כישוף

RainBird

New member
ידידים רוסיים שמבינים מאגיה אומרים לי את זה כל הזמן.

RainBird

New member
כל אחד מהם? כשאף אחד לא מכיר את השני? לא סביר להניח.

InvisibleBeast

New member
בהחלט

באמת יש המון חומר על כך ברוסית... אבל קשה למצוא משהו איכותי, רוב הספרים שפגשתי או שרק נותנים טקסים סתמיים בלי לרדת לעומק הנושא או שנותנים מידע כללי בלבד(לפחות מהספרים המפורסמים בהם דפדפתי). אבל אני מאמין שיש מספיק...

ההגמון

New member
זה נכון,יש יותר חומר ברוסית.

בכלל, יותר ספרים מתורגמים לרוסית מאשר לעברית, פשוט כי יש יותר קהל יעד. זה הגיוני.

EvilFlame

New member
אני יודע

לא מספק אותך? אז ממש חבל. אבל כמו שהגמון אמר יש יותר קהל יעד וזה שאני לא מבין רוסית לא אומר שאני לא יכול לדעת על דברים כאלה. וחוץ מזה אולי אין הרבה ספרים שיורדים לעומק הנושא (ממש חבל אבל לא נורא) אני גם כך נכנס לאתרים וכאלה ואני כבר מבין מה יש שם לפעמים מהעיצוב לפעמים מאנשים שמספרים,חוץ מזה אני לא כזה גרוע ברוסית אני פשוט לא קלטתי את השפה כל כך טוב ואת רוב מה שידעתי בשפה שחכתי. חוץ מזה שמעתי יותר מידי על זה שיש מלא מאגים ושאמנים וכו' ברוסיה אז לחשוב שאין להם מושג וידע בנושא פעוט כזה זה יהיה זילזול בהם וחוץ מזה ראיתי קטע בחדשות ברוסית שמראים ספרים על מאגיה בכלל ואחד מהם גם דיבר על כישופי אהבה. בעברית לעומת זאת אין ממש הרבה חומר טוב על כישופים וכישופי אהבה שזה נושא מן הסתם פופולארי בעניין גם יהיה נדיר למצוא משהו. בגלל זה טוב לדעת שפות נוספות בדברים כאלה (מדע תאולוגיה ומאגיה)

EvilFlame

New member
שששש! סוד קטן...

כדי לבצע כישוף מסוג זה את צריכה לדעת לזמן את החלק שבך שרוצה שהבחור יחזור אלייך וזה יגרום לכישוף יותר סיכוים לעבוד ואולי יעזור לך לחשוב על אחד. אני לא אגיד איך לזמן את החלק הזה כי רק את מכירה את החלק הזה בך ואת זאת שכל כך רוצה להצליח אז תתאמצי עד שתמצאי תשובה. חוץ מזה יש לי חשד שלא בהכרח מדובר באחת שרוצה להחזיר את החבר שלה כי כמו שאמרת זאת נואשות לא אפשרית. את יכולה להחליט אם להתעלם מזה או להמשיך לחכות כי אף אחד לא יתן לך ואם מישהו כן יתן לך יכול להיות שזה לא אמיתי ובכל מיקרה לך עצמך כפי שאת רואה את עצמך אין שום ניסיון ולכן מה שאמרתי לך כאן עלול לעזור לך. היי ותנחשי מה? כשזה יחזור אלייך אנחנו רוצים שתבואי לכאן כדי לבכות על שהתפקשש לך שנהרס לך וכו'... יום ואלנטיין שמח.

RainBird

New member
*אמצע. זה שאת באבל לא אומר שאת צריכה להיות אנלבפתית. וגם כפל סימני שאלה זה לא חינני במיוחד. בהצלחה לך. אני אשב בצד ואצפה בזה מתפוצץ לך בפנים. ארדן.

ToryMaster

New member
יצאת עילג

אמצא היא המילה

ToryMaster

New member
ימצא זו מילה, יקירי

אמנם לא מתאימה במשפט ההוא, אבל בהחלט מילה. בכל מקרה, בבקשה תפסיק לתקוף אנשים על בסיס טעות דיבור ותחסוך לי מחיקות, תודה. בובה, בבקשה תתעלמי. אנשים מנסים לעזור לך, גם אם זו לא העזרה שאת מחפשת, אל תתקפי אותם. ובנוגע למי שסתם תוקף אותך, תתעלמי גם, כי אחרת את יורדת בדיוק לאותה הרמה.

תעני לי בבקשה על השאלה..

אני רוצה לדעת מהם הסיכונים כשמישהו עושה כישוף אהבה.. מה יכול לקרות לו ובבקשה בלי ציניות.. הוא יחשוב שזאת אהבה וזאת לא תהייה אהבה.. מה עוד? מה יכול לקרות למכשף ולמכושף? תודה רבה!

WindsOfWar

New member
אתה תמיד יכולה לעשות כישוף

השאלה היא, האם את תצליח ב 100% להשיג את מה שאת רוצה. לפי ההודעות שלך ראיתי שאת גם לא מנוסה, לשביל להטיל כישוף צריך לדעת כמה דברים,זה לא ש*פוף* והינה לך כישוף אחד חדש. -לומדים, משקיעים ומגלים תוצאות. כמובן שאת מוזמנת להטיל, אף אחד לא מונע את זה ממך. הבחירה בידיך.

אני לא מנוסה בכלל

אבל שמעתי באמת על אנשים שללא ניסיון הטילו כישוף והוא עבד להם.

InvisibleBeast

New member
זה לא רק עניין של עבד או לא

זה הרבה יותר מסובך מזה, לכל כישוף למשל ישנם תוצאות כלשהן השאלה היא האם התוצאות הן התוצאות שרצינו לקבל? האם היו דברים נוספים שהשתנו שלא היו רצויים?

למעלה