כלה אחת לפני האיפור

yottami

New member
זהו איפור נסיון.....פה יש לה עין ..

בגוונים של סגולים וחומים ובחרנו את הצד הנראה לעינכם.....כמובן שהאיפור עדיין לא נקי ולא מושלם זה רק ההתחלה ממש אז לא לקטול...

shely2

New member
מראה נוכחות..

האיפור עצמו מדהים ביותר.. אך אבוי.. הגבות.. הגבות!! נראה כי עוד רגע יכולת לעשות להן פן או משהו.. במקרה הזה באמת ניתן לראות כמה גבות משפיעות על כל היצירה בכלל (אם יורשה לי לקרוא למה שעשית יצירה- אכן, האיפור מדהים).

karin5555

New member
../images/Emo47.gifאין מילים......./images/Emo47.gif

מדהים. מדהים ומדהים, כל פעם מחדש ובלי לפגוע בשאר המגיבים, לא נראה לי שאתם כל כך מבינים באיפור לפי התגובות שלכם. יותם קבל ח"ח

shely2

New member
אין דבר כזה לא מבינים.

ואת זה אני אנסה להסביר כאן. בסופו של דבר, מי שרואה את האיפור למשל על האשה, זה אנשים. אם היא דוגמנית- אז גם מאפרים יראו אותה וגם אנשים פשוטים. אם נניח, דבר לא מצא חן בעיניהם, זה לא הגיוני להגיד שהם לא מבינים. זה פשוט לא מצא חן בעיניהם. יש להם טעם ודעה. אך על טעם וריח לא ניתן להתווכח.. אם לי נניח, הפריעו הגבות, זה מה שהפריע לי. וזה לא משנה אם אני מבינה הרבה או לא. ואם אמרתי שהאיפור עיניים יפה, זה מה שאני חושבת. זה מה שעיניי רואות. כי בסופו של דבר, האדם הפשוט יותר מביט באותה בחורה (חברים בחתונה, או אנשים שקונים עיתון), וקהל זה הוא שקובע בסוף אם האיפור הוא יפה או לא. הרוב קובע. והאיפור אכן יפה. הגבות לא...

RReuTT

New member
אממממ פה העיניים קצת לא שוות...

בעין אחת יש כחול מתחת ובשניה מעט צהוב, זה נראה מוזר... בלאגן כזה....

למעלה