כי משעמם לי.. :]

כי משעמם לי.. :]

וגם סתם ככה. 20 שאלות על שומדבר מיוחד P: 1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? 2.כלב או חתול? 3.גופייה או שרוול ארוך? 4.תכלת או כחול כהה? 5.האם השיער שלך אסוף? 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? 7.מה המקצוע האהוב עלייך? 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? 9.הצללת כרית או רשת? 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? 11.מה צבע העיניים שלך? 12.יש לך משקפיים? 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? 14. יש לך תחביב מיוחד? 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? 20. איך היה השאלון?

../images/Emo140.gif בו!!

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? יש לי הרבה
אין לי כוח לספור 2.כלב או חתול?
3.גופייה או שרוול ארוך? גופיה 4.תכלת או כחול כהה? תכלת של ים
5.האם השיער שלך אסוף? כע 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? לא, מי אוהב בצפר 7.מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה- כי אני מבינה את זה הכי טוב 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? אנמרי, לא יודעת פשוט שם יפה 9.הצללת כרית או רשת? השיטה שאני מצלילי
10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? ירוק
11.מה צבע העיניים שלך? טורקיז 12.יש לך משקפיים? כן
13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? טבעתות שהורשתי, וגומיות די הרבה 14. יש לך תחביב מיוחד? לאסוף זבל .. חח סתם
15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? שישי, בגלל שיום אחרי זה לא לומדים 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? תיקיה שלי, WINAMP, ובצד איסי ומסן 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? שאני מיוחדת
18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? GTA3 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? להיות ביביסיטר של אחותי 20. איך היה השאלון? קצר

Stinki Winki

New member
טורקיז?../images/Emo12.gif

אוו מעניין[= הייתי רוצה לראות.. יש מצב לתמונה של העיניים?

yaeloolik

New member
../images/Emo25.gif <----- שימו אם קראתם...

האם יש לך לקים? באיזה צבעים? הממ... שקוף
.. סגול בורדו ורוד בהיר כזה...
(כן יש לי לקים
) כלב או חתול? גם וגם?
. טוב אני אוהבת יותר כלביםD: גופייה או שרוול ארוך? גופייה. אני שונאת שרוול ארוך (הוא תמיד מתקצר לי
) תכלת או כחול כהה? תלוי מתי><. ותלוי בסיטואציה... האם השיער שלך אסוף? בבית כמעט תמיד אסוף (גם עכשיו לשאלתך
) את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? אני לא מאוד שונאת... המנהלת חמודה ^__^ והחברות שלי...
. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגליתD: זה הדבר היחיד שהעלה לי את הממוצע...><. מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? חוץ מיעל?
נעה- אחותי, דפנה- חברה, מאיה- תמיד אהבתי אותו
, ומעיין- זה שם יפה
הצללת כרית או רשת? תלוי מתי... אני בטח אצליל בהצללת כרית אם ציירתי כריתD: מה צבע העיניים האהוב עלייך? ירוקD: מה צבע העיניים שלך? חום-שחור שכזה... יש לך משקפיים? משקפי שמש נחשב?
. יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? גשר טבעות גומיות.... רסן שכחתם! D: יש לך תחביב מיוחד? זה לא ממש תחביב.. אני אוספת מחזיקי מפתחות. יש לי 60-70 מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? שבת?
יום... שני זה נחמד. בלי המחנכת.. שעתיים אנגלית(שיעור חופשי
) איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? אייסיקיו
ומסנג'ר אני פותחת עכשיו... מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? אני חייבת לציין שאני באמת אוהבת את הבטן שלי
. ואני גם אוהבת את התחת של ורדD: אבל היא לא אני
. מיחוד... תאמת אני לא כזאת מיוחדת
. מה משחק המחשב האהוב עלייך? רולר כוסטר טייקון 3...
. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? להכריח את אמא שלי ללכת לאאוט לט. יש 50-70% הנחה על כל מוצרי הקיץD: איך היה השאלון? סבבהD: העברי לי את הזמן...

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo25.gif.

יש לך רולר קוסטר טייקון?!
. אוף]:. גמאני רוצה. קנית או ההורדת?

yaeloolik

New member
פשעתי../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo25.gif

אבל אם את באה למפגש או מישהו שאת מכירה אני יכולה לצרוב לך נראה לי
.

עונהנה

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים?ורוד שחור צהוב לבן שקוף ועוד 2.כלב או חתול?אם כבר כלב אבל יאק 3.גופייה או שרוול ארוך?גופייה 4.תכלת או כחול כהה?תכלת 5.האם השיער שלך אסוף?לא 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)?לא 7.מה המקצוע האהוב עלייך?אומנות 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא?יולי..לא יודעת=] 9.הצללת כרית או רשת?כרית 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך?ירוק-כחול כמו שלי 11.מה צבע העיניים שלך?כחול-ירוק 12.יש לך משקפיים?לא 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות?כע..פלטה שכרגע לא עליי 14. יש לך תחביב מיוחד?שירה 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה?שישי-יום קצר ויש שוק 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)?מסן אייסי 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת?עינייפ 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך?אייסי טאוור 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו?ללמוד למבחן בתנך 20. איך היה השאלון?נחמד

גמני צריכה לענות, לא?

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? הרבה צבעים ^^ ספיר, תכלת, זהב, שחור, וורוד, לבן וכמובן - שקוף! 2.כלב או חתול? חתולה. ^^ 3.גופייה או שרוול ארוך? שרוול ארוך. 4.תכלת או כחול כהה? ממ... תכלת. 5.האם השיער שלך אסוף? חלקית (מן קוקו מוזר שעשיתי סתם בשביל להצחיק). 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? כן. הוא הרבה יותר טוב מהמקום שהייתי צריכה ללכת אליו.. 7.מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה. 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? אני חושבת שים וסיגל. ים סתם ככה, סיגל (לא רק) כי היו אמורים לקרוא לי ככה :| 9.הצללת כרית או רשת? רשת. 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? ירוק-כחול. 11.מה צבע העיניים שלך? ירוק בהיר. 12.יש לך משקפיים? כן. ואני חיה איתם בשלום. 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? סיימתי לפני שנה ^^. 14. יש לך תחביב מיוחד? כן - משחקי תפקידים. 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? יום ראשון. לא כי לומדים על 14:20, אלא כי לומדים ביולוגיה ושעתיים אחרונות אמנות! 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? וואלה, וורד מסנג'ר ואייסי. 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? אין לי מושג. אני חושבת שאני חיה בשלום עם כל כולו, או לפחות נורא משתדלת. 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? Black&White והוא לא עובד ב-XP! ;; אבל עוד מעט יוצאת גרסה חדשה D: 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? לא יזיק אם אני אעשה שיעורים, אבל זה יכול לחכות. 20. איך היה השאלון? מנועה מלענות על זה X:

גמדמדע

New member
עונה

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? כן.. שקוף, לבן, ורוד, בורדו ועוד.. 2.כלב או חתול? כלב!! וואף וואף! 3.גופייה או שרוול ארוך? גופייה 4.תכלת או כחול כהה? תכלת 5.האם השיער שלך אסוף? עכשיו לא 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? לא ממש 7.מה המקצוע האהוב עלייך? חשבון אני הכי טובה בזה.. 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? נועה לא יודעת 9.הצללת כרית או רשת? כרית יותר קל.. 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? כחול - ירוק 11.מה צבע העיניים שלך? חום - ירוק 12.יש לך משקפיים? לא.. 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? לא חס וחלילה 14. יש לך תחביב מיוחד? לרקוד 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? שבת... חופש.. 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? פוטו שופ, הודעות במסינג'ר והפורום 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? אהמ... לא יודעת 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? סימס 2 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? אהמ... לשחד ילדות שיכנסו לצ'אט! 20. איך היה השאלון? סבבה... העביר לי את הזמן..

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifD:

1.האם יש לך לקים? נופP: 2.כלב או חתול? חתול^^; 3.גופייה או שרוול ארוך? שרוול ארוך, ממש לא אוהבת גופיות>< 4.תכלת או כחול כהה? כהה
5.האם השיער שלך אסוף? לא. כשהוא אסוף אני נראית מוזר
6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? הממ..הוא די נחמד
7.מה המקצוע האהוב עלייך? אנגליתD: 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? אלי(עם A), נעמה וערן. הם פשוט יפים. שום סיבה מיוחדת
9.הצללת כרית או רשת? הממ...מה?
10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? ירוקD: 11.מה צבע העיניים שלך? חום.-.-; 12.יש לך משקפיים? נופ. 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? גשר.><; 14. יש לך תחביב מיוחד? לא ממש. 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? שישי. חופשי אבל לא משעמם כמו שבת>< 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? מוזיקה, צייר. 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? לא מיוחד. אבל השיער שלי בסדר:] 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? לא ממש "משחקת" במחשב. אולי ה"פP: למרות שגם בו לא שיחקתי שנים><; 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? יפ. לראות את הקליפ החדש של גרין דיי
20. איך היה השאלון? נחמד ביותר:] אני משעממת-.-;

למעלה