כלום לא זז פה?!

Aיש

New member
אין לי הרבה נסיון עם הומואים

אז אני אקח את המילה שלך בנושא,

לבי הבחור בטינדר, בפחות משתי דקות וכמות ספורה של משפטים אני לא חושב שאפשר להכיר בן-אדם. ולכן כתבתי את זה.

הסיבה העיקרת אולי שהאינטרציה פועלת אחרת בין שני גברים זה כי יש הרבה פחות פחד מניצול מיני... לא שום דבר עמוק. לפחות ככה נראה לי.

בטח שזה עמוק

חוץ מפחד, אצל נשים קיים גם דבר כזה חוסר עיניין בגבר הספציפי, גם אם הוא חתיך, עשיר ושנון לכל הדעות.

נשים כנראה לא יקפצו על ההזדמנות לסקס עם מישהו שאין איתו איזה מן "קליק" או התלהבות ממנו,
בעוד שגברים יהיו נלהבים יותר "סתם" לשכב עם מישהי חמודה, גם אם היא לא מעיפה להם ת'מוח.

Aיש

New member
והנה הכללה מאוד מוגזמת

גם אצל לא מעט גברים יש חוסר ענין באישה. גם אם היא יפה.

תשימי מולי פלקט כמו בר רפאלי והתחושה העיקרית שתעוררי אצלי זה גועל.

אבל כמו שאמרת רוב הגברים יזינו איתה בשימחה.

כמו כן יש לא מעט נשים שאם תשימי מולם בחור פלקט שנראה כמו תום קרוז / ג'ורג' קלוני יקפוצו איתו למיטה.

אומנם יהיו פחות נשים שיעשו את זה אבל פקטור היחס יהיה פשוט היחס בין כמות הגברים שמפחדים מפגיע כלשהי (ששואף ל-0) לבין כמות הנשים שתפחד מפגיע דומה (שהוא רחוק מאוד מ-0).

אבל למה קשה לך להבין?

אני אישה, סבבה?
אני לא מפחדת אוטומטית שגבר זר יפגע בי (ולראיה- שכבתי גם עם בחור או שניים שהכרתי באותו ערב באיזה פאב).
מה שכן, אני יודעת שעם רוב הגברים הסקס לא יהיה מהנה, כי אני באמת צריכה להיות בסטייט-אוף-מיינד מסויים ושהם יהיו ממש-ממש-ממש מושכים ומעניינים בעיניי.

למה אתה מתעקש להסביר לי שזה מסתכם בפחד מפגיעה?

Aיש

New member
מצטער להגיד לך אבל מי שלא מבינה זה את

לא אמרת שזה שבחורה לא שוכבת עם גבר אוטומתית זה מסתכם בפגיעה. אמרתי שמספרן הגדול יותר של נשים מגברים שלא יעשה את זה זה נובע מהסיכון המוגבר לפגיעה.

אני בה מתחום המדעים המדויקים, אז אני חושב על זה בצורה מטמתית ולהלן הסבר מנוסח פחות מילולית אולי יהיה יותר ברור.

הנחת יסוד ראשונה - רוב הגברים ישכבו עם כל בחורה יפה פלוס מינו. חלקם לא ישכבו איתה כי הם צריכים עניין מעבר (משיכה מטורפת, התאמה אינטיליגנתית וכו'). ועוד יותר מעט שלא ישכבו איתה מתוך פחד לפגיעה (אבל אותם נזניח כי מספר אפסי)

הנחת יסוד שניה - מעט מהנשים ישכבו עם כל בחור חתיך, חלקן לא ישכבו כי הן צריכות ענין מעבר (משיכה מטורפת, התאמה אינטיליגנתית וכו'). וחלקן לא ישכבו כי הן מפחדות להפגע.

אני טוען שהקבוצות שלא ישכבו כי הן צריכות עניין נוסף, אצל הגברים והנשים, הן בקנה מידה אותו סדר גודל (אם הסגות מסוימות לגברי מגזר וחברה מהן הם באים).

לא טוען שכל אישה שלא שוכבת עם בחור חתיך זה רק בגלל שהיא בהכרח מפחדת. ברור שלגבי לא מעט זה מסיבות אחרות. אבל הסיבות האחרות הללו הן לא נחלתן של נשים בלבד. או אפילו הרבה יותר של נשים.

שאלה מתמטית:

תגיד, אתה ערכת מחקר בנושא?
ראיינת נשים? הפצת איזה שאלון באינטרנט לפחות?

מאיפה הידע שלך על כמויות ומספרים? זה נתונים מבוססים?

אני לא מסכימה איתך לגבי הסיבה שנשים לא קופצות למיטה עם כל דביל עם סוויטה וקאווה.
אתה יכול לחלוק עליי, אבל אל תנסח לי פה תשובות מתמטיות אלא אם כן יש לך גיבויי מתמטיקה בשבילה,
סבבה?

Aיש

New member
ברח לי חוט המחשבה באמצע כתיבת ההודע - לא חשוב

אני לא צריך נתונים מדוייקים כשמדובר בסדרי גודל. גם מדגם מאוד לא מייצג של מי שאני מכיר, יכול לתתת תמונה, שסביר להניח מייצגת מספיק, בשביל להגיד שההבדלים לא כאלה גדולים כמו שהם מוצגים ביום יום.

תשובה מתמטית ביותר הבאת פה

עזוב, זה וויכוח עקר, כמו כל וויכוח אחר על "רוב הנשים ככה, רוב הגברים ככה"...
אני לא מסכימה איתך והמדגם הלא מייצג של מי שאני מכירה מצביעים על ההיפך.

Aיש

New member
לא אבל הסיבות שהם נוטים לסטוצים במידה שונה

הם לא מה שכל-כך נהוג לחשוב. אני חושב שהרבה מההפרש קשור בתחות הביטחון של גברים שהבחורה לא ממש יכולה לפגוע בהם, וחלק גדול מהנותר זה החינוך בארץ לנשים שהן צריכות להיות חסודות. אני לא חושב שהליך הסינון מתקם שנשים מפעילות נובע מיתר עומק לעומת הגברים. וכמובן שכל זה תקף יחסית, בשני המינים יש כאלה שהעומק חשוב להם.

ורק כדי לסייג את זה ושלא יתנפלו עלי שוב,
זו רק דעתי! בהחלט יכול להיות שאני טועה. לא מתיימר לחקור את זה ולא מומחה לתחום.

תודה, אני לרגע לא חשבתי שזו דעתו של מישהו אחר

הבנתי שזו דעתך

אתה מוכן לפרט קצת מה כוונתך באותה 'פגיעה' שנשים חוששות ממנה, וגברים לא חוששים ממנה?

תודה,למה נשים לא בוחרות לסטוצים ידידים וכו'?

אנשים שהן סומכות עליהם, שכבר התגלו מזמן כאנשים לא אלימים, שמחבבים אותן ועוזרים להן. וכו'?

Aיש

New member
נובע מהחינוך לצניעות המוזר בארץ

וכן גם מהסיבה שנשים לא רוצות לסבך מערכת יחסים שעובדת אבל זה גם נכון הפוך.

טוב, אני יכולה להגיד לך בוודאות

שבתקופות שלי היה לי בנזוג נסיתי סטוצים כדי לא להשתעמם, לתחזק את האגו וכו', לא פחדתי להפגע, לא נפגעתי, לא חששתי מהדימוי שיש לי או אין לי (אלה לא אנשים שמכירים את משפחתי/ידידי/חברי) ופשוט היה חרא, כי לא הרגשתי כלום אל הגברים, לא היתה אינטימיות וכו' וזה היה פשוט לא מוצלח (בלשון המעטה).

כשכבר היה לי יזיז מוצלח, סיפור הצניעות לא הזיז לי. כנ"ל כשאני ובנזוגי חיפשנו גבר לשלישיה. גם סיפור הפגיעה לא הדאיג אותי, כי בנזוגי היה לצידי. עדיין, חיפשתי גבר שאני ארגיש אליו משהו, סתם חתיכת בשר יפה וזה לא מספיק לי כדי להנות מסקס.

אני לא פוחדת מפגיעה מינית ואני סומכת על האינסקטיקים שלי. בגלל זה אני לא חוששת לעלות למונית בלילה. לא חוששת להיות לבד במרפאה עם רופא השיניים שלי או הגניקולוג. לא פוחדת להפגש עם אנשים חדשים במסגרת העבודה באמצע שומקום ביחידות (עבודות שדה/שטח בטבע).

לדעתי אתה פשוט חי ביקום מקביל
או שחלק מהמכרות שלך נפגעו מינית ובגלל זה פוחדות לצאת עם אנשים לא מוכרים.

מדהים אותי שהמוח שלך לא לוקח בחשבון את האפשרות הפשוטה שמיליוני שנות אבולציה לא יצרו הבדל אפילו קל לדעתך בהתנהלות המינית והצרכים הנפשיים במסגרת המיניות של זכר לעומת נקבה (נקבה היתה נכנסת להריון לפעמים בעקבות סטוץ, הזכר לא).

Aיש

New member
שבלולה, אני לא חי ביקום מקביל

ולא תמצאי משהו שיסכים פחות ממני שיש שינוי בין המינים.

ועוד משהו, אני מקבל את זה שיכול מאוד להיות שאני טועה.

ודבר אחרון, לא אמרתי שאין דברים שונים, פשוט שהם פחות שונים ממה שאנשים תופסים אותם.

אהה ודבר נוסף, גם אני צריך חיבור מעבר כדי שסקס יהיה מהנה עבורי, זה לא מעיד על רוב הגברים.

האינטלגנציה המינית ( לא חושב שזה מוסג אמיתי אבל אני בטוח שאת מבינה למה הוא מתייחס ) שלך ובהתאם הדרישה שלך מבני זוג גבוהה בהרבה מהממוצע, מה שהופך אותך למאוד לא מייצגת.

אין לי רצון להתנגח איתך על הנושא, במיוחד מכיוון שאינני בטוח שאני צודק.

לא כתבתי אתה חי ביקום מקביל

אלא שלדעתי אתה חי ביקום מקביל.

רק כתבתי את דעתי. ממש כמוך...

לא הבנתי איך האינטלגנציה או הדרישה או מה שזה לא יהיה שלי קשורה לכך שאני לא מפחדת, לא מפחדת, לא מפחדת, לא מפחדת מפגיעה מינית מגברים זרים? (לא בסקס ולא בשום מסגרת אחרת של חיי?)

אני לא מפחדת מפגיעה, לא אכפת לי לצאת חסודה, לא חסודה, ואפילו חסידה, ועדיין סטוצים הם פשוט לא לטעמי בגלל העדר אינטימיות.

העלית על דעתך שרוב הנשים, (שכבר הסכמת איתי שהן שונות מגבריםׂׂׂ) הרבה פחות בנויות לסטוצים כי הצרכים הרגשיים שלהן במסגרת יחסי מין ממושקלים בצורה שונה מאשר אצל רוב הגברים?

וכאמור, אתה אכן לא צודק. אני לא אומרת שאין שום הנאה בסטוצים. בהחלט יש. ריגוש מיני ולפעמים סיפוק, יש חיזוק לאגו, קבלת תשומת לב, חיזוק לדימוי המיני וכדומה. אבל עדיין, יש צרכים חשובים מאד אצל רוב הנשים שסטוץ לא יכול למלא, ולכן סטוץ הוא בעדיפות נמוכה. כשצרכים אחרים מתמלאים (למשל זוגיות טובה וממושכת) סטוץ הופך יותר אטרקטיבי, כי הוא משלים דברים אחרים שחסרים בזוגיות ממושכת.

Aיש

New member
שבלולה אני בהחלט מאמין לך שאת לא מפחדת.

וגם לא שמענין אותך לצאת חסודה או לא, רק שלפי דעתי את לא מייצגת.

הטענה שלי מדברת על הרוב ולא על פרט ספטציפי.

למעלה