כל הבז'ז'ינות שלנו...

כל הבז'ז'ינות שלנו...

היום התקשרו אבאבא להתייעץ בקשר לבחירת גן לילד שלהם. לא אלו שבקנדה, אלא זוג אחר.. חמודים ואהובים כמעטבאותה המידה ... אמרתי להם, שנראה לי שיקול חשוב, לבחור גן שהילדים בו יהיו העתיד של הילד.. כלומר - כאלה שהוא יילך איתם הלאה גם לגן הבא ולביה"ס... מתוך מחשבה שחברויות של גיל שלוש נוצרות יותר בקלות וללא דעות קדומות, וכילד לשני אבאים - יהיה לו קל יותר כך. טעיתי?

פרח7

New member
אישור וסיפור

אישור: את צודקת סיפור: באחד האמשים, הסעתי את המתוק (בן 4.5 לכל מי שלא מכיר) ואת חברו מהגן ברולס המבריקה שלי. בספסל האחורי התנהלה השיחה הבאה: חבר: אין לך אבא? מתוק: לא חבר(פונה אלי): אין לו אבא? אמא: לא, יש לו שתי אמהות. חבר: לא רצית שיהיה לך אבא? מתוק: רציתי, המממ, אבל זה לא יצא ככה.

tomtomil

New member
גדול פשוט ענק

הקטן הזה...(מיקי שאין לה כוח לשנות תניק של הבת)

פלפלת32

New member
וסיפור משלי

למרות שעדיין לא ברור לנסיך ולנו ההגדרות המדוייקות, לפני שבועיים הוא אמר לי :"פלפלת, אני כל כך מאושר שיש לי שתי אמהות, אבל למה יש לי רק אבא אחד אני רוצה גם שנים"

פלפלת32

New member
מצויין

לא רוצה להשתפך פה אבל הוא מקסים, רגיש, חם, אוהב, מצחיק, המתנה הכי גדולה שקיבלתי בחיי. כבר בן 6 ולא מפסיק להתחיל עם בנות. לאחרונה הוא שם עין על אחת הבנות המקסימות של מיקי...

פרח7

New member
אם הוא שם עין על

אחת הבנות של מיקי הרי שמלבד כל המעלות שמנית, הוא גם ניחן בטוב טעם.

כבר מזמינה אולם...

ותגידי לו שיזדרז כי מאז סיום הקייטנה גדודי גברברים צעירים מציפים פה תבית...

תגידי

מה אם אתם מחליטים/נאלצים לעבור דירה? הגן שהמתוק נמצא בו והחברים שאיתם גדל כבר לא "העתיד של הילד" הוא צריך להכיר חברים חדשים ולהתמודד מחדש מה אז? למה השיקול בבחירת גן צריך להיות שיקול של מקום שהילד יגדל בו "לתמיד"? מי מבטיח את זה? מה מנסים למנוע כאן? התמודדות? תמיד הוא יאלץ להתמודד אין מה לעשות. לדעתי השיקול בבחירת גן הוא האם הגננת טובה? נעימה? מה התכנים הנלמדים? ניקיון הגן והילדים וכו וכו אבל אני מביעה רק את דעתי אני.

../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

כמו בבדיחה. שאם תרצו שאספר אז אני לא זוכרת בדיוק את כל הפרטים...

פרח7

New member
אאאאאא המממ גרררר

לא מסכימה (ואני רוצה לראות שהציבעונית תגיד שאני לא צודקת...) בלי שום קשר לכלום אם אפשר, הייתי מעדיפה סביבה כמה שיותר יציבה. ומסכימה גם שגננת, מבנה וכו' חשובים!

למעלה