כי לא מוצה.

טוויצי

New member
גמני חדש פה... ../images/Emo9.gif

גיל: 27 מקום מגורים: רחובות מוסד לימודים: מכלאה למנהל. תחום לימודים: מנע"ס - חשבונאות. כמה פעמים יצא לכם להבריז השנה? פעמים בודדות. האם אתם מסכמים תוך כדי ההרצאה? משתדל... האם אתם קוראים מאמרים/מתרגלים לאורך הסמסטר? משתדל מאוד. היכן אתם בדרך כלל מתיישבים ? בהתחלה. האם יצא לכם לפתח קשרים חבריים קרובים עם אנשים מהלימודים? כמובן. מהו השיעור האהוב עליכם השנה? מסגרת מושגית. מהו השיעור הכי פחות אהוב עליכם?סטטיסטיקה. האם יש לכם שיעור שאתם משתעממים בו באופן קבוע? אם כן, מה אתם עושים כדי להעביר אותו? מביאים את הלפטופ :) מתי אתם מתחילים להתכונן לבחינה? בימים אלה ממש! אבל בגדול משתדל ללמוד כל הסימסטר. אין דרך אחרת! טוויצ'י

Lir האחת

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

יש מצב שאתה לומד עם אחותי היא גם לומדת את אותו תחום במכללה למנהל... שנה ראשונה
מרוצה מהלימודים?

טוויצי

New member
אני כבר לקראת הסוף...

אז אני מניח שאני לא מכיר אותה... היא לומדת מנע"ס? מרוצה מהלימודים, אבל מאוכזב מהמנהלה...

Lir האחת

New member
היא בתחילת דרכה ../images/Emo13.gif

לומדת גם מנהל עסקים וגם חשבונאות. בנוגע ללימודים היא חורשת חורשת...יש מצב שאני אראה אותה יוצאת מהחדר בשנה השניה, או שככה זה כל התואר?
ולגבי המנהלה, היה לה איזה סיפור עם מועד ב', אל תשאל...יצאה גם מאוד מאוכזבת. הגיעה עד לדיקאן שיצא איתה בסדר. הסיפור הסתדר בסוף, אבל זה נגרר איזה חודש...סיוט משהו

טוויצי

New member
היא רצתה לשפר ונכשלה?

לגביי מתי תראי אותה... זה רק הולך ונהיה יותר קשה משנה לשנה. שתהנה מהממוצע של שנה ראשונה
תשאלי אותה אם היא צריכה חומר יש לי בשפע בעיקר משנה שניה ומעלה...

אני אני אני?

שם: אלכס גיל: 24 מקום מגורים: ת"א מוסד לימודים: את"א תחום לימודים: מדעי המחשב כמה פעמים יצא לכם להבריז השנה? 1 האם אתם מסכמים תוך כדי ההרצאה? תלוי. אם זה מצגות אז לא. אם זה שיעור שבו המרצה מסביר/כותב אז כן. האם אתם קוראים מאמרים/מתרגלים לאורך הסמסטר? חיובי היכן אתם בדרך כלל מתיישבים ? בהתחלה/אמצע/סוף הכיתה. שורה שלישית באמצע
האם יצא לכם לפתח קשרים חבריים קרובים עם אנשים מהלימודים? בתואר הראשון - כן, ודי הרבה. עכשיו בתואר השני לא ממש. מהו השיעור האהוב עליכם השנה? סיבוכיות מהו השיעור הכי פחות אהוב עליכם? סיבוכיות (אני עושה רק קורס אחד
) האם יש לכם שיעור שאתם משתעממים בו באופן קבוע? אם כן, מה אתם עושים כדי להעביר אותו? אין מתי אתם מתחילים להתכונן לבחינה? 3 ימים לפני הבחינה.

עכשיו שמתי לב

שכתבתי שמקום המגורים שלי הוא ת"א. משום מה חשבתי שזה מקום מוסד הלימודים. מקום המגורים הוא חיפה

SingliT

New member
זכרתי גם את הכינוי וגם את הסיסמא!

גיל: 22 מקום מגורים: דרום מוסד לימודים: אשקלון תחום לימודים: קרימינולוגיה כמה פעמים יצא לכם להבריז השנה? -לא ספרתי..אבל לפי כמות החומר שיש לי להשלים כנראה הרבה...
האם אתם מסכמים תוך כדי ההרצאה? -בד"כ כן האם אתם קוראים מאמרים/מתרגלים לאורך הסמסטר? -לא היכן אתם בדרך כלל מתיישבים ? בהתחלה/אמצע/סוף הכיתה. -רק לא בהתחלה!! האם יצא לכם לפתח קשרים חבריים קרובים עם אנשים מהלימודים? -לא ממש... מהו השיעור האהוב עליכם השנה? -קרימינולוגיה ופסיכולוגיה חברתית מהו השיעור הכי פחות אהוב עליכם?-כתיבה מדעית האם יש לכם שיעור שאתם משתעממים בו באופן קבוע? אם כן, מה אתם עושים כדי להעביר אותו?-מתכתבת, יוצאת, מטיילת אבל בעיקר אוכלת! מתי אתם מתחילים להתכונן לבחינה? -זה משתנה.. בין שבוע לפני ליום-יומיים לפני. שבוע טוב :)

למעלה