אם תרמתי ולו במעט...יהיה זה שכרי...
ה הבובהזהבה New member 3/8/14 #20 רציתי לומר משהו לכל המגיבים מאד מפתיע ומרגש אותי שהטקסט הזה, על כל חלקיו עד כה, נגע בכל אחד ואחת מכם. לא תארתי לעצמי שהכתיבה שלי יכולה להיות סוחפת. תודה הבובה
רציתי לומר משהו לכל המגיבים מאד מפתיע ומרגש אותי שהטקסט הזה, על כל חלקיו עד כה, נגע בכל אחד ואחת מכם. לא תארתי לעצמי שהכתיבה שלי יכולה להיות סוחפת. תודה הבובה
נ נסיכת הכוכב New member 4/8/14 #27 בובה את קוסמת מה שאת עושה לו במבט לוהט ראש שלך עובד כמו הראש שלי אהבתי את השמלה האדומה מול עורך הבהיר
בובה את קוסמת מה שאת עושה לו במבט לוהט ראש שלך עובד כמו הראש שלי אהבתי את השמלה האדומה מול עורך הבהיר
נ נסיכת הכוכב New member 6/8/14 #43 לשם שינוי נותנים לך להתבשל בהמתנה אוח בובה אין כמוך הצלחת להכניע את המתנזר שלנו
ה הבובהזהבה New member 5/8/14 #36 לא הבנתי חלקים 1 ו 2 פורסמו כמה ימים לפני כן, אני לא יודעת איך לעשות ׳לינק׳, אולי גילגיל תוכל לעזור?
giligil55 Member 5/8/14 #37 בהחלט יכולה לעזור כשאגיע למחשב הערב אשלח לינק לסיפור 1 ו 2אבל אפשר גם לחפש אותם בדפי הפורום ואת גם יכולה לפרסם אותם שוב כאן בשירשוראני אגיע למחשב רק בערב
בהחלט יכולה לעזור כשאגיע למחשב הערב אשלח לינק לסיפור 1 ו 2אבל אפשר גם לחפש אותם בדפי הפורום ואת גם יכולה לפרסם אותם שוב כאן בשירשוראני אגיע למחשב רק בערב