כלים מתאימים

• פותח הנושא Mist2
  • פורסם בתאריך

ינוקא1

New member
צר לי עליך שחצניקו ....

החכם היחיד בעל מנגנון מדעי אפיסטמולוגי קוגניטיבי החי בעולם של שוטים האומרים דברי הבל , ונלחם את מלחמת הקודש נגד הרוחניקים הכופרים שישרפו באש הגיהנום

&nbsp
&nbsp
&nbsp

העולם מלא בשוטים

זה לא המצאה שלי, זה נתון - מנת משכל לדוגמא (עקומת פעמון). בכל מדד אינטליגנציה, יצירתיות וכ"ו הרוב הם לא מבריקים. מדובר בעובדה. שחצנות או לא, יש ערך לאמת.
כך גם בהתפתחות רוחנית- הרוב לא יצליחו להתפתח מעבר לנקודה מסויימת. משהו ישאר תקוע.
אבל השחצנות שלי עדיין אינה מונעת ממני ללמוד מטעויות, ובכך יתרוני. אני מודה על טעויותי ומשתדל לזהות אצל עצמי שבלונות חשיבה מגבילות. את הדבר הזה אני לא רואה אצלך. היהירות שלך מתבטאת בכך שאינך מסוגל, ולהערכתי לעולם לא תהיה מסוגל, להכיר בכך ששבלונת החשיבה האימפוטנטית שלך שגויה מיסודה. לעולם לא תכיר בכך שיש דפוס שמאפיין את הגיגיך הרדודים, שיש אינטרסים שאינם הכרת האמת ולמידה לכשלעצמה (עצלות חשיבה לדוגמא) שמעורבים באותם "הגיגים" ומייצרים הטיות חשיבה, ולכן גורמים לך לחיות בשקר.
הכרת דפוסי החשיבה האימפוטנטים היא התפתחות רוחנית. אינך מסוגל להתפתח רוחנית כי אינך מסוגל להתעמת עם הקונסטלציה האישיותית שלך.
זה כמו כלב שקשור בשרשרת- השרשרת יכולה להיות ארוכה אבל לעולם תגביל את הרדיוס של אפשרויות התנועה של הכלב. האישיות שלך היא השרשרת שכובלת את החשיבה שלך ולכן לעולם לא תשיג חופש רוחני. אם מישהו יגיד לך מה המגבלות האישיותיות שמשבשות את החשיבה שלך אתה תתנגד ותמצא תירוצים, תתווכח, תמציא תיאוריות הבל וכ"ו. שום התפתחות רוחנית לא תהיה לך, לעולם.

ינוקא1

New member
לעולם

אוי שחצניקו , כמה נורא

אשאר לי בחיי הרוחניים הרדודים והמפגרים

מה יהיה שחצניקו

מה יהיה איתך , עם כל ה"חופש המחשבתי" האדיר שלך

אגיד לך מה יהיה לך

מה שהיה הוא שיהיה- תיאוריות הבל חסרות שחר שאין להן כל תכלית, כוח ופעולה במציאות אולם תמיד תמשיך להשפריץ אותן כי כך תוכל להמשיך בעצלות החשיבה וברגשות דתיים פרתיים.
עצלות חשיבה, רגשות דתיים ותיאוריות הבל הם שלושת הרכיבים החולניים היוצרים סינרגיה ומניעים את פלט הגיגיך העקרים והרדודים. אין לך אפילו תנועת מחשבה אחת שלא נובעת מהם. אתה פונקציה של הרכיבים האלו שכבר מזמן השתלטו עליך כמו חייזרים טפיליים בסרט אימה שהשתלטו על מוח חלש וניתן לסוגסטיה. אתה כבר מזמן פונקציה של החולי הזה שמדיח אותך לנתק חולני מהמציאות, אשר צפוי להעמיק ולהרוס את חייך.

ינוקא1

New member
הכל צפוי.

והרשות נתונה בידך גם להפסיק את עבודתך הקדושה נגד הכופרים הרוחניקים.
אף אחד גם ככה לא שומע לך , כולם כאן טמבלים אימבצילים.
&nbsp
גם אם בגלגול הקודם היית באינקוויזיציה ושרפת כופרים להנאתך , אתה לא חייב להמשיך בזה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מה כל כך קשה לך בציון העובדה

שאתה אומר בפורום הזה תיאוריות הבל שנועדו להצדיק עצלות חשיבה ואי עיקביות ומסקנתן המוכנה מראש היא איזשהו רגש אמונה פרתי?
למה העובדה הזו כל כך קשה לך לעיכול? האם אתה יכול להשהות לרגע את ההתנגדות האוטומטית לעובדה הזו ופשוט להתבונן בה כעובדה?

ינוקא1

New member
תיאוריות ה"הבל" שלי

עזרו לי כל כך הרבה - לסגל לחיים גישה בריאה יותר , להיות בריא פיזית ונפשית הרבה יותר ממה שהייתי , לקחת את עצמי ואת האחרים הרבה פחות ברצינות , ומצד שני להגיע לכל מקום ולזכות להערכה על תפקוד מצויין.
&nbsp
כל זה לא היה בעבר.
והכל בזכות "תיאוריות ההבל" , ו"תרגולי ההבל".
&nbsp
השאלה האמיתית היא לא עלי , אלא למה אתה כל כך מקובע בדעותיך , עד שאינך מסוגל לראות כמה אתה עיוור מרוב פנאטיות , דעות קדומות , בוז לעולם , ורעיונות של ניטשה ?
&nbsp

תיאוריות הבל מחזקות תיפקוד

תיאוריות ההבל עוזרות לתיפקוד. הטקסים של תיאוריות ההבל הם ה"תירגולים" והם מיועדים לחזק את האמונה בתיאוריות ההבל.
היתרון התיפקודי מתבטא ב:
א. שיטחיות. תיפקוד פירושו לדעת לאן ללכת ומה לעשות וזה תנועה בזמן ובמרחב. כדי לייעל את התנועה הזו משתמשים בהשטחה בפשטנות של המחשבה. ניטרול סימני שאלה וספקות, ניטרול עומקים. דרך פעולה ברורה ומוגדרת.
ב. מסקנת רגש פרתי. רגש פרתי "חיובי" הוא אנטידיפרסנט, נוגד דיכאון. התפקוד בעולם המודרני בנוי על נרקוטיקה אנטידיפרסנטית.
ג. תירוץ לעצלות חשיבה. חשיבת יתר מכלה זמן ואנרגיה על חשבון התיפקוד.
בקיצור- תיאוריות ההבל מיוצרות אצלך מתוך מנגנון קוגניטיבי אוטומטי של עבד. אתה עבד שלא צריך שישטפו לו את המוח כי הוא שוטף לעצמו את המוח. אתה לא רק מכונת כביסה אלא גם יש לך כפתור שטיפת מוח עצמית. אתה גם מגיע עם אחריות לשנה?

ינוקא1

New member
מצויין , אז טוב לי עם זה.

תישאר אתה עם העומק ה"מדהים" , הדכאוני וה"לא תפקודי" שלך , ושלום על ישראל.
&nbsp

מצויין. אז המשך להפליץ הבלים ולשרת את האדונים.

יאללה, נערת מספיק שקרים למוטיבציה, חזור למשוך את העגלה, חמוריקו. פה זה לא בית מלון לחמורים. אתה חושב שתוכל לנעור פה כל היום? יש אדון שמצליף בך, דיו! דיו!

ינוקא1

New member
בשבילי , מה שאתה אומר אלו שקרים.

באיזו זכות אתה מחליט מה שקר עבורי ?
&nbsp
&nbsp

שקר ואמת לא תלויים בזכויות

ולא תלויים ברגשות שלך וגם לא בצרכים התיפקודיים שלך.

ינוקא1

New member
הם תלויים בשלך

זה שהחלטת להיות חסיד של דעות מסוימות , לא הופך אותן לאמת.
ואפילו לא זה שיש לך "הוכחות" לצדקתך ....
&nbsp
הבעיה שלך היא הפנאטיות.
הרצון להיות מי שקובע מה "האמת" לפי אמות המידה שלו.
&nbsp
תלמד לכבד דעות אחרות , תפסיק להיות אינקוויזטור.
&nbsp

למעלה