כללי ציטוט אחיד

כללי ציטוט אחיד

אוקיי, מי כאן הפסיכיים של ציטוט אחיד ומי מוכנ/ה לעזור לי עם כמה ציטוטים אחידים חביבים באנגלית?

flutter girl

New member
למה מה קרה??!?

שנעשה לך את העבודה?!?!
סתם, אין לי בעיה לעזור אבל אני ממש לא יודעת בע"פ, וצריך את הבלו בוק בשביל זה. אולי יש פה חולי נפש שגם יודעים בע"פ.

לא מבינה מה רוצים ממני! זו הבעיה ../images/Emo10.gif

האמת שאשמח אם תוכלי לכתוב לי את הנוסחה בצורה מסודרת, כי אני לא מבינה המה קורה שם. לספרים ולמאמרים. לא כתבתי לפי כללי הציטוט האחיד משנה א'!

sacrament

New member
זה די פשוט אבל בובה

זה למשל מאמר Joshua Weisman, Floating Charges on Assets of Individuals, 21 ISR. L. REV. 129, 130-131 (1986). השם שלו בצורה רגילה, השם של המאמר בכתב נטוי, מספר הגיליון והשם של כתב העת ברישיות , ואז מספר העמוד שהמאמר מתחיל בו, ואז העמוד/ים הרלוונטי/ים, ואז בסוגריים השנה. פשוט מאוד. ובספר זה עוד יותר פשוט... AARON BARLOW, THE RISE OF THE BLOGOSPHERE (2007). המחבר והספר ברישיות ואז בסוגריים השנה. לפעמים זה מסתבך...למשל אם יש עורך ואם יש מתרגם והוצאה שניה וכל זה, פשוט מכניסים לסוגריים והכל טוב...

ציטוט אחיד ../images/Emo190.gif

מרגישה שאני מבזבזת חצי מהזמן של כתיבת העבודה הסמינריונית על ההפניות המדויקות האלו. מישהו במקרה יודע איך מצטטים סעיף חוק משוודיה?

sacrament

New member
כתוב בבלובוק...:(

וזה מזכיר לי שפעם הייתי צריכה לעשות ציטוט לחוק מגרמניה...זה היה מרגש

flutter girl

New member
אם זה מזכיר לך, אז זה מזכיר לי

שבפרו"ס בשנה א', הציטוטים האחידים שלי היו מושלמים בעברית, אבל באנגלית הייתי צריכה לצטט איזה פסק דין מאנגליה, ופשוט העתקתי את הCITE שלו מהאתר, כי לא הצלחתי להבין את כל המבנה שם של בתי המשפט, וזה גם לא היה ברור. המרצה כתב לי ליד הצ"א, חץ --> "מה זה?"

למעלה