נטשה יקרה../images/Emo140.gif
גם אני התחבטתי רבות בסוגיה הזאת, גם בריקוד, ואלוהים יודע שגם במשחק, ועוד ועוד ועוד!! הרגשתי במן רכבת הרים שבה פעם אני למעלה, פעם אני למטה... מאוד תלויה בפידבקים חיצוניים, מאוד מאמינה לכל הקולות בחוץ, לטוב ולרע. מאוד נוטה להאמין לקולות בפנים שמייאשים אותי ומפחידים אותי... מאוד מאמינה לביקורת חיצונית... ומצד שני היו גם קולות מאוד עקשניים שלא הירפו ודרשו ממני להמשיך ולא להתייאש, ובאופן זהה קיבלתי פידבקים חיצוניים מאוד מאוד מפרגנים, מהללים, תומכים, משבחים ומאמינים... הייתי מבולבלת, בקיצור! בשנה וחצי האחרונות אני עושה עבודת מודעות רוחנית, ובין השאר עבדתי הרבה על ניכוי השיפוט על עצמי, והתחברות פנימה, אל הלב, למקום שמשוחרר מפחדים וממגבלות השכל, מקום שאינו תלוי בבחוץ, ומייצר את כל ההכרה מבפנים. אני עוד לא שם, אבל אני כבר בדרך
איך שאני רואה את הדברים: המציאות שלנו היא יצירה שלנו, אנחנו בוראים אותה באמצעות מחשבותינו, רגשותינו, תפיסותינו, ואמונותינו הבסיסיות ביותר (והבלתי מודעות, לרוב) כשאת מקבלת פידבקים טובים, זה בסך הכל שיקוף של חלקים בתוכך שחושבים שאת טובה. כשאת מקבלת פידבקים לא טובים, זה בסך הכל שיקוף של חלקים בתוכך שחושבים שאת לא טובה. מה נכון? אין נכון! כשאת תאמיני בעצמך במאה אחוז, המציאות תשקף לך את זה במאה אחוז, וכל עוד יש לך ספק- המציאות תשקף לך גם את הספק מידי פעם. אין טוב או לא טוב... אלה שיפוטים מאוד מוגבלים! אנחנו עסוקים בלפחד, במקום להתחבר לתפארת שלנו, שאנחנו בכלל לא יודעים כמה היא עצומה! הנה כמה מנטרות שעבדתי איתן: אני מסכימה לתת לעצמי להיכנס למרחב חדש בתוכי אני מוכנה לפתוח דף חדש אני מוכנה לפתוח את עצמי אני מבקשת עזרה, כל ישויות האור- תעזרו לי לעשות את הצעד הזה אני מוכנה לשחרר את השיעבוד שלי לביקורת עצמית ולביקורת מבחוץ (שזה בעצם אותו הדבר!) אני מוכנה לשחרר את התלות שלי בשבחים על הריקוד שלי מבחוץ ובמפנים (שזה אותו הדבר!!) אני מוכנה להיות בקבלה מוחלטת על עצמי! אני מסכימה להתחבר לאומץ!! כשעולה פחד- אני משחררת אותו! אני נושמת אותו ומשחררת אותו, אני לא מתנגדת לו, אני נותנת לו להיות ואני נושמת אותו עמוק כך אני משחררת אותו מתוכי. אני בקבלה על הפיצול בתוכי אני לא מוכרחה להגיע לאולימפוס מה שאני מסוגלת זה בסדר וזה טוב ואני מוכנה לפתוח את עצמי הלאה, לרמה הבאה שלי אני בקבלה אני בקבלה אני מקבלת את עצמי איך שאני. מה שאני אני מושלמת!! מה יותר מושלם? ביצה? אפרוח? תרנגולת? איך אפשר בכלל להשוות ביניהם?? כל אחד מהם מושלם בדרכו! מי יותר מושלם? ילד בכיתה א' או ילד בכיתה ח'?? מי מהם בעל ערך ערך?? אני מסכימה להעלות את תחושת הערך העצמי שלי רק מתוכי!!!! אני משחררת את כל השיפוטים על עצמי! אני מתפתחת כל הזמן, אני בתהליך, ואני מוכנה לעלות כיתה, כשאהיה בשלה לכך, ואני שלמה ומושלת בכל כיתה שאני נמצאת בה! ואם אני גרועה... אז מה?? אז אני מתפתחת הלאה! ואם אני טובה, אז מה? האם עצם קיומי תלוי בזה? האם ערכי תלוי בזה? אני בעלת ערך עצום, שאני לא מבינה אותו אפילו!! אני בעלת ערך עצום ורב, ובלתי נתפס, אך ורק מעצם קיומי!! אני מסכימה להאמין בכך ואני משחררת את כל השיפוטים על עצמי, שמגבילים אותי מלהכיר בכך אני מקבלת את עצמי גרועה, טובה, בינונית, מצויינת, מופלאה, מדהימה, איומה ונוראה... זה מה שיש. זה מה שיש. זה מה שיש, ואני אוהבת את עצמי. אני מקבלת את עצמי בכל מצב ואני לא שופטת את עצמי. אני לא נותנת לעצמי ציונים! די! אני מסכימה ללכת לכיוון של להנות מהיצירה שלי הספיק לי השיפוט! אני רוצה להנות אני רוצה לחוות אני לא בתחרות עם אף אחד זה המקסימום שלי כרגע, ואני מקבלת את עצמי איך שאני וזהו זה כשאני שופטת את עצמי, אני תקועה כשאני מקבלת את עצמי, אני מתפתחת הלאה לרמה הבאה, בקלות ובמהירות, בשמחה ובאהבה, וללא סבל אני שואפת להיות עוד יותרמקצוענית.... באהבה ובקבלה עצמית!!!!
אני מתחברת לאומץ לבטא את עצמי במאה אחוז שלי אני מאחדת את כל חלקיי באור באהבה בהרמוניה בשמחה בחסד ובאיזון כאן ועכשיו בקלות ובמהירות אני מרפאה את עצמי אני מרפאה את חיי, לתמיד! לילה טוווובבבב הנה, בזכותך עשיתי עכשיו עוד עבודה, עוד יותר לעומק! כל גופי בצמרמורת ויש לי זרמים בידיים
תודה לך!
סיגל