כי משעמם לי.. :]

tamaguchi girl

New member
כל אחת והטעם שלה [:

וזה הטעם שלי, חתולים ועינים תכלת-אפרפרות
לא אמרתי שאני לא אוהבת חתולים, עינים חומות ודברים נוספים, אלא אמרתי שאני אוהבת יותר כלבים ועינים תכולות אפרפרות D:

grobear

New member
עונה

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? ורוד נוטה לשקוף וכתום בהיר 2.כלב או חתול? חתול 3.גופייה או שרוול ארוך? גופייה 4.תכלת או כחול כהה? כחול כהה 5.האם השיער שלך אסוף? כן 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? כן, הוא בסדר-אני עם חברות שלי וזה טוב והמגמה ממש טובה. 7.מה המקצוע האהוב עלייך? ציור 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? אמה- הוא יכול להתאים יפה גם לילדה קטנה וגם לאישה מבוגרת וחוצמזה יש לו צליל יפהץ 9.הצללת כרית או רשת? רשת 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? ירוק 11.מה צבע העיניים שלך? חום 12.יש לך משקפיים? לא 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? פלטה- אבל אני לקראת סיום 14. יש לך תחביב מיוחד? אני אוהבת לאסוף בולים ולתפור ולעצב דגמים קטנים של בגדים.. 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? יום ראשון כי יש גם מחשבים וגם ציור 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? צייר. 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? המוח שלי- אני אוהבת את איך שאני מתלבשת ואת האמתיות שלי.. 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? סימס- חברה שלי פוצצה אותו- ועכשיו אני זקוקה נואשות לסימס 2 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? לא 20. איך היה השאלון? נחמד

YaEloNeT

New member
:]

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? נו לא יודעת. יש לי 15 -בורחת- 2.כלב או חתול? כלב 3.גופייה או שרוול ארוך? תלוי >< 4.תכלת או כחול כהה? תכלת 5.האם השיער שלך אסוף?
6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)?
7.מה המקצוע האהוב עלייך? ספורט. אני פשוט יושבת בצד ומסתכלת איך כולן מזיעות X: 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? מיקה. לא יודעת למה.. זה ככה מגיל 6
9.הצללת כרית או רשת? רשת 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? ירוק 11.מה צבע העיניים שלך? כחול-ירוק-אפור 12.יש לך משקפיים? כן. אבל אני בד"כ לא מרכיבה אותן 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות?
14. יש לך תחביב מיוחד? לא באמת. 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? שבת. באמת צריך להסביר את זה? P: 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? מסנג'ר, איסיקיו. 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? שיער^^ הוא מיוחד מה.. 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? סימס. אבל אין לי אותו X: 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? חוץ מלהזיז את התחת ולראות סימפסונס? 20. איך היה השאלון? חביב.

שטופ

New member
../images/Emo9.gif

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? אני לא משתמשת בלקים[בהתחלה חשבתי שכתוב 'יש לך קשר לקים'
] 2.כלב או חתול? לא זה ולא זה.[אני ממש אנטי] 3.גופייה או שרוול ארוך? שרוול קצר. 4.תכלת או כחול כהה? כחול כהה. 5.האם השיער שלך אסוף? כמובן, אחרת הוא יהיה נפוח בצורה שאי אפשר לדמיין 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? ממש לא. 7.מה המקצוע האהוב עלייך? אני מניחה שמחשבים. 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? אני לא ממש מתחברת לשמות[לפחות לא מאז כיתה ו'] 9.הצללת כרית או רשת? רשת 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? חומ מאגניב, די דומה לשלי. 11.מה צבע העיניים שלך?חומ כמעט מאגניב. 12.יש לך משקפיים? לא
13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? לא, אבל אני צריכה. 14. יש לך תחביב מיוחד? מיוחד? לא ממש. 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? יום שלישי. אין אנגלית, אין חשבון, וגומרים באחת. 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)?פיינצ'ופ, מוזיקה. 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? אף פעם לא הקדשתי לזה מחשבה. 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? סלייד-א-לאמה[זה באייסיקיו] 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? לפנות לאחשלי את המחשב, להכין מתנות לענקת שלי... 20. איך היה השאלון? חביב במיוחד

niritut

New member
משעמם...

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים?
אוהו, יש לי המון לקים, אני אוהבת לקים, ממש אוהבת, יש ליח די הרבה צבעים :-\ אני אכתוב חלק: תכלת כחול סגול (9 גוונים, יש לי אובססיה, נו) כתום שחור בורדו לבן ועוד ועוד ועוד... 2.כלב או חתול?
כלב, אני אלרגית לחתולים. 3.גופייה או שרוול ארוך?
אני יותר אוהבת חולצה עם שרוולים ארוכים, או חולצה עם שרוול אחד כזה. לא משנה. 4.תכלת או כחול כהה?
תלוי למה, לרוב כחול כהה. 5.האם השיער שלך אסוף?
רוב הזמן. 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)?
כן, יש לי אחלה בית ספר, ואני לא מבינה את כל האנשים שמתלוננים עליו, "זה גטו" וואלה, יש להם אפשרות (לרובם) ללמוד בבתי ספר אחרים, הם בוחרים להישאר פה. 7.מה המקצוע האהוב עלייך?
דרמה? מוזיקה? וריאלי...ביולוגיה וכימיה נראה לי. 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא?
אין לי שם אהוב. כל שם מיוחד לבנאדם שהוא ניתן לו. 9.הצללת כרית או רשת?
הא? 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך?
סגול? או כחול כהה כהה. 11.מה צבע העיניים שלך?
צבע עומו לגמרי, ואני בכלל לא סטוחה מה הצבע המוגדר, מסביב לאישון יש לי כתום/צהוב כזה, ואז תכלת/ירוק ויש פס דק של אפור בתור מסגרת. כמו שאמרתי, עומו. 12.יש לך משקפיים?
לקריאה מהלוח בכיתה ולטלויזיה. 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות?
כלום, זה היה חלום ילדות שלי. 14. יש לך תחביב מיוחד?
אני אוהבת לשיר לשחק ולרקוד. 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה?
אני אוהבת כמעט כל יום בגלל דברים שונים. יום ראשון- לא אוהבת יום שני- חזרה של הלהקה יום שלישי- חוג ריקוד יום רביעי- יום של כלום בערך, לא לומדים כלום ויש שעתיים מוזיקה בבית ספר. יום חמישי- דרמה. 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)?
שיחת מסנג'ר עם חברה הכי טובה שלי וזהו. 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת?
ממ....לא עולי במוחי כזה כרגע
18. מה משחק המחשב האהוב עלייך?
לא ממש אוהבת לשחק במחשב, אבל אם כבר אז סימס. 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו?
לסדר את החדר, אבל זה תמידי. 20. איך היה השאלון?
מפיג שיעמום. נירית

עונה ../images/Emo41.gif

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? אמממ... יש לי אחד בצבע אדום ואחד שקוף... 2.כלב או חתול?
3.גופייה או שרוול ארוך? גופיית סבא... 4.תכלת או כחול כהה? תכלת. 5.האם השיער שלך אסוף? לא 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? כן, אבל לא ללמוד, את החבר'ה... 7.מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית
8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? לא יודעת... 9.הצללת כרית או רשת? רשת... למרות שאני לא יודעת... 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? כחול/ירוק/חום/שחור... 11.מה צבע העיניים שלך? חום... 12.יש לך משקפיים? לא 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? לא... 14. יש לך תחביב מיוחד? לא... 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? שישי, לא לומדים ואפשר לטייל עד מאוחר
ויום ראשון ושלישי, יום קצר שיש לי בו כדורעף
16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב? אייסיקיו ומשחק של אח שלי... 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? אני מאוד נאמנה וכנה... לפעמים זה לא כל כך טוב... מהבחינה החיצונית - את השיער שלי... יש לו צבע רגיל, אבל הוא תמיד חלק, איכשהו... 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? סימס2 ו"אייס טאוור"... 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? לא... 20. איך היה השאלון? כיפי

shronet

New member
הההווווו. שאלון.

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? לאא. בעעע. 2.כלב או חתול? כלב. צ'ומפובסקי צ'ומפה פומפה צ'ומפניון חתיכון
3.גופייה או שרוול ארוך? שרוול. אממ. שלושת-רבע 4.תכלת או כחול כהה? כחול כהה 5.האם השיער שלך אסוף? כרגע כן, וגם כמעט תמיד. 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? אתמול גיליתי שהמנהל שלי הוא חרא, אז עכשיו אני שונאת אותו. אבל עד אתמול זה היה דווקא בצפר די חביב. 7.מה המקצוע האהוב עלייך? ספורט 8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? לבת לבנת ולבן עמיקם... לא משנה למה, זה ארוך... 9.הצללת כרית או רשת? כרית 10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? כחול כהה... 11.מה צבע העיניים שלך? חום כהה
12.יש לך משקפיים? לא, אבל בקרוב יהיה... אני צריכה... 13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? גשר+ גומיות 14. יש לך תחביב מיוחד? אממ... אני עושה כל מיני חרוזים ובובות כאלה מפימו... זה דיי מיוחד 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? שבת. מנוחה
16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? כרגע רק איסיקיו 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? בי?? אממ... אולי *תודה לאל טפו טפו טפו* שיש לי קליטה די מהירה של חומר בבצפר ואני לא צריכה לחרוש הרבה... וזה בלי להשתחצן>< 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? סימס 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? לישון
20. איך היה השאלון? חביב ביותר

../images/Emo9.gif

1.האם יש לך לקים? באיזה צבעים? שחור, כתום נאבד :( 2.כלב או חתול? בדר"כ כלב 3.גופייה או שרוול ארוך? ארוך
4.תכלת או כחול כהה? תכלת-אפרפר
5.האם השיער שלך אסוף? כרגע? כן 6.את אוהבת את בית הספר שלך (בכנות)? מאוד
7.מה המקצוע האהוב עלייך? שזירת טבעות?
8.מה השם האהוב עלייך? למה דווקא הוא? אין לי מושג 9.הצללת כרית או רשת? מי מצליל בכלל?
10.מה צבע העיניים האהוב עלייך? חום כהה 11.מה צבע העיניים שלך? חום דוחה>< 12.יש לך משקפיים? לא, למרות שלאבא, אמא, ואחיות שלי יש. חצי משפחה שלי עם משקפיים. כמו שדוד שלי אמר לי היום, אנחנו לא לא רואים טוב, יש לנו פשוט סטייל של חוכמה.
13.יש לך פלטה\גשר\טבעות\גומיות? לא, היה לי פעם גשר 14. יש לך תחביב מיוחד? קראטה? 15. מה היום האהוב עלייך בשבוע? למה? שישי, יש לי שיעורים שאני אוהבת (חות מגיאומטריה) ויש מכבי, ותמיד נחמד לי כזה בשישי. 16. איזה עוד דברים פתוחים אצלך במחשב (דפי אינטרנט, משחקים, מסנג'ר...)? מסנג'ר, אייסיקיו, מוזיקה, תיקייה, ועוד דף אינטרנט 17. מה הדבר הכי מיוחד בך? שאת הכי אוהבת? את השיער שלי בבוקר D: אני נראית כזאת דחליל ככה D: 18. מה משחק המחשב האהוב עלייך? סימס 2 ): 19. יש משהו שאת צריכה לעשות עכשיו? להתקלח. 20. איך היה השאלון? נחמד D:

למעלה