רעותי מאמי הוא אמר שזה לא גמור חחח...
V vashla New member 19/10/03 #7 פשששששששששש תגיד המברשות משיער סוס? במה אתה שוטף אותם? איפה אפשר לקנות מברשות איכותיות (וממש הכרחיות) במחיר סביר? קראתי על מברשת סומק משיער של "סנאי כחול" ב-300..אני רוצה אותה..חבל...
פשששששששששש תגיד המברשות משיער סוס? במה אתה שוטף אותם? איפה אפשר לקנות מברשות איכותיות (וממש הכרחיות) במחיר סביר? קראתי על מברשת סומק משיער של "סנאי כחול" ב-300..אני רוצה אותה..חבל...
Y yottami New member 19/10/03 #9 וזה רק חלק מהמברשות שלי כנסו.... יש לי פה פירמות של מאק ואיל מקיאג'.......שהם מברשות מעולות אותן אני חופף כל יומיים שלושה במשך כמה שנים טובות....
וזה רק חלק מהמברשות שלי כנסו.... יש לי פה פירמות של מאק ואיל מקיאג'.......שהם מברשות מעולות אותן אני חופף כל יומיים שלושה במשך כמה שנים טובות....
R rozalinda22 New member 19/10/03 #14 ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif
V vashla New member 20/10/03 #25 רגע יש לי עוד 2 שאלות.. ממה הן עשויות? איזה שיער זה? במה אתה חופף אותם?
Y yottami New member 19/10/03 #16 שימו לב לשילובים לטשטוש..כנסו להעזה שבגוונים ממש אני שם מה שמתחשק לי באותה שניה ...ותאמינו לי ביום של החתונה אני עוד אשנה לה את הגוונים מבלי שהיא תרגיש...פשוט תחמן אני
שימו לב לשילובים לטשטוש..כנסו להעזה שבגוונים ממש אני שם מה שמתחשק לי באותה שניה ...ותאמינו לי ביום של החתונה אני עוד אשנה לה את הגוונים מבלי שהיא תרגיש...פשוט תחמן אני
Y yottami New member 20/10/03 #21 תודה לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif