כישוף

כישוף

אני לא ישנה בלילות ולא אוכלת. עכשיו תסבירו לי למה לא לעשות לחבר שלי כישוף. כן אני רוצה שתסבירו לי למה לא לעשות לו כישוף שיחזיר אותו אליי. הוא בא ולקח לי את הלב אז למה לא????? זה הוגן???? מבטיחה שאני ימצא מתכון לכישוף..

ToryMaster

New member
בגלל

שחוקים ו"מוסר" לא קיימים רק עד שהצד השני מפר אותם, כפי שאמר קאי - רן בגאוניות אופיינית. את מבטיחה? את מאיימת עלינו או משהו? את יכולה לעשות מה שאת רוצה, אנחנו לא יכולים לאסור עלייך, אנחנו יכולים רק לייעץ לך ולהגיד לך למה אנחנו חושבים שזה לא רעיון טוב. בינינו? ניסיוני האישי מלמד שנקמות אף פעם לא עובדות. את חושבת שהוא בא ולקח את הלב מראש במטרה לפגוע בך ולהכאיב לך? אני לא מכירה אותו, אבל נראה לי הגיוני שזה לא ככה כי אחרת לא היית מתאהבת בו. תעשי מה שאת רוצה, רק בבקשה אל תחזרי על ארבע בבכי אם וכשזה יתפוצץ לך בפרצוף, אלא תתמודדי עם ההשלכות של המעשים והדברים שקורים לך, בניגוד למה שאת עושה כרגע.

לא!!!!

לא מדובר בנקמה ולא רוצה לפגוע בו!!!! רק רוצה אותו בחזרה!!!! לא לא לקח לי את הלב כדי לפגוע כי הוא הכי מקסים בעולם!!!! הוא לא רצה לפגוע אבל בלי להתכוון פגע. אני רק רוצה אותו בחזרה. אני לא מבשקת ולא רוצה שום דבר-רק אותו.

ToryMaster

New member
וואלה

אז בגלל שאת רוצה משהו, הדעה והרצון שלו לא משנים?

ההגמון

New member
זה מאבק אבוד.

הרי היה שירשור מלא שלה, עד שהיא אמרה שכן, היא הבינה, ועכשיו...? הוי.

ToryMaster

New member
ובכן, אל תצנזר אותי.

זכות הצנזורה שמורה לי
[אני נהנית מזה, מ'כפת לכם]

כן?

אני לא כופה עליו שום דבר!!!! זה רק יעורר בו שוב רגשות אליי ואם הוא יחליט שמתאים לו נחזור להיות שוב ביחד ואם לא אז לא.

ToryMaster

New member
לא

את כופה עליו לאהוב אותך, הוא לא יחשוב ישר, השיפוט שלו יתערער. את כופה עליו להרגיש משהו שיוביל אותו למצב שכנראה שהוא לא רוצה להיות בו...

EvilFlame

New member
---------------------------^^------

אם הוא כל כך מקסים וזה ואת חושבת שהוא "מושי" "מושמושון" ו "מיטר מושלמי" למה את לא סומכת על ההחלטות שלו? הוא לא אוהב אותך,איבד את החיבה שלו אליך. קשה אבל תצטרכי לקבל את זה... את רוצה מתכון? לכי לספר בישול. אם את כל כך רוצה כישוף קודם תלמדי איך לבצע אחד ואז כשתביני מספיק גם לא תצטרכי לבקש מאיתנו "מתכון" תוכלי להכין אחד משלך שיהיה יותר יעיל. אגב טורי צודקת את לא מאיימת עלינו,אנחנו לא רוצים נגדך,אנחנו רוצים לטובתך. תחפשי מישהו אחר שיתאים לך.

CAT4

New member
בובה

אם אני מדבר למי שאני חושב אז אני אגיד לך למה כי יש שמה בחוץ עוד לפחות חצי מילון אנשים שהיו מוכנין להחליף את אותו בחור שלא ממש אכפת לו מימך אז למה במקום לחשב ולמצוא לך זומבי ש"יאהב" אותך לא תציא החוצר ומתצאי מישהוא שבאמת יואהב אותך

ובכלל יש לי שאלה

אני מדברת כאן מתוך מצב לא אפשרי של נואשות אבל אתם מדברים כאילו שאם עכשיו עושה לו את הכישוף מחר הוא יהיה שלי ושהכישוף מוכח במיליון אחוז. יש הוכחות שזה באמת נכון????

EvilFlame

New member
את רוצה הוכחות

תנסי בעצמך. איזה מין הוכחות את רוצה? אפשר לפברק הכל. ויודעת מה קלעת בול. את במצב לא אפשרי של נואשות ולכן את סתם מגזימה. ואיך את יודעת שמה שעכשיו קורה זה לא במיקרה סרט שעושים עליך (טרומן שואו,המופע של סטיב וכו' וכו' וכו'). אז תירגעי ותחשבי בעצמך איך לעשות את זה. רוצה עצה? תתחילי לחפש כי יש מיליון ואחת אתרים שיסבירו לך איך. אגב לא אמרנו שהוא יהיה שלך. בני אדם הם לא הרכוש שלך. הוא פשוט לא יוכל שלא להיות בלעדיך הוא יחשוב שזאת אהבה אבל זה לא. זהו בעצם.

EvilFlame

New member
אז

איך תדעי שמה שאנחנו נותנים לך לא מזויף? תאמיני לי שאם תחפשי את זה באמת תמצאי אני לא אעשה לך את החיפוש כמובן ואני אצפה פה מהצד בהתקדמות שלך בלכתוב הודעות. רמז,תחפשי לא רק בעברית אלא באנגלית לטינית רוסית וגרמנית ואז יהיו לך יותר סיכוי למצוא. בכל אופן זה לא יהיה תחת השם כישוף אהבה או משהו. בגלל זה שאת לא יכולה לנסות קצת להתמיד גם לא תצליחי לא רק שלבצע אלא להתחיל לנסות.

EvilFlame

New member
לא יודע

אבל בשפות האלה את יכולה (Cעיקר ברוסית) למצוא אולי תוצאות הרבה יותר טובות.

למעלה