יודעת מה?
אני תמיד אמרתי שאנשים צריכים כנראה ללמוד דברים כאלו מטעויות. יש הרבה סיבות מעבר לכפייה שבנושא שבגללה מגים נזהרים מכישופי אהבה. רוצה הסבר לאחד? קחי: 1) קודם עליך להכין את עצמך לביצוע הכישוף. מכיוון שאת לא מנוסה במאגיה את צריכה לרכוש את המיומנויות הדרושות. לטקס בסיסי את תצטרכי להתכונן לפחות חודש. עליך לשמור על תענית שתיקה במשך חודש תמים (מחשב, כתיבה וכל סוג של תקשורת נחשב כדין דיבור). במשך כל אותו חודש עליך לעסוק במדיטציה לפחות 3 שעות ביום (על מנת לפתח את הרוח), פעילות גופנית לפחות 2 שעות ביום (על מנת להכין את אנרגיית החיים הדרושה) ומנטרות כ2-4 שעות ביום (כדי להכין את המוח). 2) עליך לשמור על הגוף של נקי מאנרגיות לא יציבות כדי שתוכלי לתעל אנרגיה בדיוק מרבי. עבודה עם רגשות דורשת דיוק. אסור לך לאכול אוכל כבד וקשה לעיכול במשך כל החודש המדובר. בשבוע האחרון עליך ליזון מפירות בלבד ורק טריים. ביום האחרון את תצומי צום מוחלט על מים בלבד. 3) עליך להתנזר מכל מגע מיני למשך על אותו חודש (כולל מגע מיני עם עצמך - אוננות) על מנת לאגור בתוך גופך כוח תשוקה מספק לאקט המאגי אותו תבצעי. 4) כל יום את צריכה לקום עם הזריחה ולפנות לשמש בבקשה לטהר אותך ולעזור לך. עליך לישון לפחות 7 שעות כל יום ולא לישון כל עוד יש שמש בשמיים. 5) מכיוון שאת לא מכשפה מנוסה, הכוח שלך עדיין עלול לא להספיק על מנת לבצע את הטקס באופן יעיל. לכן עליך לרכוש יונה לבנה אחת ולהאכיל אותה כל החודש מאותו אוכל שאת אוכלת. 6) ביום האחרון, לכי לבית הקברות ותשני שם יחד עם היונה. לפני השינה תתפללי על קבר ששמו של האדם שקבור בו זהה לשלך ובקשי ממנו את עזרת עולם הרוחות לדבר שאת הולכת לעשות. תשתדלי שהירח יהיה ברבע הראשון שלו בלילה הזה. 7) כאשר תתעוררי ביום הבא (עם זריחת השמש וללא שום שעון מעורר. אם את נכשלת להתעורר באופן טבעי זה אומר שאת לא מוכנה מספיק ואת צריכה להפסיק ולחזור על כל התהליך מחדש), הביטי בשמש העולה. תוך כדי כך, קחי את היונה וכרחי חבל סביב הצוואר שלה. נחקי את היונה כך שלא תשמיע צליל. החזיקי את היונה המפרפרת עד מותה והרגישי את כוח החיים המשתחרר ממנה. כרעי ברך (עם היונה בידיים) על הקבר של האדם ששמו זהה לשלך והתפללי את עולם הרוחות. 8) תרגישי את כל התשוקה שלך לאדם אותו את רוצה לכשף. פני אל האשורים ותתפללי לכוחם. תרגישי את עוצמם זורמת בעורקים שלך. 9) קחי סכין עם ידית שחורה ועשי חתך באגודל שלך כדי שירד לך דם. תשפכי את הדם הזה על תמונתו של האדם אותו את רוצה לכשף וקראי לאשורים לספוג את לבו בדמך ואת מוחו בכוחם. התרכזי בתשוקה שאת רוצה רוצה שהוא יחוש אליך ומקדי את כל הכוח שאגרת ברצון שלך. 10) קברי את היונה ביחד עם התמונה מחוץ לבית הקברות אבל לא רחוק משם. 11) לכי הביתה מבלי להביט חזרה, ולעולם אל תחזרי יותר לבית הקברות הזה או למקום בו קברת את היונה. 12) על תחבשי את החתך שעשית באצבע שלך, הוא חייב להחלים לבד. 13) יום למחרת (את עדיין צריכה לשמור על הצום וכל התעניות), לכי אל אהובך ותגידי: "אני ***** (שמך)" תוך כדי שאת מתרכזת בקבר של האדם ששמו זהה לשלך (אותו האחד ממקודם). ואז אמרי לו: "אתה אוהב אותי, האשורים נתנו לי אותך במתנה". נ.ב. אני לא אחראי לשום נזק שיגרם לך לפני, תוך כדי או אחרי ביצוע אחד השלבים שתיארתי. מאגיה זה מדע מסוכן ועל טעויות משלמים. ההשפעה תויה באיכות העבודה שתעשי. באופן עקרוני אני יודע כי אדם (אפילו מתחיל) משצליח לבצע את כל השלבים כמו שצריך יקבל את הכוח הדרוש לביצוע הכישוף. אם תפשלי זו בעיה שלך. מי יתן והאלים יעירו לך את דרכך.