יש לי תחושה שהסיפור ביסודו נכון ...
אך עם זאת הבחור מנפח מעט את הדברים גם לצורכי הסברה ויותר מכך לרחמים אישיים ולתחושת המסכנות ... מר ירושלמי הנכבד : לדעתי ההתעללויות הקשות שעברת הכוללים התעללות פיזית ונפשית אונס והשפלה ערערו אצלך את האיזון הנכון, הייתי מאד ממליץ לך לגשת לשיקום וטיפול פסיכולוגי .. זו לא בושה ועם האנרגיות שלך אתה בהחלט יכול במהירות לעמוד על 2 רגליים יציבות . אתה כבר בן 32 ועם אחריות לשני ילדים ! כדאי מאד שתמצא את הדרך לעזור לעצמך במהירות .. לא משנה מה אתה רוצה להשיג בחיים בקצב ובדרך שאתה הולך בה לא תספיק אפילו 1 אחוז ... התרגלת לעבודה קשה ומייגעת בעוד החיים כשלעצמם אינם כאלה ! אי אפשר לרצות להשיג רשיון נהיגה ובשביל זה לשעבד את עצמך לצבא .. אתה חייב להיכנס לפרופורציות בעזרת מומחה ולהתחיל לחיות תוך כדי מחיקה של מסכנות העבר ומבט קדימה מפוכח ומלא תקווה .. אני לא צריך את הסיפורים שלך בכדי להכיר את הרודנות החרדית עברתי בעצמי התעללויות נוראות מההורים והמחנכים כשדווקא אצלי הם באו לבקש סליחה במהלך השנים .. אבל מי שמכיר אותי יודע שאני מלא אנרגיות ומנתב את חיי לכיוון החיובי ועם הפנים קדימה ! אז יאלה צא מזה היית מסכן היית אומלל דפקו אותך כיסחו אותך גרמו לך נזק הכל נכון .. אבל מלבכות לא תצמח טפל בבעייה ותתחיל לחיות . בהצלחה .