אף אחד לא ניסה להשתיק אותך
אם תקראי שוב את ההודעות תראי את זה ותביני שהם בעצם ייעצו לך מרצונם החופשי ואמרו את דעתם הכנה בעצם את לא אמרת שאת רוצה לכתוב ספר הרפתקאות ולשלב בעלילה קצת כישוף אמרת שאת רוצה לכתוב ספר על מאגיה וכישוף.. שמעי אי אפשר להבין מה התכוונת באמת אנשים מבינים ממה שכתבת שאת מעוניינת לכתוב ספר על אמגיב ספר לימודי כזה .. וזה מה שכולם פה הבינו מן ההודעה שלך .. בפורום צריך לדעת לנסח נכון את השאלה שלך כי אף אחד לא יכול לקרוא את מחשבותיך דרך האינטרנט את מבינה אותי? ונכון כפי שאמרת גם לי ולכל אחד זה יכול לקרות , ובגלל זה צריך לטוב בדוק מה רשמנו בהודעה שאנו שולחים לפני שאנו מגיבים למישהו בפורום .. זה כמו שאני אשאל למשל בפורום ויקה היי אנשים בא לי לכתוב ספר על ויקה ואין לי מושג מה זה ממש ואז אני אשאל ויקאנים למינהם מה זה ויקה וכל מיני דברים כאלה (סתם דוגמא) זה נראה לך הגיוני? שאכתוב ספר על ויקה כשאני לא יודעת מה זה בכלל, מה אני בכלל אוכל ללמד בספר שלי שיחדש ויעניין אחרים ? אנשים ייעצו לך מאוד יפה שאם אין לך את הידע הנדרש , אז פשוט חבל לך על הטירחה כי זה לא יצליח והם התכוונו לכתיסת ספר מאגיה , וזה היה לטובתך אף אחד לא ניסה להשתיק אותך .. כי לכתוב ספר לוקח זמן השקעה וסבלנות זה לא דבר שעושים תוך יום וזהו ושלא לדבר על ההוצאה לאור , וצריך בכלל שהוא יהיה אמין, כדי שאנשים בכלל יקנו אותו ואם את בעצמך לא יודעת מה כתבת בספר, אז איך את מצפה שמישהו בכלל ידע ויבין את מה שרצית להעביר? אם היית כותבת למשל: אוקיי אנשים אני כותבת ספר הרפתקאות ורוצה לשלב בו קצת כישוף , אז אולי מישהו מכם לספר לי ולשתף אותי בחוויות שלו בעת עריכת האקט מאגי או לפחות להפנות אותי לאתרים אמינים באינטרנט , שבהם אוכל לדעת פחות או יותר קצת באופן בסיסי על כישוף, כדי שהסיפור שלי יהיה כמה שיותר תואם למציאות . אז תאמיני לי שהתגובות היו אחרות.. ורק טיפ קטן: תאמיני לי כישוף זה לא כמו שמראים במכושפות או בהארי פוטר שאומרים כמה לחשים והוקוס פוקוס והופ משהו קרה, זה הרבה הרבה יותר מזה.. וכל מי שלומד את זה ומתעסק בזה יוכל גם לומר לך את זה .. ואם את באמת רוצה לשלב איזשהו אקט מאגי חביב בעלילה שלך שתהיה כמה שיותר אמיתית למציאות כדאי לך לדעת מה זה בידיוק מאגיה וכישוף.. אבל זה כבר נושא אחר... בהצלחה בכתיבת בספר... שלך:בר