כי כבר סוף שבוע!!!!

SNTQ

New member
כי כבר סוף שבוע!!!!../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
השיר הכי טוב ששמעתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..
אה,ושיהיה חג שמח
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

עונהההה

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרכיבה....הבת מצווה של דנדוש [עדן] \לא מכירים
\
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הצלחתי ללטף את הסטאליון בחווה
סתם לא יודעת...
התעצבתי מעט כי.. לא לפה
התעצבנתי על.. אבא שלי
אבל בסוף סלחתי כי .. אולי אני אסלח היום חח
התאכזבתי מ... כי...מאבא כי הוא מבטיח דברים ולא מקיים
בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי [?!] לא זכור לי...
המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. אמממממממממ
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עזבו חח
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להכין את השיעורים [למרות שעוד לא הכנתי
]
הסרט הכי טוב שראיתי.. כן,כן אני חורשת על בלאק ביוטי
השיר הכי טוב ששמעתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה והאירוע של עדן [?!]
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אולי היום אני יקנה כמה דברים ומחר כמה דברים אבל לא יהיה מינוס בבנק
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הטיול בירושלים
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב...... (מוזמנים להוסיף שאלות..)
מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:השניצלים הטעימים במסעדה אחת
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: איך שטופז אכל התפוז
- משהו שהרס את השבוע:אני [?] חח... אמממ משהו שחברה אמרה לי אבל לא הרס עד כדי כך.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לקנות דברים.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: סוס
- שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא אדם אבל טופז והסטאליון החמוד.. שלאט לאט מתרגל לאנשים סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אממ..משהו להוסיף ../images/Emo2.gif

משו שקניתי וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק!אבל היה שווה את זה... לא למינוס בבנק אבל קניתי צ'אפס מכנס רכיבה ומגפיים קצרות..

כי משעמם לי נורא

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. בכללי שלא היה בצפר! ושאני מדורגת מעולה לליגה ( עד לתחרות הבאה)
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אוליבר הלך אחורה 5 צעדים בלי להתנגד!!!!!!!
התעצבתי מעט כי.. אמא שלי רוצה לקנות לי קסדה חדשה
התעצבנתי על.. הנהג כרכרות !! ועל האבטחה שהייתה בגלבוע
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי.ולאבטחה כמעט הבאתי מכות
התאכזבתי מ... כי...לא התאכזבתי כל כך
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..אמממ , שאני רוכבת יפה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ----------
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להופיע שלוש פעמים
הסרט הכי טוב שראיתי..נראלי ששודדי הקריבים 2 ( אם אני אלך)
השיר הכי טוב ששמעתי..אני מאבד אותך ( בתוך הוורידים) אבל המקורי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..-----------
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אאאא הכפפות שילי , אבל אני עוד לא במינוס
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את מה שקרה בגלבוע
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אשן אצל איילת ואיין לי כוח לשאר (מוזמנים להוסיף שאלות..)

lions queen

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. פגשתי את עמית רעת ויעל, והיום היומולדת =] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אצלו ואצל ההורים שלו היום התעצבתי מעט כי.. זה בכול זאת עדיין קשה התעצבנתי על.. מישהו שמכירים פה אז לא מתאים.. אבל בסוף סלחתי כי .. ממש לא התאכזבתי מ... כי... 2 אנשים ששכחו את היומולדת בינתיים =[ אבל לא נורא כי הרבה הפתיעו אות..
בכיתי מעצב/אושר כי.. היה מאוד מרגש היום המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שעשו לי משהו גדול ואמרו שאני שווה את זה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. טוב לי, וכי יעל חמודה ועזרה לי המון
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשמוח היום
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא נראה לי שראיתתי השיר הכי טוב ששמעתי.. לא ידוע המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חגיגות היין פה בראשון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו היום להורים שלו.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אבלה כמו שצריך
(מוזמנים להוסיף שאלות..) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי שבוע הבא.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה שום אירוע של הטרדה מינית בממשלה - שיר שפתחתם איתו את השבוע: ברח לי.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: .. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מחר, מבטיחה..

SNTQ

New member
../images/Emo24.gif

אוהבת אותך מלא יפה שלי, תהיי חזקה פה בשבילך תמיד!

SNTQ

New member
../images/Emo110.gif

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יום ראשון ברעננה
ויומולדת לידיד בים בשני
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. עבודה על הספר של סבא,מצאתי מכתב שהוא כתב לי כשהייתי קטנה
התעצבתי מעט כי.. היינו אמורים להיות הרבה ביחד בחופש והניתוח דחה הכל
התעצבנתי על.. חברה,ריב ישן
אבל בסוף סלחתי כי .. עוד לא,צריכות לדבר על זה
התאכזבתי מ... כי.. חברה שציפיתי לתמיכה שלה בקשר למשהו והיא הלכה כנגדי
בכיתי מעצב/אושר כי.. מכאב אפשר?! המפרק ביד מטריף אותי!
המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. ואוו היו כל כך הרבה,נראה לי המשפט שטוב לו ולי יש חלק נכבד בזה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עליתי במשקל והתחזקתי פיזית מזה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. נסיעה לחיפה:\
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ממש ראיתי סרטים השבוע,חוץ מהלוחש לסוסים שהתגלה שוב כסרט טוב
השיר הכי טוב ששמעתי.. בוטן מתוק בקרקס-בוטן מתוק בקרקס,התגעגעתי לשירים שלהם
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. כל השבוע הזה היה יציאות-רעננה,חגיגות היין בעיר,בתים של חברים
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא היה השבוע:]
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריב עם סבא
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה איתו,רק לצערי לא אפשרי (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): בוטן מתוק בקרקס-בוטן מתוק בקרקס - שיר השבוע(אנגלית): כל מיני שירים מתחלפים מהאלבומים של מטאליקה - אלבום השבוע: האחרון של מטאליקה - האדם שעשה לכם את השבוע: דור
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא משו שאני חושבת עליו כרגע - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את תהיי נעל בגלגול הבא.." חחח קשה להסביר - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עליתי במשקל והתחזקתי פיזית
- מאכל השבוע: אורז של סבתא
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: רעננה ביום ראשון,ובכלל כל השבוע הזה שסבב סביב החברים - משהו שהרס את השבוע: חיפה ביום שלישי
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות אותו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא להישבר בשנתיים לדן
- שיר שפתחתם איתו את השבוע: המ היום כל מיני טראנסים באוטו של ידיד שלי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דור

2eye

New member
אניייי

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כרגע? השיעור ברביעי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי.. רכבתי כמו ילדה בת שנתיים התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי .. זה לא יעזור התאכזבתי מ...עצמי כי... אני רוכב גרוע בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. "נסיך" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עזרתי הרבה לכולם. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד כ"כ הרבה אתמול בחווה הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. לא זוכר המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום :X הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב כמו רוכב, ולמה כמו איזה אפרשזיף רקוב.

וואו עבר מהרררר

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:נראה לי אתמול!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :שראיתי ממנו כל כך הרבה אהבה בריב הכי גדול התעצבתי מעט כי.. :מעט?! עוד שניה הייתי הורגת אותם.. רבתי עם אח שלי ואיתה ואיתו.. התעצבנתי על.. :אח הדפוק שלי אבל בסוף סלחתי כי .. :מי סלח הוא סתם מציק התאכזבתי מ... כי...:סבתא.. כי לא יכול להיות בכלל!!! חח בכיתי מעצב/אושר כי.. :מצחוק.. אתמול המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..:אוךך אממ.. את באמת מושלמת מאיתמר זה היה חמוד חח אבל אין אפאחד מושלם!!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :פשוט הלכתי משם לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :לספוג עוד מכה כזאת הסרט הכי טוב שראיתי..:השטן לובשת פראדה- וואו הבגדים שםםםם השיר הכי טוב ששמעתי.. איןם... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:אליו.. חח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:בגדים בהנס.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הריב המטופש הזה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:אנחו כמה שאפשר לקראת שבוע הבאא מומולדתתת (מוזמנים להוסיף שאלות..)

S H I L G I

New member
...........

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ..וואי היו כמה..רכיבה, שיעור נהיגה, לסיים את הקייטנה...הייתי ב"הופעה" של קרן פלס חח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. פגשתי ודיברתי עם מי שהיתה החברה הכי טובה שלי 6 שנים ומאז לא דיברנו... התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. פחדתי. אבל בסוף זה הסתדר. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. "אני מוקסם ממך!" [המורה לנהיגה שלי חחח] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נהגתי טוב [לפי מה שהוא אמר] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצאת בחיים ממה שקרה עם הנהג אוטובוס..=/ הסרט הכי טוב שראיתי.. גבעת חלפון אינה עונה עם כל חיפה..חח השיר הכי טוב ששמעתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אממ פסטיבל הסרטים ומוריה..בערך.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את העייפות והבדידות..ואת כל הג'אנק שטחנתי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח וארכב המון וגם אשכרה אלמד לתאוריה כמו שצריך! (מוזמנים להוסיף שאלות..) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעורי נהיגה ורכיבה..ופירסינג! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: פירסינג! - שיר שפתחתם איתו את השבוע: בטח משו של קרן פלס.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני מתגעגעת ליארדי

PinkHorse

New member
הבמ

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הייתי כל יום בחווה מ8:30 בבוקר עד 20:30 בערב. רכיבות מלמדות ושיחות שונות.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חעעע הצלחתי לא רע היום
קפצנו גבוה וזה היה מעל מטר.. התעצבתי מעט כי.. לא אכתוב את זה פה.. וגם בכלל שלא הלך לי בשיעור אתמול חח ג'רום טוען שיש בי משהו מרוקאי שאני כזאת עצבנית
. התעצבנתי על.. מישהי וכמה ילדים בחווה ועל הסוס. אבל בסוף סלחתי כי .. שילכו להזדיין.. התאכזבתי מ... כי... מעצמי אתמול כי סתם הלחצתי את הסוס. בכיתי מעצב/אושר כי.. חח היום נזכרתי שעוד 8 חודשים אני מסיימת בית ספר והיו לי דמעות אושר בעיניים!! המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. ג'רום "ממש כמו לודגר בירבאום"-במהלך השיעור ועוד כל מני.. הוא גם אמר שהיום היה ממש ממש נהדר... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קפצתי את החומה הענקית הזאת וסתמתי ת'פה P=. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקפוץ מסלול כזה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. איזה סרט!? לא היה לי זמן לאכול אפילו.. השיר הכי טוב ששמעתי.. טראנסים למינהם.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, כי שם הכי טוב. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אאאאאאאאא נעלים וצ'אפס של אריאט שמגיעים מחר
יאווו מתרגשת!! יאי:) הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלבה אחת. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אחבק את אהודי
. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): בלע ממש לא שומעת בעברית!! - שיר השבוע(אנגלית): אין מסוים. - אלבום השבוע: לא יודעת. - האדם שעשה לכם את השבוע: ג'רום. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "If I just breathe". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) היום אחרי שהתלהבתי מאקווטישן ג'רום מגיב "האם התחת שלי במקום המתאים!?" או איזה סטייה כזאת.. כמה צחקתי.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עשיתי מסלול גבוה!! - מאכל השבוע: 3 מנות חמות ביום
. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שיעורים. - משהו שהרס את השבוע: כלבה אחת, שיעור אחד וזהו? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעורים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיצא לי לרכב הרבה. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אהודי!!!!!!!!!!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אקווטיישןןן

אני.. ../images/Emo6.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: טיול סוכות, ורותם... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שושי שלי התקשר..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי ..היא בכל זאת אמא! התאכזבתי מ... כי... מעצמי, כי אני מרימה ידיים יותר מדי מהר בכיתי מעצב/אושר כי.. רותםםם!!
המחמאה הכי יפה שקיבלתי .."לא יכול איתך, ולא בלעדייך.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השיעור היום היה פצצההה.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום מוקדם אחרי שאתמול יצאנו הסרט הכי טוב שראיתי.. יש לה ביצים השיר הכי טוב ששמעתי.. אם אלה החיים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..דיקסי עם קלוד ונדב, והברית אתמול! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מיטה חדשה ושקסית!! הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הנסיעה המוזרה של אבא.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים שעות שינה (מוזמנים להוסיף שאלות..) שבת שלום לכולםםםםם!!!

SUFA theOUEEN

New member
סופשבוע..

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע:השיעור המדהיים..בשני,טיול כנרת..(היום חזרתי) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..נפגשתי עם סופיי אחרי שיומיים לא התראינו.. התעצבתי מעט כי..רבתי עם אבאא.. התעצבנתי על..אבא אבל בסוף סלחתיי ..כיי.לא יודעתת אי אפשר שלאא.. התאכזבתי מעצמי.השבוע עוד לא.. בכיתי מעצב/אושר:אבבבבבבבאאאאא ... המחמאה הכי יפה שקיבלתיי:"שהתייפתיי"? הרגשתי כל כך טוב עם עצמיי..בשיעורר כיי היה פשוטט מעולה..!! לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל..לצאת לטיול מחרר.. הסרט הכי טוב שראיתי.. סדרה..נמלטיםם 2 השיר הכי טוב ששמעתיי..בטיול.. של גיל 5 בערךך..שכחתי את השם המקום הכי טוב שיצאתי אליו..לארווה בביתת..סתםם משו שקניתי וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק!היה שווהה אבל.. 3 חבילות מסטיק?!?!?
הייתי מוחקת מהשבוע הזה ..את הריב עם אבא.. הייתי נותנת הכל כדי שבסוף השבוע הזה אני ..יספיק לגמור תעבודההה...

../images/Emo115.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור נהיגה וקיבלתי סייח חדש לרכב עליו :) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. X התעצבתי מעט כי.. שוב צריכים לחפש מאמן התעצבנתי על.. X אבל בסוף סלחתי כי .. X התאכזבתי מ... כי... X בכיתי מעצב/אושר כי.. X המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שאני אסתדר מעולה בלי מאמן הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נהגתי ורכבתי טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לחדר כושר כי יש צו ראשון, לשיעור נהיגה ולרכב באותו יום..
הסרט הכי טוב שראיתי.. יונייטד 93 השיר הכי טוב ששמעתי.. Is It Love (Extended Mix) המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יצאתי השבוע ): משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מינוס אבל אולי K JAM הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. (מוזמנים להוסיף שאלות..)

PinkPony

New member
../images/Emo204.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור אתמול והיום
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא לפה =P התעצבתי מעט כי.. - התעצבנתי על.. עדי ושני אבל בסוף סלחתי כי .. כי זה שני ועדי חח
התאכזבתי מ... כי... משני ועדי חחחח בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. הרבהה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי קפצתי די גבוהה . לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב היום חח התעוררתי כזה מוקדם וגם לקח לי ולגלי להתארגןןן שנההההה ! הסרט הכי טוב שראיתי.. היום הלוחש לסוסים
השיר הכי טוב ששמעתי.. היום בחווה היה שיר יפה ברדיו =P ונהנהנהנהנהנה הולך להיות לי MP4 ורוד
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה ?!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי כלום .. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הריב המפגר עם שני ועדי ............ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אדבר עם שני .. (מוזמנים להוסיף שאלות..)

למעלה