כלה אחת לפני האיפור

יש איזשהו זוהר באיפור שאתה עושה

שקשה להסביר.. הוא ללא ספק מאוד ציבעוני, הצבעים שאתה משלב לא בהכרח מתאימים אחד לשני ובהחלט בוהקים ומסנוורים. אבל איכשהו תמיד יש לך את הכישרון למזג את כל האלמנטים השונים למשהו הרמוני ועדין.. משהו שמתמזג בצורה מושלמת. האיפור שאתה עושה הוא מאוד לא האיפור הסטנדרטי והמשעמם, הוא רב גוני, רב מימדים, בוהק אבל עם זאת רגוע. ועכשיו בפעם האלף:פשוט מהרס!!!

טוב אתה מאפר,זה לא נחשב

לכל מאפר חייב להיות ערכת איפור מקצועית משלו וכל הבבלת הזה. אבל סחטיין על האוסף.

shely2

New member
אולי אני טועה אבל..

האיפור עצמו יפה מאוד אך למראה העין שלי נראה כי לסוג פניה היה יותר משתלב יפה איפור מעט יותר עדין באזור העיניים. בעל צבע אחד יותר טבעי. השילוב בפנים היה מתאים יותר מכיוון שהיא עצמה נראת דיי תמימה.. ואולי אני טועה. תקנו אותי..

rotemoosh

New member
היא התחתנה ככה?

זה יפה לצאת למועדון או משהו אבל להתחתן ככה..אל תעלב יותם זה ממש יפה פשוט לא מתאים לחתונה לדעתי..

יותם מהמםםם אני מתה על איפור כזה ש.

שזה כל מיני צבעים ובולט וזוהר ככה :) אני אבל שמה לב שאתה לא שם לכלות סומק נכון?? או שפשוט אנלא שמה לב..

כן זהו.. תמיד שאני מתאפרת בעיניים א

אז אני לא אוהבת לשים סומק אני מרגישה פתאום כזה יותר מידי מאופרת... אולי טיפ טיפה קוקה..

yottami

New member
תודה שוב לכולם...אל תשכחו שאני בוחר

את האיפורים הקצת יותר שונים ועשירים במשחק הצבעים..ומציג לכם אותם פה את רוב הכלות שלי אני עושה אחרת לגמרי יותר עדינות ופשוטות מבחינת איפור..... לגבי הצלליות תראי מזריקה שלי השתמשתי בכל מיני צלליות אני יכול לומר לך שאף אחת מהן לא של איל מקיאג' באיפור עם החומים......זה של כל מיני בעיקר מיקאפ פוראוור ובועז שטיין...כל השאר סוד...

למעלה