כי משעמם לי.. :]

poohandme

New member
;;ראיתי את זה.

רוב הזמן הייתי ככה- O_O הוא כאילו אמור להיות JOS? O_O.

../images/Emo118.gif

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? שקוף שזוהר בחושך ואני חושבת שגם שחור. 2.כלב או חתול? לחלוטין כלב
3.גופייה או שרוול ארוך? שרוול קצר או סווצ'ר>< או סוודר! 4.תכלת או כחול כהה? כחול כהה. 5.האם השיער שלך אסוף? כרגע? הוא בתסרוקת הרגילה שלי, משהו לא מוגדר. 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? הוא בסדר. 7.מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה>< 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? רקיע
אני דווקא אוהבת את השם שלי, אבל אני אוהבת גם את השם של אח שלי, משב. 9.הצללת כרית או רשת? רשת ובעיקר הצללות "מקוריות"
10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? כחול, חום. 11.מה צבע העיניים שלך? חום. 12.יש לך משקפיים? כן
13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? כבר לא
14. יש לך תחביב מיוחד? לקרא? 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? שישי, חופש
16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? 2 מסנג'ר, 4 אינטרנט. 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? >< 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? אין, אבל אם כבר, אז שולה מוקשים. אבל גם אותו אין לי במחשב. 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? ללמוד לביולוגיה/פיסיקה/מחשבים/וואטאבר ולסיים את הדולי ליאנה, הגיע הזמן>< 20. איך היה השאלון? נחמד

niritut

New member
העאהעה!

תביאי לי אתהלק הזוהר בחושך שלך >< או שלפחות תגידי לי איפה קנית אותו. אני גם רוצה
. דאמט.

חמצמצה

New member
|פיהוק|

P: 1.האם יש לך לקים? יאפ! 30+ בערך
באיזה צבעים? אוהו, אהמ הרבה כחולים.. חומים.. ורודים.. כתום.. ירוק.. מלא 2.כלב או חתול? כלב 3.גופייה או שרוול ארוך? גופיה 4.תכלת או כחול כהה? תלוי 5.האם השיער שלך אסוף? יאפ 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? יאפ
7.מה המקצוע האהוב עלייך? מחשבים/מת' 8.מה השם האהוב עלייך? טיהי איןלימושג למה דווקא הוא? ^^" 9.הצללת כרית או רשת? רשת? מזה כרית בכלל
10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? תלוי אצל מי. 11.מה צבע העיניים שלך? חום-ירוק משתנה לפעמים 12.יש לך משקפיים? נופ 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? פלטה לילה כן לילה לא
14.יש לך תחביב מיוחד? לא
15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? ראשון למה? תחילת שבוע חדש
16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? מסן, אס"ק, קאזה
, חלונות שיחה, דפים אחרים של אבא.. 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? הו. לפעמים את השפתיים, הן משורטטות יפה
ואני אוהבת את העיניים שלי כשאני מתעוררת. 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? סימס2, המשחק היחידי שאני מכירה -_- 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? לקרוא ספר, לקחת שוקו. 20. איך היה השאלון? בסדר
הוא מנע ממני לקחת שוקו

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif:)

.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? יש לי הרבה בכול הצבעים הומ כי אמא שלי אוהבת לצייר ולהשקיע בזה אז אני מרוויחה 2.כלב או חתול? שניהם!! יאי אצלי בבית 3.גופייה או שרוול ארוך? גופייה 4.תכלת או כחול כהה?תכלת 5.האם השיער שלך אסוף?כרגע כן כי חם לי 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? הממ לא ממש.. האמת 7.מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? אני לי אחד מיוחד אבל אני אוהבת שמות מיוחדים 9.הצללת כרית או רשת? רשת 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? ירוק 11.מה צבע העיניים שלך? כחול 12.יש לך משקפיים? לא 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? לא למזלי 14. יש לך תחביב מיוחד? התעמלות אונותית 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? הומ שישי כי זה לפני שבת ויוצאים עם החברים ולומדים רק 3 שעות 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? הממ כרגע כלום כי רק נכנתסי למחשב ואני צריכה לעשות שעורים 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? הממ אני חברותית 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? הארי פוטר 3 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? שעורים.. 20. איך היה השאלון? כייפי!

Painted Fairy

New member
היי, שימו-../images/Emo20.gif אם קראתן../images/Emo13.gif

|מעתיקה מיעל|
1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? יש. אדום-בורדו מגניב [שעכשיו על הרגליים שלי], כל מיני סוגים של ורוד, שקוף, סגול, כתום ועוד הרבה
. [ואני בקושי שמה.] 2.כלב או חתול? חתול
. 3.גופייה או שרוול ארוך? גופיה. 4.תכלת או כחול כהה? כחול כהה? אולי. בצבעים תמיד קשה לי להחליט:S 5.האם השיער שלך אסוף? ברגע זה? לא. וגם בד"כ לא, רק בשיעורי ספורט וכאלה. 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? כן
7.מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה, ספרות, ספורט ולאחרונה גם תנ"ך. [זה כ ל - כ ך תלוי במורה:/] 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? אין לי אחד מסויים. 9.הצללת כרית או רשת? לא יודעת ;<. העיקר מוצלל יפה! 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? המ. זה נורא תלוי, כי יש כל מיני סוגי כחול למשל, שחלקם יפים מאד וחלקם פחות:/. אבל כל ירוק-כחול שכזה בד"כ נראה טוב
11.מה צבע העיניים שלך? חום
12.יש לך משקפיים? לא. 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? לא.
טפוטפוטפו. 14. יש לך תחביב מיוחד? דוליז זה מיוחד:0. אממ.. גם אתרים? נו לא יודעת :< 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? בביצפר היום הכי קל הוא יום שני :/ אבל אין לי ממש יום מועדף. 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? עכשיו? אייסיקיו וזהו. 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? שאלה קשה מדי. צר לי. 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? סימס!!1 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? למצוא משהו לעשות כי בטח עוד שניה יהיה משעמם. 20. איך היה השאלון? ממש נחמד :> היי, אל תשכחי -
. יומנפלאאאאא

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif../images/Emo13.gif.

../images/Emo163.gif ישש נעליים חדשות!!!!

אולי לא אולסטאר כמו שכולכן אוהבת אבל זה גם משהו!! .האם יש לך לקים? באיזה צבעים? שחור (
) צבע הציפורניים, ורוד סגול ושקוף.. 2.כלב או חתול? אמ... חתול (
) 3.גופייה או שרוול ארוך?שרוול.... 4.תכלת או כחול כהה? לא יודעת >< 5.האם השיער שלך אסוף? לא... 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? לא.... ממש לא! 7.מה המקצוע האהוב עלייך? אמ... זמרת זה נחשב? XDD 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? ורד, כי זה שם יפה קל לכתוב אותו בכתב בלון ואני אוהבת פרחים ובמיוחד ורדים
9.הצללת כרית או רשת? גם וגם תלוי... 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? תכלת
או ירוק
11.מה צבע העיניים שלך? חום כהה (*איכס*) 12.יש לך משקפיים? לא.... 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? XD אני עדיין לא בגיל של פלטה וגשר... 14. יש לך תחביב מיוחד? אמ..... להיות כל היום בפורום?
15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)?אי סי קיו מסנגר ואתר שוארי שאני צריכה לקחת ממנו בייס 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? שיש לי שיער שכולם רוצים... XD ושיש לי תמיד רעיונות טובים >< 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? אמ... אמ.... לא יודעת >< GTA סאן אן דראס וSIMS 2 כניראה >< 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? כן לראות איך הנעליים היפות שלי נראות עליי
20. איך היה השאלון? אמ.. אכן הוא היה "שאלון" ומעביר קצת את הזמן

../images/Emo163.gif אוי.... חשבתי מקצוע...

הכוונה לעבודה
אמ.. המקצוע הכי אהוב עליי בבצפר הוא... אמ....קר"ב!! אנחנו לומדים דברים מעניינים כמו זה שאין צבעים בעולם יצירות מעניינות, ועוד משהו שלמדנו בשיעור שעבר: שאם חייבר מסתכל על כדור הארץ הוא רואה את השנים שהדינוזאורים חיים ואם אנחנו מסתכלים על חייזר והוא עושה לנו שלום זה היה מלפני 60,000 שנים. איזה מגניב!!
אבל מקצוע רציני ולא סתם: אמ.. נראה לי חשבון?? (חוץ מזה שפעם בשבוע יש לנו מבחן בחשבון..)

Stinki Winki

New member
עונה

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? אין לי 2.כלב או חתול? חתול 3.גופייה או שרוול ארוך? גופיה 4.תכלת או כחול כהה? כחול כהה 5.האם השיער שלך אסוף? כן 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? הוא סביר 7.מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות
8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? נעמה.. כי... ככה
9.הצללת כרית או רשת? רשתXD 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? כחול 11.מה צבע העיניים שלך? תכלת
12.יש לך משקפיים? כן 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? לא אבל היה הכל 14. יש לך תחביב מיוחד? לא 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? אממ שלישי.. יש מקצועות שאני אוהבת
16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? מסנג'ר 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? העיניים 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? הסימס 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? ללמוד מתמטיקה
20. איך היה השאלון? חביב^.^ אבל קצר נורא!

8ar8ie

New member
יאיי^0^

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? לא הרבה, איזה 5 ורודים, תכלת, טורקיז, 2אדומים... כמה מנצנצים... 2.כלב או חתול? לא זה ולא זה אבללל אם כבר אז כלב 3.גופייה או שרוול ארוך? גופיה 4.תכלת או כחול כהה? לא ממש אוהבת כחול:\ על גווניו... 5.האם השיער שלך אסוף? כן 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? לא 7.מה המקצוע האהוב עלייך? אמממ אין:\ 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? לא סגורה על זה... אני אוהבת רוני... לא אני לא:| אוף לודעת.. הילה?:0 או שלא... בעע מסובך:\ 9.הצללת כרית או רשת? שילוב 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? ירוק
דבשי כזה... 11.מה צבע העיניים שלך? חום:[ 12.יש לך משקפיים? נופ:] 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? ההאא לא!!!
14. יש לך תחביב מיוחד? לרקוד? ממאש מיוחד...:\ 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? שישי:] אין בצפר (חהחהחה) וגם למחרת אין... 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? אייסי, מסנ' ומסרים 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? אני מאושרת:] כן... 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? אין
19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? ש"ב... 20. איך היה השאלון? ממאש כיף:]

mini cat

New member
../images/Emo54.gif עונה ושבוע טוב!

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? לא ממש. אני לוקחת מאחותי ^_^ 2.כלב או חתול? חותל למרות שגם כלבים מתוקים. 3.גופייה או שרוול ארוך? שרוול ארוך. זה לא בשליטתי LOL 4.תכלת או כחול כהה? כחול כהה 5.האם השיער שלך אסוף? לפעמים אסוף לפעמים פזור. כרגע אסוף כי ישבתי וקראתי ספר בחצר ויש רוח... 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? מאוד. 7.מה המקצוע האהוב עלייך? המ... אני מנחשת שמחשבים\מתמטיקה. 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? שם של מיהו אחר? (את שלי אני לא אוהבת.. ברכה בלע) אממ. אני ממש אוהבת את השם דפנה של חברה טובה שלי. ועדי. 9.הצללת כרית או רשת? שניהם. 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? כחול-אפור. 11.מה צבע העיניים שלך? חום 12.יש לך משקפיים? כן 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? פלטה 14. יש לך תחביב מיוחד? המ.. אני אוהבת לכתוב. ולקרוא. 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? ראשון. כי יש לי בו מגמת מחשבים (שלוש שעות רצופות על הבוקר ^_^) 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? כרגע (במחשבה שרק הדלקתי את המחשב?) איי סי מסנג'ר דפי אינטרנט וword. 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? אני אוהבת את השיער שלי. זה הדבר היחיד שאני אוהבת בי במיוחד. ואת האף שלי (לא קיבלתי למזלי את האף המשפחתי XD) 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? המ... נאי לא ממש משחקת על המחשב. אני מנחשת שמשחק שאהבתי מאאז שהוא יצא זה SIMS 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? כן. להמשיך להעבוד על הגמד ענק. כל שבת לא יכולתי לעבוד... 20. איך היה השאלון? היה יפה ומשחרר מלחץ LOL

ינקיפנק

New member
וי, מונאמי.

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? שחור, כתום ולבן. 2.כלב או חתול? שתיהם.. 3.גופייה או שרוול ארוך? גופייה 4.תכלת או כחול כהה?כחול כהה 5.האם השיער שלך אסוף? לא...הוא מדורג.. 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? כן!! 7.מה המקצוע האהוב עלייך? אין. 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? לנה...לא יודעת..
9.הצללת כרית או רשת? רשת.. 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? אם..ירוק. 11.מה צבע העיניים שלך? ירוק חום
12.יש לך משקפיים?לא.. 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? גומייות כן, פלטה היתה...מה שלא תעשו, תתרחקו מזה!! 14. יש לך תחביב מיוחד? כן, לנשוך אנשים. 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? שבת...אין לי מושג.. 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? אימיייול... 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? אני מפחידה אנשים. 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? סימס 2! 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? לנשוך את החתול שלי. 20. איך היה השאלון? מגניבבבבב!!!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo9.gif

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? כן. שחור, לבן, נצנצים
, שקוף, ורוד, כתום, ירוק, כחול, צדף כזה. זהו נראלי |מתה| 2.כלב או חתול? כלב ^^ 3.גופייה או שרוול ארוך? שרוול ארוך 4.תכלת או כחול כהה? תכלת [: 5.האם השיער שלך אסוף? כן 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? לא >.> 7.מה המקצוע האהוב עלייך? מחשבים ואומנות, רק חבל שאין לי את המקצועות האלו השנה
8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? רוית. כי זה השם שלי D: 9.הצללת כרית או רשת? רשת [: 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? תכלת אפרפר 11.מה צבע העיניים שלך? חום 12.יש לך משקפיים? כן 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? אני צריכה, אבל אני לא עושה. 14. יש לך תחביב מיוחד? כדררעף [: 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? שבת. חופש D: 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? אינטרנט, פוטושופ. [כרגע] 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? לא יודעת 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? סימס, לפחות פעם אהבתי [לפני כמה שנים, שזה רק התחיל
] 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? כן, שיעורים
20. איך היה השאלון? נחמד ^^

למעלה