כי כבר סוף שבוע!!!!

נמ באלי.

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הלילה בחווה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לאדעת התעצבתי מעט כי.. ככה, אוף התעצבנתי על.. יותר מדי אנשים אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אני מרגישה צבועה בכיתי מעצב/אושר כי.. היה לי חרא המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שהשתפרתי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הגעתי למסקנות לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את אתמול :X הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. 7minutes in heaven המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה, ללא ספק
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מינוס נו:| אבל פוסטר הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הסוף של אתמול הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה עם כ"כ הרבה אנשים שאני אוהבת מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): אין - שיר השבוע(אנגלית): 7minutes in heaven - אלבום השבוע: From Under The Cork Tree - האדם שעשה לכם את השבוע: ויירד, ברבר, סווטה ופיצ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): :X - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "זו לא חנות בגדים?"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ראיתי אנשים שהתגעגתי אליהם - מאכל השבוע: תזכירו לי מזה אוכל?:| - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: רביעי בלילה בחווה! - משהו שהרס את השבוע: אתמול בערב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאשרוד את השבוע - שיר שפתחתם איתו את השבוע: הממ.. ג'אמפ! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה, הרבה יותר מאחד.

פייבורי

New member
חיחי אני כל כך מסכימה!

היה לנו לילה מדהים! היה כיף והיה שיא המצחיק! כל כך נהינתי.... רק יערונה הייתה חסרה..
אבל לא נורא! הכי אהבתי את התמונות המושלמות שלי שצילמתי את נעה ויהב! זה היה כיף..
.. שיהיה שבוע מצויין.!

../images/Emo75.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo203.gif../images/Emo42.gif

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. טיול רכיבהההה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. פגשתי את אניטההה
התעצבתי מעט כי.. היום לא יכולתי ללכת לחווה כי הייתי חולההההה!!!
התעצבנתי על.. הוירוס שיש לי!
אבל בסוף סלחתי כי .. למה לשמור טינה לאיזה וירוס?!
התאכזבתי מ... כי... לא יודעת
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שאני חכמה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עזרתי לחברה שלי.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להכין שיעורים
הסרט הכי טוב שראיתי.. סוס הפלאים (בהולמרק)
השיר הכי טוב ששמעתי.. Listen To Your Heart
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווההההה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קנייה בסופר עם אימא נחשב? למרות שזה לא גרם למינוס בבנק.
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המחלה!!!
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה בחווהההההה (מוזמנים להוסיף שאלות..)(אין לי) מומלצי השבוע: שבוע שעבר:
- שיר השבוע(עברית): רקפת
- שיר השבוע(אנגלית): Listen To Your Heart
- אלבום השבוע: -- -
האדם שעשה לכם את השבוע: אימא
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Listen to your heart when iy calling for you
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא משפט, אלא חיקוי של מורה שחברה שלי עשתה
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עפיפוןןן
- מאכל השבוע: סלט עם עגבניות וגזר וחסה ומלפפון לא מטובל!!!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הרכיבה הרכיבה והרכיבה -
משהו שהרס את השבוע: הוירוווסססססס אאארררררגגגג
השבוע שבפתח: -
משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני מחקה ליוםר אשון, ללכת לחווה!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח ללמוד את ההרצאה באנגלית בע"פ
- שיר שפתחתם איתו את השבוע: Hellow World
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא אדם, אלא סוסה- אניטה!!!
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לא מגניבה אבל מהמחשב ודי יפה

עונה....

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התחרות היום והאימון ביום חמישי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אנערף.. התחרות
התעצבתי מעט כי.. וסילי חזר לגרמניה התעצבנתי על.. אבא.. אבל בסוף סלחתי כי .. ככה הוא התאכזבתי מ... כי...ממישהו.. כי ככה.. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב.. בגלל הבדיקה שעשיתי ופחדתי ממנה... המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..שרכבתי ממש יפה היום והיה לי מעולה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי טוב היום.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר ולרכב אחרי שישנתי 4 וחצי שעות הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.. השיר הכי טוב ששמעתי.. השיר החדש של כרטיסטינה אגילרה והשיר החדש של נינט-היא יודעת המקום הכי טוב שאליו יצאתי..דיקסייייי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חח הארוחה בדיקסי?!? אבל זה לא הביא לי מינוס בבנק.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הבדיקה שעשיתי בשלישי בבוקר =| הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ינוח כמה שאפשר

אני...

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הלילה בחווה,ברור...
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..בעע אני לא טיפוס של ריגשי
התעצבתי מעט כי.. נגמר החופש! התעצבנתי על.. רחינה,אלא מי?
אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי... התאכזבתי מ...היום אימון בקפיצות כי... כמעט התעלפתי,זה מספיק?
בכיתי מעצב/אושר כי.. לבכות מתשישות נחשב?
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..שתכננו להחזיר אותי בשאלה כדי שאני אוכל להתחרות..חמודות
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..לא ויתרתי והמשכתי תמסלול המזורגג הזה.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. גמור תמסלול. הסרט הכי טוב שראיתי..זה סרטון אמנם,אבל קטע מסויים ב"נרנייה"
השיר הכי טוב ששמעתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אין לי חיים,אז כנראה שהחווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום,אבל רציתי צ'אפס...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הסיום שלו...ביום שישי בחווה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אמצע את עצמי שוב ביום ראשון שהיה.... מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:נעה,רוני,בר,עדי,הילה שארגנה ת'לילה...
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "איך פינוקיו מזריק סמים? עם מקדחה
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אממ...נראה לי זה שדיברתי עם עמרי ויהב מעבר ל"צריך לאכף את..."
- מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:המבורגר טבעול שרוף ושניצל תירס מאתמול עם קטרן
- משהו שהרס את השבוע:אמרנו כבר... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שביתה... - שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא שמעתי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעה,רוני,בר,יערה...

למעלה