כלום לא זז פה?!

כלומר יש לך תאוריה, וכל מה שלא מתאים לתאוריה

פשוט לא מייצג.
אם האישה לא מפחדת מפגיעה, היא לא עושה סטוצים בגלל דרישות מיוחדות ולא מייצגות.

אם היא לא מפחדת מפגיעה, ואין לה דרישות מיוחדות, היא לא עושה סטוצים כי היא מפחדת מג'וקים בחושך (רוב הסטוצים כידוע מתרחשים בלילה). וכו' וכו'

אני אישה, ועוד רבות כאן שפכו הררי מילים על הצורך להרגיש ועל הצורך באינטימיות. אבל זה בכלל לא נכון, אנחנו פשוט פוחדות להודות שאנחנו פוחדות מפגיעה על רקע מיני. זה הכל. ואנחנו לא יודעות זאת, זה רק אתה יודע.

ואני, שמסכימה איתה, גם לא מייצגת?

על סמך מה אתה מבסס מה הרב ומה הפרט?

ניסיתי להסביר לך בדיוק את מה ששבלולה אמרה

ויחד עם קיי אנחנו כבר שלוש...
אבל עדיין, בשבילך זה לא מדגם מייצג, כמובן.

מצחיק שאתה כותב "יכול להיות שאני טועה" בלי להאמין במשפט הזה אפילו לרגע....

ומה הבעיה לעשות סטוצים עם גברים

שיש לנו כבר מידע עליהם? ("להעביר" מאחת לשניה גברים שאנחנו יודעות שהם לא אלימים/פוגעניים/אנסים וכו'?). מידע כזה בעולם של Aיש צריך להיות להיט בצורת טבלאות אקסל, רשימות של בחורים "בסדר" שנעביר מאחת לשניה, בתוספת "יורד/לא יורד" "בא אחרי מקלחת/מסריח", "שעיר/חלק" וכו'.

sharoms

New member
הייתי מסכימה איתכן ומוסיפה את הרביעית לרשימה

אבל אני לא מצליחה להבין את הטענות שלו בווכוח.

הטענות שלו שנשים נוטות פחות לסטוצים מגברים

בגלל שתי סיבות:

1. פחד מפגיעה מינית בעת מפגש אניטימי (אלימות וכו')

2. שמרנות שמקורה בחינוך.

הטענה שלי שזה לא וזה לא זה ברוב המקרים, אלא פשוט הצורך של נשים ברגש, קשר, אניטימיות, נינוחות, קבלה, שמטבע הדברים לא מספיקים להתרחש ביחסי מין מזדמנים עם אדם שאך זה הכרנו וגם לא יתרחשו כי נפרדים אחרי מפגש קצר ומטרה ברורה.

sharoms

New member
הבנתי אותו עכשיו. ברור שהסיבות שאת מעלה

הרבה יותר חזקות משלו. מליוני שנות אבולוציה השאירו אותנו בררניות הרבה יותר מגברים וגם נוטות להעדיף מישהו שיש לנו אלין רגש מאשר משהו סתמי וחד פעמי.

אני גם כן לא חוששת מתקיפה מינית מאחר ואני בודקת את האדם מולי משך מספר חודשים עד שאני מוכנה להפגש איתו ואני סומכת על האינסטינקטים שלי. אבל אני כן מוכנה לקבל את נושא השמרנות שAיש העלה. אמא שלי תמיד אמרה לי לא להכנס למיטה עם גברים כדי שלא יצא לי "שם" בקהילה המקומית וזה יושב לי בראש. היום הרבה יותר מאשר בעבר, בגלל הילדים.
בגלל זה אני מעדיפה פרטנר שגר רחוק, מעיר אחרת וסביבה אחרת, כזה שאין לנו שום מכרים משותפים. אבל זה כבר נושא אחר לויכוח

sharoms

New member
יזיזות. אין לי שום חשק או פנטזיה למשהו חד

פעמי בלי המשכיות. אף פעם לא הבנתי את הרעיון של חד פעמי כי הפעם הראשונה תמיד גרועה לאללה, אם הוא לא מכיר אותי ולא יודע מה אני אוהבת במיטה וגם לוקח לי הרבה זמן להפתח ולהגיד לו מה מדליק אותי.
זיון חד פעמי זה משהו נורא מיותר (לי) אלא אם כן פגשתי מישהו שהדהים אותי באישיות שלו ועפו ניצוצות וקיטור עד השמיים ואני צמאה למגע של הידיים הגדולות שלו ולשמוע אותו נוהם וגונח לי באוזן כמו נמר, אז זה יהיה שווה את הזיון החד פעמי גם אם זה יהיה חרא של זיון.
אבל זה קרה לי אולי פעמיים בחיים. זה מקרה נורא נורא נדיר ורוב הגברים שאני פוגשת ביום יום לא מדהימים אותי בכלל לצערי.

sharoms

New member
כן... הרגע הזה שהגבר המושלם שוכב מעלייך

ומזיין אותך ואת נהנית מכל חדירה שלו כי זה הוא, והוא פה איתך והזין המשולם שלו בתוכך אבל את יודעת שזה לילה חד פעמי...
פעם אחרונה שזה קרה לי היתה שנה שעברה ואני עוד חייה את הרגעים האלה איתו. היתה לו רצינות כזאת בעיניים כשהוא זיין אותי כאילו הוא מתרכז במבחן חייו.
כל כך אהבתי את זה.

לאט לאט

מתבהרת התמונה.

זה לא שקשה למצוא פרטנר.

זה שיש תנאי סף שמסננים את כל מי שיש לו אופציות יותר שוות...

מי שיש לו אופציות יותר שוות ממילא לא באופציה

שלי, לא? הוא ילך על מישהי צעירה ויפה
ולא על שבלולה בלה

קודם כל

כתבתי ל- sharoms ולא לך.

שנית, את סתם עושה טיזיניג. מה שחשוב הוא לא כמה העור מתוח, אלא מה יש בפנים וזה, רק משתבח עם השנים.

חוץ מזה ש- 42 זה גיל קסום

תודה, אבל אתה יכול להסביר בבקשה איך אישה

(לא משנה מי, אני, sharoms, או כל אחת אחרת) יכולה לפסול גבר שיש לו אופציות יותר שוות? הרי הוא ממילא לא עומד בתור אצלי, הוא כבר הלך לאופציות האחרות שלו, לא? (או שהתבלבלתי בגלל התחביר? דיסלקציה? לא מבינה...
)

אולי גם אני לא מסבירה את עצמי טוב, אז אני אתן דוגמא: אני יכולה לפסול את בראד פיט (כי הוא לא לטעמי) איך זה בדיוק משנה את מצבי? אם לא הייתי פוסלת אותו הוא כן היה מצלצל והיינו נפגשים סוף כל סוף והיה לי זיון?

סמנטיקה

לא תמיד אני מתנסח הכי ברור ולכן אסביר:

יש נשים שההתנהלות שלהן מול גברים מבטיחה שהן יסננו את הגברים שהן הכי היו רוצות.

למשל, אם את מעבירה אותו מסכת יסורים עד שאתם נפגשים - למה שהוא ישאר? יש כל מיני סיבות. למשל - אולי אין לא אופציות. אולי הוא לא ממש בונה עליך ולכן לא באמת אכפת לו...

בסופו של יום אנחנו קוצרים מה שאנחנו זורעים - כשאנחנו מתנהלים ממקום של חוסר אמון, ממקום שמזלזל, משחקים משחק כזה או אחר - אנחנו נקבל בדיוק את זה - את השקרנים, המזלזלים ואלו שמשחקים משחקים רק כדי להכניס אותך למיטה.

sharoms

New member
שבלולי אני צריכה את עזרתך שוב בתרגום

מה הוא אומר?

למעלה