•°•סוסהוליסטית•°•
New member
נמ באלי.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הלילה בחווה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לאדעת התעצבתי מעט כי.. ככה, אוף התעצבנתי על.. יותר מדי אנשים אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אני מרגישה צבועה בכיתי מעצב/אושר כי.. היה לי חרא המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שהשתפרתי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הגעתי למסקנות לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את אתמול :X הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. 7minutes in heaven המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה, ללא ספק
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מינוס נו:| אבל פוסטר הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הסוף של אתמול הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה עם כ"כ הרבה אנשים שאני אוהבת מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): אין - שיר השבוע(אנגלית): 7minutes in heaven - אלבום השבוע: From Under The Cork Tree - האדם שעשה לכם את השבוע: ויירד, ברבר, סווטה ופיצ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): :X - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "זו לא חנות בגדים?"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ראיתי אנשים שהתגעגתי אליהם - מאכל השבוע: תזכירו לי מזה אוכל?:| - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: רביעי בלילה בחווה! - משהו שהרס את השבוע: אתמול בערב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאשרוד את השבוע - שיר שפתחתם איתו את השבוע: הממ.. ג'אמפ! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה, הרבה יותר מאחד.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הלילה בחווה