כישוף

Aquara

New member
כישוף

אוקיי, אני מנסה לכתוב ספר על מאגיה וכישוף, אבל אני צריכה עזרה. מישהו יכול לתת לי תיאור של קסמים שהוא עשה, או קסמים שהתפשלו, או מידע על איך עושים קסם מסויים? תודה :)

Monsieur D

New member
קצת הגיון

את לא חושבת שאם את רוצה לכתוב ספר את צריכה להבין את הדברים האלה?

Envenom

New member
תחסכי לעצמך זמן..

אם אין לך ניסיון של כמה שנים טובות (ועוד כמה) עדיף שלא תכתבי ספר, כי רוב הסיכויים שהוא לא יצא מוצלח במיוחד

Diableror

New member
ואז אור-עם יקחו אותו

יוציאו אותו לאור,את תתעשרי ואנחנו נקבל בראש. Diableror

Bartal j

New member
אמממ לדעתי צריך להיות לך

הידע הנדרש לכתיבת ספר כי דוגרי זאת לא עבודה קלה בכלל ,ואם אין לך את הידע הנדרש אז מה גורם לך לחשוב שמישהו בכלל ירצה לקרוא את הספר שיהיה כנראה לא אמין לגמרי..? את רוצה לכתוב ספר כישוף שימושיויעיל , טלא ספר מעשיות ואגדות בדויות נכון?

Aquara

New member
ש-ק-ט-!

אני כותבת ספר הרפתקאות מעורב בקשסם, ואני צריכה מידע על קסמים, בשביל לעשות את זה טי-טיפה יותר אמיתי, אני לא רוצה לכתוב על מאגיה, רק חשבתי שיהיה נחמד אם יהיו כתובים שם מקרים אמיתיים.

Bartal j

New member
קודם כל אני מייעצת לך..

לשנות את הגישה שלך לגישה קצת יותר נחמדה , אם את מצפה שאנשים יעזרו לך או בכלל ירצו לעזור לך.. תביני משהו את לא יכולה להשתיק פה אנשים כי זה פורום , וכל אחד יכול להביע את דעתו .. ואין לך שום זכות לומר לאף אחד פה שקט... ואם להזכיר לך אז את לא אמרת בהודעה הקודמת שלך שאת כותבת ספר הרפתקאות אלא אמרת שאת כותבת ספר מאגיה וכישוף ואני אצטט אותך גם במילים שלך: "אוקיי, אני מנסה לכתוב ספר על מאגיה וכישוף" וע"פ מיטב ידיעתי יש הבדל בין השניים , אם את לא יודעת לנסח את עצמך כמו שצריך על מנת שכולם יבינו מה אתר וצה באמת.. ולהסביר לנו מה את רוצה כדי שנבין אותך .. איך את בכלל רוצה לכתוב ספר שידבר אל אנשים ושאנשים יקנו אותו ויזדהו עם העלילה? לדעתי כדי לכתוב ספר צריך קודם כל לדעת להתבטאות , כי זה בהחלט לא מלאכה קלה..

Bartal j

New member
קודם כל אני מייעצת לך..

לשנות את הגישה שלך לגישה קצת יותר נחמדה , אם את מצפה שאנשים יעזרו לך או בכלל ירצו לעזור לך.. תביני משהו את לא יכולה להשתיק פה אנשים כי זה פורום , וכל אחד יכול להביע את דעתו .. ואין לך שום זכות לומר לאף אחד פה שקט... ואם להזכיר לך אז את לא אמרת בהודעה הקודמת שלך שאת כותבת ספר הרפתקאות אלא אמרת שאת כותבת ספר מאגיה וכישוף ואני אצטט אותך גם במילים שלך: "אוקיי, אני מנסה לכתוב ספר על מאגיה וכישוף" וע"פ מיטב ידיעתי יש הבדל בין השניים , אם את לא יודעת לנסח את עצמך כמו שצריך על מנת שכולם יבינו מה את רוצה באמת ולהסביר לנו מה את רוצה כדי שנבין אותך איך את בכלל רוצה לכתוב ספר שידבר אל אנשים ושאנשים יקנו אותו ויזדהו עם העלילה? לדעתי כדי לכתוב ספר צריך קודם כל לדעת להתבטאות כמו שצריך , כי זה בהחלט לא מלאכה קלה.. שלך:בר

Aquara

New member
אוקיי..

שבר ראשון, את צודקת. אי אפשר להשתיק אנשים בפורום, וזה מה שהם ניסו לעשות לי, להשתיק אותי, וזה מה שהרגיז אותי. דבר שני, לא יוצאות גם לך שגיאות לפעמים? ממש בטעות?

ToryMaster

New member
תקראי שוב

אף אחד לא ניסה להשתיק אותך, אבל להבא נסחי את עצמך כמו שצריך, אז יבינו אותך.

Bartal j

New member
אף אחד לא ניסה להשתיק אותך

אם תקראי שוב את ההודעות תראי את זה ותביני שהם בעצם ייעצו לך מרצונם החופשי ואמרו את דעתם הכנה בעצם את לא אמרת שאת רוצה לכתוב ספר הרפתקאות ולשלב בעלילה קצת כישוף אמרת שאת רוצה לכתוב ספר על מאגיה וכישוף.. שמעי אי אפשר להבין מה התכוונת באמת אנשים מבינים ממה שכתבת שאת מעוניינת לכתוב ספר על אמגיב ספר לימודי כזה .. וזה מה שכולם פה הבינו מן ההודעה שלך .. בפורום צריך לדעת לנסח נכון את השאלה שלך כי אף אחד לא יכול לקרוא את מחשבותיך דרך האינטרנט את מבינה אותי? ונכון כפי שאמרת גם לי ולכל אחד זה יכול לקרות , ובגלל זה צריך לטוב בדוק מה רשמנו בהודעה שאנו שולחים לפני שאנו מגיבים למישהו בפורום .. זה כמו שאני אשאל למשל בפורום ויקה היי אנשים בא לי לכתוב ספר על ויקה ואין לי מושג מה זה ממש ואז אני אשאל ויקאנים למינהם מה זה ויקה וכל מיני דברים כאלה (סתם דוגמא) זה נראה לך הגיוני? שאכתוב ספר על ויקה כשאני לא יודעת מה זה בכלל, מה אני בכלל אוכל ללמד בספר שלי שיחדש ויעניין אחרים ? אנשים ייעצו לך מאוד יפה שאם אין לך את הידע הנדרש , אז פשוט חבל לך על הטירחה כי זה לא יצליח והם התכוונו לכתיסת ספר מאגיה , וזה היה לטובתך אף אחד לא ניסה להשתיק אותך .. כי לכתוב ספר לוקח זמן השקעה וסבלנות זה לא דבר שעושים תוך יום וזהו ושלא לדבר על ההוצאה לאור , וצריך בכלל שהוא יהיה אמין, כדי שאנשים בכלל יקנו אותו ואם את בעצמך לא יודעת מה כתבת בספר, אז איך את מצפה שמישהו בכלל ידע ויבין את מה שרצית להעביר? אם היית כותבת למשל: אוקיי אנשים אני כותבת ספר הרפתקאות ורוצה לשלב בו קצת כישוף , אז אולי מישהו מכם לספר לי ולשתף אותי בחוויות שלו בעת עריכת האקט מאגי או לפחות להפנות אותי לאתרים אמינים באינטרנט , שבהם אוכל לדעת פחות או יותר קצת באופן בסיסי על כישוף, כדי שהסיפור שלי יהיה כמה שיותר תואם למציאות . אז תאמיני לי שהתגובות היו אחרות.. ורק טיפ קטן: תאמיני לי כישוף זה לא כמו שמראים במכושפות או בהארי פוטר שאומרים כמה לחשים והוקוס פוקוס והופ משהו קרה, זה הרבה הרבה יותר מזה.. וכל מי שלומד את זה ומתעסק בזה יוכל גם לומר לך את זה .. ואם את באמת רוצה לשלב איזשהו אקט מאגי חביב בעלילה שלך שתהיה כמה שיותר אמיתית למציאות כדאי לך לדעת מה זה בידיוק מאגיה וכישוף.. אבל זה כבר נושא אחר... בהצלחה בכתיבת בספר... שלך:בר

Aquara

New member
הבנתי ../images/Emo123.gif

אם ככה, אז אף אחד פה א באמת עשה כישוף אי-פעם, אני צודקת? תירוצים, תירוצים. פשש... בני אדם. מי מבין אותם?

L e s t a t

New member
ואת מצפה

למצוא מקרים אמיתיים שינודבו לך מרצונם החופשי של חברי פורום באינטרנט?

Aquara

New member
כן.

אבל לצערי, הפורום הזה הוא סתם פורום של אנשים שאוהבים לקשקש ואין להם מושג במגיה, כי הרי אף אחד פה לא עשה כישוף, לפי התגובות שאני רואה.

BlaT©

New member
כמובן.

כי את מכירה אותנו אחד אחד באופן אישי... או ש*לך* יש "כוחות מאגיים" נסתרים שמאפשרים לך לעקוב אחרי כל אחד מאיתנו? אל תגידי דברים כשאת לא יודעת על מה את מדברת.

למעלה