כי לא מוצה.

Lir האחת

New member
שאלון - איזה מן סטודנט אתה? ../images/Emo39.gif

כי ממש מזמן לא היה
אז אם אתם וותיקים, חדשים, צופים סמויים ....זה הזמן להכיר אתכם טוב יותר|! שם: גיל: מקום מגורים: מוסד לימודים: תחום לימודים: כמה פעמים יצא לכם להבריז השנה? האם אתם מסכמים תוך כדי ההרצאה? האם אתם קוראים מאמרים/מתרגלים לאורך הסמסטר? היכן אתם בדרך כלל מתיישבים ? בהתחלה/אמצע/סוף הכיתה. האם יצא לכם לפתח קשרים חבריים קרובים עם אנשים מהלימודים? מהו השיעור האהוב עליכם השנה? מהו השיעור הכי פחות אהוב עליכם? האם יש לכם שיעור שאתם משתעממים בו באופן קבוע? אם כן, מה אתם עושים כדי להעביר אותו? מתי אתם מתחילים להתכונן לבחינה? המשך שבוע נעים

אני הסטודנט הראשון שמשיב (איך זה כהגדרה?)

אסף 28 תל אביב בן גוריון פיננסים המון (כבר לא סופר) לא לא אמצע עם נטייה (קלה) לסוף כן זה שמתבטל זה שמתקיים זה שמתקיים, קורא צ'ופצ'יק למבחן בינוני שבוע, למבחן גדול שבועיים. אגב, אני גם הסטודנט שעונה בקצרה :)

d e m o sthenes

New member
סתם כי מזמן לא הייתי פה. (לירון../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif)

שם: חיים גיל: תיכף 25 מקום מגורים: הרצליה מוסד לימודים: אב"א-אוניברסיטת בר אילן תחום לימודים: קרימינולוגיה וביולוגיה כמה פעמים יצא לכם להבריז השנה? ווואוו המון, מי סופר.. האם אתם מסכמים תוך כדי ההרצאה? בחיים לא, יש בנות בשביל זה. האם אתם קוראים מאמרים/מתרגלים לאורך הסמסטר? כן היכן אתם בדרך כלל מתיישבים ? בהתחלה/אמצע/סוף הכיתה. אמצע האם יצא לכם לפתח קשרים חבריים קרובים עם אנשים מהלימודים? המממ כן. מהו השיעור האהוב עליכם השנה? סוציולוגיה ומיקרוביוליה כללית מהו השיעור הכי פחות אהוב עליכם? יהדות!!!!!! האם יש לכם שיעור שאתם משתעממים בו באופן קבוע? אם כן, מה אתם עושים כדי להעביר אותו? פיזיולוגיה די משעמם, מנסה שלא להירדם. מתי אתם מתחילים להתכונן לבחינה? שלושה-ארבעה שבועות לפני.

../images/Emo163.gif

על הפרטים האישיים דילגתי. מוסד לימודים: אונ. חיפה (קמפוס אורנים) תחום לימודים: הוראת המתמטיקה והפיסיקה. כמה פעמים יצא לכם להבריז השנה? יום אחד, לכבוד ביקור של חברה מחו"ל. נסיבות מקלות: הייתי חולה, אז גם ככה הלמידה שלי פחות יעילה. אבל מה? הייתי חולה, אבל באילת
האם אתם מסכמים תוך כדי ההרצאה? כן, ברוב ההרצאות. האם אתם קוראים מאמרים/מתרגלים לאורך הסמסטר? בהחלט. היכן אתם בדרך כלל מתיישבים ? סוף הכיתה, ליד החלון. האם יצא לכם לפתח קשרים חבריים קרובים עם אנשים מהלימודים? כן. מהו השיעור האהוב עליכם השנה? חדו"א. מהו השיעור הכי פחות אהוב עליכם? חשמל ומגנטיות. האם יש לכם שיעור שאתם משתעממים בו באופן קבוע? חשמל ומגנטיות. מה אתם עושים כדי להעביר אותו? פתרון חידות שחבר ללימודים מביא לפעמים, ציור על מדבקות לילדים, שרבוטים... מתי אתם מתחילים להתכונן לבחינה? תלוי בקורס. מי שטורח בערב שבת (מתרגל ולומד (ומבין) לאורך הסמסטר/שנה) אוכל בשבת (לא עמוס בתקופת המבחנים).

באמת מזמן כבר לא היה..

שם: אלי גיל: 25 מקום מגורים: ירושלים עיר הקודש מוסד לימודים: האוניברסיטה העברית תחום לימודים: לשון עברית ובלשנות כמה פעמים יצא לכם להבריז השנה? האמת שלא מעט. היה משהו כמו יומיים שבהם הייתי חולה ולא היה לי כוח לצאת מהבית ועוד איזה פעמיים שפשוט לא התעוררתי לשיעור של 8 וחצי בבוקר. פעמיים או שלוש הברזתי בגלל העבודה, אבל כבר הבטחתי לעצמי שאני לא עושה את זה יותר. כל שאר המקרים, שהם גם הרוב הגדול, היו בגלל עבודות דחופות שנאלצתי לעשות על חשבון השיעורים האחרים. האם אתם מסכמים תוך כדי ההרצאה? בדרך כלל כן, במיוחד אחרי שקניתי לפטופ. האם אתם קוראים מאמרים/מתרגלים לאורך הסמסטר? כן היכן אתם בדרך כלל מתיישבים? אני משום מה אוהב את האמצע. האם יצא לכם לפתח קשרים חבריים קרובים עם אנשים מהלימודים? כן מהו השיעור האהוב עליכם השנה? מהו השיעור הכי פחות אהוב עליכם? מידת העניין והחיבה שלי לשיעורים נורא משתנה לאורך השנה גם כשמדובר באותו מקצוע. בשיעורי שפות העניין שלי לגמרי תלוי בתוכן הנקרא. יש הבדל עצום בין קריאת סיפור, קריאת הקדמה לספר דקדוק או קריאת כתבה מעיתון על איזושהי רפורמה מדינית אי שם בקצה העולם. האם יש לכם שיעור שאתם משתעממים בו באופן קבוע? אם כן, מה אתם עושים כדי להעביר אותו? המרצה באחד הקורסים שלי די משעמם והייתי גם בקורס אחר שלו בסמסטר הקודם. בעיקרון בשיעורים שלו אני משתדל לסכם וכך לא להירדם, אבל בסמסטר הקודם יצא לי באמת להירדם כמה פעמים. יצא כך שבכיתה שבה הוא מלמד אין קליטת אינטרנט אלחוטית, אחרת בטוח הייתי מוצא את עצמי גולש באינטרנט בשיעורים שלו. מתי אתם מתחילים להתכונן לבחינה? משתדל כמה שיותר מוקדם

עונה גם

שם: יאיר גיל: 25 מקום מגורים: השרון מוסד לימודים: בר אילן תחום לימודים: כלכלה-חשבונאות כמה פעמים יצא לכם להבריז השנה? השנה בערך 5 פעמים, ועוד אחת תקרה השבוע. האם אתם מסכמים תוך כדי ההרצאה? כן האם אתם קוראים מאמרים/מתרגלים לאורך הסמסטר? כן היכן אתם בדרך כלל מתיישבים?בד"כ באמצע, חוץ משיעור אחד (ראו בהמשך) בו אני יושב בסוף. האם יצא לכם לפתח קשרים חבריים קרובים עם אנשים מהלימודים? כן. מהו השיעור האהוב עליכם השנה? אין אחד אהוב במיוחד מהו השיעור הכי פחות אהוב עליכם? תנ"כ עם מרצה שמדבר מונטוני וכמעט נרדם בעצמו. זה השיעור בו אני יושב מאחור... האם יש לכם שיעור שאתם משתעממים בו באופן קבוע? ראו לעיל ויש עוד כמה. אם כן, מה אתם עושים כדי להעביר אותו? פותר סודוקו וקורא עיתונים. מתי אתם מתחילים להתכונן לבחינה? מוקדם כמה שיותר מבחינה עקרונית ולא תמיד מעשית.

ebi83

New member
../images/Emo13.gif

שם: אביתר גיל: 25 מקום מגורים: מיתר מוסד לימודים: בן גוריון תחום לימודים: מדעי ההתנהגות כמה פעמים יצא לכם להבריז השנה? יותר מדי האם אתם מסכמים תוך כדי ההרצאה? רק עם הלפטופ, הבעיה שהוא הלך לעולמו לפני שבועיים... האם אתם קוראים מאמרים/מתרגלים לאורך הסמסטר? רק בקורסים מסויימים היכן אתם בדרך כלל מתיישבים ? בהתחלה/אמצע/סוף הכיתה. משתנה, אבל נלך על האמצע. האם יצא לכם לפתח קשרים חבריים קרובים עם אנשים מהלימודים? כן מהו השיעור האהוב עליכם השנה? מסע מרוקאי- מסע אנתרופולוגי מהו השיעור הכי פחות אהוב עליכם? פסיכולוגיה ניסויית האם יש לכם שיעור שאתם משתעממים בו באופן קבוע? אם כן, מה אתם עושים כדי להעביר אותו? יש, ואני גולש\משחק במחשב. מתי אתם מתחילים להתכונן לבחינה? תלוי, אבל בד"כ בתחילת תקופת המבחנים (לפעמים קצת קודם)

מֵירַב

New member
כמעט 30, קריות, אוני' חיפה, מידענות וספרנות

ובהרחבה: מירב, בת כמעט 30, מהקריות, לומדת בסבב שני (יש לי BA) באוניברסיטת חיפה, בתוכנית ללימודי תעודה - מידענות וספרנות. להבריז? בשני הסמסטרים ביחד - 6 ימים בערך... אכן כן, מסכמת תוך כדי ההרצאה ומשלימה (מצלמת) את הפספוסים. קוראת מאמרים ומתרגלת עד צאת נשמתי גם לאורך הסמסטר. יש לי מקומות קבועים בכל מקום
בגלל שאנחנו ממש מעט, אז נוצרו המקומות האלה... אני יושבת די במקום בינוני/אמצע-סוף. בBA, כשגרתי במעונות, התחברתי עם הבנות שגרו איתי, אך הקשר נותק כשנה לאחר סיום הלימודים. חוצמזה - לא ממש קרובים.. השיעור האהוב עליי השנה - שיווק ופרסום ספריות ומרכזי מידע בעידן הדיגיטלי השיעור הכי פחות האהוב עליי השנה - 2 קורסים שנתיים, של אותה מרצה, הרצאה אחרי הרצאה... כנ"ל מתחילה להתכונן מתחילת הסמסטר

ליסה 5

New member
שובה לאיזה מן סטודנט...

יחסית חדשה פה ולא בטוח שאני אענה על כל....השאלות אבל בגדול ליסה בת 24 חיפאית (חזרתי לא מזמן מהמרכז ה"פגום" לומדת מנהל עסקים במרכז אקדמי כרמל לא מבריזה הרבה (גם ככה זה עולה מספיק...) יושבת תמיד קרוב לדלת (יציאת חירום...) אחלה אנשים ...(טוב אחרי הסנוביות של תל אביב הכל תופס ...) זהו לעת עתה שיהיה קיץ מקסים לכולללללללללם

מה שכל בזה. הדבר היחיד שטוב במכללת כרמל זה

עוד כמה מקומות חנייה שהתפנו ברייכמן:)

ליסה 5

New member
יקירה, אם את מהמרכז אז את פתח מריחה ...

מה כ"כ פגום שם. זה הפלצנות הבלתי נסבלת (הסתכלת על המכוניות בחניון של רייכמן?) זה השכר דירה-יקררררררררררררר פה. מקומות הבילוי ה"כאילו חדשים"- פשוט פתחתי עוד בר רק שיניתי לו את השם...... איש איש לעצמו- סחטיין על האינדבדואליות אבל כשצריך סיכום של קורס זה לא ממש עוזר... הגברים ה-"כאילו קשים להשגה" אפילו המרצים והמרצות משחקים אותה קשים להשגה וזה רק קצה הקרחון בקיצור ברגע של אמת גמלתי בליבי מתל אביב עוברת ולחיפה חוזרת

לא כי חיפה, מעוז הפרולטריון. אחותי, בואי לא

נשכח שהמוסד שאת בטח מדברת עליו [ואני רק מניחה הנחה גסה שהוא לא האונ'] מיועד בעיקר לילדי העשירים של הכרמל, ושוב אני רק מניחה שבחניון שם תמצאי מכוניות לא פחות שוות מאלו של רייכמן.

Lir האחת

New member
תל אביב...

עם כל הפלצנות הייתי מעדיפה ללמוד שם, מאשר בחיפה. הנסיעות האלה ראשון-חיפה גמרו עליי
לצערי אין התוכנית הזאת שאני לומדת במרכז הפגום

גודו10

New member
שיר הלל להשכלה../images/Emo140.gif

היה היה אחמד שניסה ללמוד חשבונאות במכללת כרמל, ניסה וניסה אך לא התקבל. הגיע אחמד לאוניברסיטה הפתוחה שכעת היא די סגורה התבלבל אחמד. אחמד השתולל, והתגלגל לסיים את התואר... בבריסל.השבח לאל (ללה) לה. לה. לה

גודו10

New member
בדרך להיות משהו

לימודים : המרכז ללימודים אקדמיים אור יהודה תואר: שני מסלול: מנהל עסקים עובד: בהיי טק, לפחות מצליח לעבוד ללמוד ולשמור על שפיות. מקווה שלפחות עד סוף התואר אני כבר אדע מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול, אה... ושאני אסיים את התואר.

אני חדש ישן וסמוי גלוי

צבי 23 קריות טכניון אוירונאוטיקה לא מבריז. רק כשחייב משהו שלא ניתן לדחות. מסכם בראש, מצלם אח"כ P: מתרגל כל הזמן, ככה אני לומד התחלה-אמצע, תלוי בשיעור.

למעלה