כלום לא זז פה?!

sharoms

New member
אולי, אבל גם לי יש הרבה אופציות כל שאפילו

מרוב פחדים אני יש מספיק הצע.............

הצעות יש

זה בטוח.

השאלה היא השורה התחתונה:

האם את מסופקת?

האם את מרגישה שאת מממשת את הפוטנציאל המיני שלך?

sharoms

New member
לא יודעת. כשאני משחקת עם עצמי אני מסופקת.

כשזה מגיע לגברים אני מעדיפה מישהו שאין לו אלף אופציות מלבדי.

sharoms

New member
מתישה אותו? מה פתאום?

בעיני דובי ואני, אנחנו קודם כל ידידים. נפגשים לצהריים לפעמים, כשמתאים, מפטפטים. הוא מספר לי על המשפחה שלו על הקריירה שלו והלקוחות המצחיקים, על החיים שלו על הפנטזיות שלו. כייף לי להפגש איתו לפעמים.
אני אוהבת להקשיב לו. אני אוהבת את זה שהוא מעולם לא בגד לפני כן באישתו. זה לא ספורט אצלו לזיין מהצד. פשוט אין לו אינטימיות עם אישתו וזה חסר לו.
חוץ מזה אנחנו לא לגמרה סרט דיסני. כשנפגשים אני מלטפת אותו וכשאף אחד לא מסתכל הוא מלטף לי את הרגל או תופס ציץ, מתנשקים..
אתה אומר, אם אין חדירה, היום, אז כל זה לא שווה כלום? מתיש?

סקס לא מחייב חדירה

תראי, כמו שכתבתי כבר - אם מתאים לכם מערכת היחסים והקצב שלכם... סבבה!

sharoms

New member
לא ראיתי שכתבת את זה. אבל ברור שהקצב מתאים.

אם הוא יתחיל להתלונן אז נאיץ את הקצב. בינתיים נראה שסבבה לו ואין תלונות. אבל אתה יודע איך זה. הוא עוד לא מכיר אותי מספיק טוב בשביל להגיש תלונה. אני בטוחה שגם זה יבוא

sharoms

New member
איך הגעת למסקנה שאני מסננת את אלה שיש להם

אופציות יותר שוות? שזה דרך אגב נכון כי אני מסננת את אלו ש\יש להם אופציות יותר שוות ונשמע לי שהם מזיינים הרבה.
פשוט לא הבנתי איך הגעת למסקנה הזאת ממה שכתבתי פה.

אם בדעות עסקינן

אז כן.
אולי התדירות לא אותו הדבר, אבל זה לא נובע מרצון או אי רצון לדעתי - יותר כמו פרספקטיבה חברתית או אפילו זמן

Surrealistical

New member
נכון

לפי מה שקראתי יש המון גברים שאם ידוע להם שהאישה שאיתה הם מדברים מחפשת סטוץ חושבים שאם ישלחו תמונה זה מספיק בשביל להפגש ולעשות סקס. ולא מבינים שגם בשביל למשהו חד פעמי בהרבה מקרים צריך יותר מזה.
חוסר ההבנה הזאת מפתיעה אותי כל פעם מחדש.

Aיש

New member
וכל בחורה שיודעת שבחור מחפש סטוץ

חושבת שאם היא מעוניינת ונראת טוב מספיק שתשלח תמונה והוא יהיה בקטע. זה אומר שזה כן נכון?

יותר מזה בחורות שנראות טוב לא מעט פעמים חושבות שאם הן יפות מספיק שהן שוכבות על הגב כמו בובה זה טוב לגבר. זה אומר שזה נכון?

Surrealistical

New member
לא בטוחה שהבנתי את השאלה הראשונה

אתה שואל אם בחור יהיה בקטע של לשכב עם מישהי אם היא יפה ומעניינת מספיק?
ולגבי השאלה השנייה:
על סמך מה אתה מחליט שזה מה שהן חושבות? כי לי זה נשמע כאילו אתה עושה הכללות ממש הזויות.

Aיש

New member
לגבי השאלה הראשונה

את חושבת שבחורה שנראת טוב, ושהיא מעונינת בסטוץ, חושבת שהיא צריכה לשלוח יותר מתמונה כדי שהגבר יהיה מעונין.

את החלק השני, אני יודע מנסיון אישי ומנסיון של לא מעט חברים ואנשים שדיברתי איתם. אפילו פה בפורום היה דיון פעם לגבי זה.

Surrealistical

New member
זה תלוי

אם הבחור מעוניין בסטוץ. ותלוי עד כמה הבחורה יפה. אם הבחורה מאוד יפה אז רוב הבחורים שמחפשים סטוץ היו הולכים איתה. אבל לא כולם.

ולגבי השאלה השניה: מצטערת לי זה נשמע כמו שטות גמורה, והכללה גסה. בטוח יש כאלה שחושבות ככה, כמו שיש כאלה שחושבות שכסף קובע אצל גבר וכמו שיש כאלה שחושבים שאם בחורה אומרת "לא" היא מתכוונת לכן. כלומר יש סוגי אנשים שונים. אבל להגיד שנשים יפות בתור כלל מתנהגות בצורה מסויימת במיטה זה פשוט מגוחך.
לא שאלת אף אחת מהן למה היא התנהגה ככה אז אין לך בעצם שמץ של מושג. אולי היו כאלה שהתביישו? אולי היו כאלה שהרגישו לא בנוח עם זר? אולי זה בכלל מה שאתה והחברים שלך עשיתם שגרם לזה? כי יש לי חדשות בשבילך: אני גם מכירה גברים ששכבו עם נשים יפות, ולהם לא היו תלונות כאלה. אז להניח על כל הנשים מהחוויות שלך ושל החברים שלך זה לא הכי חכם.

Aיש

New member
גם משיחות עם אנשים זרים

וגם בדיונים מעל גבי פורום זה עלתה הנקודה אז המדגם כבר רחב למדי.

לגבי שאנחנו גרמנו לזה - על חברים שלי אני לא יכול להעיד, אבל אני לא חושב שעשיתה איתה משהו שונה. ובישנית היא בטוח לא הייתה. אז לא נראה לי סביר.

זו ברור הכללה אבל היא נכונה לגבי הרוב. כמו שגברים עם זין גדול בדרך כלל חושב שהם זיון טוב ולא מרגישים צורך להתמץ במיטה.

Surrealistical

New member
לא, זו הכללה לא נכונה

והיא לא מתבססת על כלום. האמת שרוב ההכללות הן לא נכונות והומצאו כי ככה יותר קל לאנשים לבחון את המציאות. עוד אפשר לעשות הכללה על כך שרוב הגברים שמחפשים סטוצים באינטרנט מישראל ישמחו לשכב עם בחורה אם היא מאוד יפה (לטעמם). כי יש משהו משותף לכל הנושא: סטוצים מתבססים על רושם ראשוני, ואם גבר מחפש סקס באינטרנט כנראה שמראה חיצוני זו התכונה היותר רצויה אצלו. אבל להגיד שרוב הנשים היפות בעולם גרועות במיטה רק בגלל שהן יפות?? ואו.
כל בן אדם שונה מקודמו, בין אם זה גבר או אישה. הדרך שבה בן אדם תופס את עצמו משפיע על ההתנהגות שלו אבל לא מספיק שיהיה אפשר לעשות הכללה גסה על קבוצה שלמה של אנשים מכול העולם רק בגלל המראה שלהם.

למעלה