כישוף

RainBird

New member
האמת? שמה שארנסט כתב הוא אחד הלחשים הטובים שראיתי בנושא בחודשים האחרונים. בהצלחה.

אני רציני מאד.

אני אדם שלא נוהג להציג טכניקות מאגיות לא יעילות מתוך כבוד למאגיה ולמסורת שלה. אם את לא סומכת על מה שכתבתי אז למה את בכלל שואלת שאלות בפורום הזה? את שאלת. אני הגבתי לך. רוצה תאמיני, לא רוצה אל תאמיני. אני לא זה שצריך אותך מטילה להטלת דברים כאלו. חוץ מזה, מה שנתתי לך תואם חוקי פעולה מאגיים בסיסיים שקיימים בלא מעט דתות ומסורות שתחקרי אם תבחרי להתאמן בנושא. והכישוף שקיבלת בטח לא מתחשב בעובדה שאת לא מנוסה במאגיה. בטח שמכשף מנוסה יכול להטיל משהו פשוט יותר, אבל לך יכול לא להספיק כוח או נסיון לטקס אחר.

EvilFlame

New member
מישהו פה מושפע מהדלאי לאמה

אחי אני רק הסתכלתי על ההתחלה מה כתבתה אז ברצוני לברכך ידידי הבודהיסטי,הרגע כמעט שיגעת אותי רק עם המשפטים הראשונים חחחח

מה זה קשור?

לא שמעת על סיגוף? זה כלי מאד נפוץ במאגיה. בישראל משום מה פחות משתמשים בו אבל גם במזרח וגם במאגיה הסלבית אתה תמצא שהכל כמעט מתבסס על סיגוף. חוץ מזה, בתור מישהו שעשה תעניות בעצמו אני חייב לציין שההשפעה המאגית שלהם אדירה.

RainBird

New member
שמעת על פינוק? זה נורא כיף וניתן לעבור מצבי תודעה דרכו.

EvilFlame

New member
כן אני יודע

שמעתי על סיגוף אבל אני מניח שלא באמת חשבתי שיהיה מישהו בתקופתינו מאזורינו שבאמת ישתמש בזה למטרות כישוף או משהו כזה.. אני פשוט מתבדח איתך כמובן :).

ToryMaster

New member
סליחה

אנחנו לא חייבים לך כלום, ולהבא אני גם לא אקבל הודעות שלך שמכילות תוכן פוגעני כלפי מי שמגיב לך כאן, ברור?

EvilFlame

New member
אני אענה לך על זה

כי אז את תשרפי פי שתיים. מרגע שאמרת את זה אני מוכן עוד יותר לראות את התוצאות של מה שתעשי. אני מרחם עליך אבל משתוקק כבר לראות את האפקט שיגרם לך.

עזבי אותך

אנחנו מדברות על משהו שלא מוכח בוודאות. הסיכונים וכולי תיאורטיים בילבד.

PurpleFilth

New member
וואו, כה אנושי

ופואטי. בנינו? לא הייתי סומכת על בחור שניתן לי על ידי רוחות. אמנם גם מתנות של פיות מתפוצצות בפרצוף, אבל בצורה הרבה יותר משעשעת. דווקא יונה וכאלה? אנא עארף, אני הייתי פשוט קושרת אותו אלי. סתם העדפה אישית, מן הסתם.

תקשיבו

מהבוקר אני חושבת על מה שהולך להיות.אם נחזור ללא צורך בכישוף.אם כישוף עובד בכלל?.אבל ידוע לי שאני רוצה אותו.ידוע לי שאנחנו צריכים להיות יחד.

למעלה