כל הבז'ז'ינות שלנו...

פרח7

New member
דרורית ../images/Emo24.gif

יש לי חולשה לנשים שמסכימות איתי...

אבא גאה

New member
חיבוק וסיפור

השבוע אחרי שביקרנו את הלסביות שלנו אמר לנו אושר בדרך הביתה "אולי מחר נבקר ילד שיש לו שלוש אימהות"?

colourful

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה שמזכיר לי תקופה, שהכרתי לסביות שחיו בשלישיה (נשבעת זה סיפור אמיתי), ובאותה תקופה היו בכותרות הרבה זוגות שכינו עצמן אמא ואמא'לה, וכולנו צחקנו עליהן שהן יהיו: אמא, אמא'לה ואמא'לה'לה'לה'לה...... התפרקה החבילה... ככה שצר לי על אושר שלא יוכל לבקר אותן

עכשיו ת'שמעו סיפור

לפני שבועיים גלגל"צ סיים את הקייטנה יום לפני הסיום שאל שומר בית הספר: שומר:"תגיד גל מי מהן אמא שלך? גלגל"צ:"יש לי 2 אמהות" שומר: "לא יכול להיות אין דבר כזה" גלגל"צ: "מה לא יכול להיות? לסביות ! " גלגל"צ: רוצה הוכחה? שומר: "כן" למחרת הגעתי לאסוף את גלגל"צ ביומו האחרון בקייטנה פגשתי את השומר נגשתי אליו ... שרית: "מה שמעתי אתה רוצה הוכחה? " שומר:"לא, מה פתאום , האמנתי לו, נשבע לך שהאמנתי לו..."

colourful

New member
בכמה את מוכרת את הילד? ../images/Emo41.gif

חכו חכו שלנו יהיה ילד/ה, איזה סיפורים ירוצו פה!!!! (אייקון של קנאית)

colourful

New member
איך? מתי? מה?

מזתומרת? כמה עלה לך? (כמה בנינו עליו!!!!!!!! מה נעשו עכשיו?)

אז ככה:

מעשה שהיה כך היה: יושבות היינו על חוף הים , והילדים משחקים לפנינו, כשעלה הרצון מלפני מיכלאםגל ... ניגשה אליי והניחה בידי מאה שקלי כסף - מעשה מוהר בבתי הקטנה. לא חלפו ימים רבים, ואשתי שתחייה תקעה כפה בכפה - ונחתם ההסכם ואף נקבעה נדוניה. זהו. (והעיקר תזכרי: לא לגעת בסחורה!!!!)

אבא גאה

New member
בטח נבהל ממך פחד מוות

שהרי חלומו של כל גבר סטרייט לקבל הוכחה ניצחת שמישהי היא לסבית (איך בעצם התכוונת להוכיח?)

האמת הוא באמת נבהל

ואני התעלפתי מצחוק עד כמה מפחידה אני יכולה להיות.... נגשתי אליו ישרתי מבטי 2 ידיי על מותניי ואז... אמרתי לו. לא התכוונתי להוכיח לו, רק לשאול אותו למה הוא לא האמין לגל? וגם את זה לא הצלחתי כי רק מהעימות איתי הבחור חש מבוכה, אי נוחות, הוא לא חשב שגל יספר לי, לא חשב שאבוא ואדבר איתו על זה, ברגע שנגשתי הוא האדים הוא ידע למה אני נגשת אליו. כיוון שגל רצה מאד שהשומר יאמין לו הוא פשוט אמר לי תגידי לו גם את ואני לא הספקתי אפילו להגיד כלום.הוא ישר אמר "האמנתי לו נשבע לך" כנראה המבט שלי ותנועות הגוף הסבירו לשומר הרבה יותר מ 1000 מילים.

למעלה