היי, שימו-../images/Emo20.gif אם קראתן../images/Emo13.gif
|מעתיקה מיעל|
1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? יש. אדום-בורדו מגניב [שעכשיו על הרגליים שלי], כל מיני סוגים של ורוד, שקוף, סגול, כתום ועוד הרבה
. [ואני בקושי שמה.] 2.כלב או חתול? חתול
. 3.גופייה או שרוול ארוך? גופיה. 4.תכלת או כחול כהה? כחול כהה? אולי. בצבעים תמיד קשה לי להחליט:S 5.האם השיער שלך אסוף? ברגע זה? לא. וגם בד"כ לא, רק בשיעורי ספורט וכאלה. 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? כן
7.מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה, ספרות, ספורט ולאחרונה גם תנ"ך. [זה כ ל - כ ך תלוי במורה:/] 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? אין לי אחד מסויים. 9.הצללת כרית או רשת? לא יודעת ;<. העיקר מוצלל יפה! 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? המ. זה נורא תלוי, כי יש כל מיני סוגי כחול למשל, שחלקם יפים מאד וחלקם פחות:/. אבל כל ירוק-כחול שכזה בד"כ נראה טוב
11.מה צבע העיניים שלך? חום
12.יש לך משקפיים? לא. 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? לא.
טפוטפוטפו. 14. יש לך תחביב מיוחד? דוליז זה מיוחד:0. אממ.. גם אתרים? נו לא יודעת :< 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? בביצפר היום הכי קל הוא יום שני :/ אבל אין לי ממש יום מועדף. 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? עכשיו? אייסיקיו וזהו. 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? שאלה קשה מדי. צר לי. 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? סימס!!1 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? למצוא משהו לעשות כי בטח עוד שניה יהיה משעמם. 20. איך היה השאלון? ממש נחמד :> היי, אל תשכחי -
. יומנפלאאאאא