת אין עדכון וגם לא ברור אם מבטלים את הקוריאניות לגמרי או לפחות משאירים את הקוריאנית החוזרת של שבת שימשיכו לשדר בה שוב את הקוריאניות שכבר שודרו גם לאחר הנסיך ובת האציל.
ראיתי את התגובה רק עכשיו, אחרי שגם אני כתבתי על זה. החלטה לא נכונה של ויוה.

evglev1

Well-known member
מנהל
לוח השידורים לשבת, אחרי זהב ירוק ב-4:00 משחק של שקרים השידור החוזר הנוסף של זהב ירוק מוקדם ל-07:45 ושידור נוסף של מה שהלב רוצה מוקדם ל-11:59 ללא משבצות מלאות של 50 דקות והנסיך ובת האציל מוקדם מ-16:15 ל-15:40 וכך גם באהבה אין חוקים מוקדם ל-17:55 ושידור נוסף של הנדר מוקדם ל-21:40 והשידור החוזר של הנסיך ובת האציל מוקדם ל-2:40. לא ידוע מה יהיה בהמשך, אבל בנוסף לביטול המשבצת הקוריאנית החדשה כמו עם משפחה בסרט בתקופת מרגריטה השידור החוזר המרוכז של משחק של שקרים יהיה רק בלילה והשידור החוזר של אחר הצהריים מתבטל ובמקום זה גם מה שהלב רוצה והנדר ישודרו פעמיים גם בשישי וגם בשבת כמו גם זהב ירוק. עכשיו נותר רק לחכות אם זה לוח הזמנים הקבוע עד שישדרו מחדש את הקוריאניות או עד שתהיה העונה השנייה של מרגריטה או שמפסיקים את הקוריאניות לחלוטין ויהיו עוד שידורים חוזרים פעמיים משבוע הבא.

למעלה