כישוף נפלט..

THE gray

New member
כישוף נפלט..

האם יכול לקרות מצב שאנחנו מאוד רוצים להגיע למצב שאנחנו יכולים לעשות כישוף ואז התת-מודע שלנו ברגע שנרצה משהו מאוד חזק יפלוט אנרגיה לכיוון המטרה ויתבצע כישוף והמטרה תוגשם? אני שואל בגלל כמה מקרים שמאוד רציתי משהו ופתאום הוא הופיע, לכולם היו הסברים פחות או יותר הגיוניים אבל האחרון בא ממש בהפתעה ובלי הסבר וזה מה שקרה: אצלינו בקיבוץ לפני שנתיים שלוש הורידו בדשא המרכזי איזה 7-8 עצים ולא שתלו מאז כלום. מי שעשה את זה היה ענף הנוי של הקיבוץ שחבר שלי עובד שמה. אז ביום שבת האחרון אני השתכרתי ועברנו ליד המקום ואז שאלתי אותו בכעס למה הם הורידו את העצים ואף פעם לא שתלו חדשים. והוא אמר שזה באמת חבל. יומיים אחרי זה ענף הנוי שתלו שמה עצים. שאלתי אחד אחר למה פתאום הם עשו את זה, והוא אמר שהוא לא יודע שזאת הייתה הפתעה ושהבוס פתאום הציע את הרעיון הזה בבוקר. יכול להיות שבגלל האלכוהול התת מודע שלי ניצל את הרגע לשלוח את האנרגיות אל המטרה הזאתי? יש סיכוי שדברים כאלה קורים? אם יש אפשרות כזאת אז נאי הולך להשתכר ולעשות טקס.. זה יכול להיות גילוי גדול ביותר בשבילי.

Bat Chen84

New member
בשום פנים ואופן!!!!!

שלום the gray או שמא אקרא לך גנדאלף? אענה לשאלותיך אחת אחרי השניה בשם הסדר הטוב: כאשר אנו מבצעים כישוף, לחש או כל עבודה אנרגטית כל שהיא, אנו "מכווננים" (tuning) את תת המודע שלנו לכיוון המטרה אותה אנו רוצים להגשים וכך היא מתגשמת. מספיק שאנו רוצים דבר מה, אנו מכוונים את תת המודע שלנו לאותה מטרה. כך עובדת תפילה, בקשה, משאלה, לחש, קמע ועוד. לכל אחד דוקטורינות שונות ודרכי ביצוע שונות אולם בבסיס הכל זהה בכך שאלו אמצעים לכיוון כוחו של תת המודע ("כוחו של תת המודע", ספר מעולה שאני מציעה בחום רב לקרוא) לקראת מטרה רצויה. לגבי הסברים הגיוניים, האדם מחולק לשלוש רמות (לפי הקבלה היהודית), נשמה, רוח ונפש. כאשר נשמה הינה מקור האינטואיציה והרוחניות ונפש הינה ההילה והרמה הטתרית של הגוף החומרי. ההגיון מגיע מאותה רמה נמוכה. אין בו הרבה מדי תועלת בעיסוקים רוחניים. לגבי נושא העצים, ייתכן שהאינטואיציה שלך יידעה אותך מראש כי יישתלו שם עצים חדשים ועל כן הנושא צץ בראשך יום לפני השתילה. כאשר אנו תחת השפעת סמים משני תודעה (אלכוהול בערך, מעוררי הזיות, קנביס וכו') התודעה שלנו איננה תחת שליטתנו המלאה. זה הוא קיצור דרך למישורים אחרים וכדרכם של קיצורי דרך, הוא מסוכן. קשה לי להאמים שסמים מחדדים את יכולת השליטה שלנו על ה"אנרגיות" שלנו. אני בהחלט, בהחלט, בהחלט, ל א ממליצה לך להיות שיכור או תחת השפעת סמים בעת ביצוע טכס מאגי. כמו שאתה לא שותה או מעשן כשאתה נוהג (אני מקווה). אתה צריך את מלוא השליטה שאתה יכול לגייס ביכולות שלך ובמודעות שלך. אני חוזרת: לא ממליצה לבצע טכס מאגי תחת השפעת חומרים. אני פה לעוד שאלות מענות טענות הערות הארות כתובות נעצה והצעות נישואין. בת חן

למה???

New member
אממ... לא ממש נכון...

סמים כמו "אקסטזי" או פטריות למינהן גורמות לאנשים לשלוט קצת על כל מיני אנרגיות שלהם! סתם ליידע כללי... אני לא אומרת שזה טוב או משהו, זהו קיצור דרך שבסופו של דבר יכול גם לפגוע, לפי דעתי המוגבלת כמובן. וגם לפי דעתי המוגבלת
את צודקת לגבי התת מודע! אני חושבת שזה לא טקס הכישוף עצמו, אלא התת מודע או איזשהו כוח שבא מהאדם או משהו אחר שקשור באדם שגורם לתופעות שכאלה... גם אנשים שלא מתעסקים במאגיה חווים יצירת מציאות... כל אדם חווה את זה באיזשהו אופן.

Bat Chen84

New member
לא שיש לי ניסיון או משהו... ../images/Emo132.gif

אבל אקסטסי גורם לשחרור של רגשות, היפר אקטיביות וכו. הוא איננו סם שניתן לקחת בכדי לבצע מסעות אסטרליים. פטריות כן. אבל (לא מודה בכלום!!!!!) השליטה מועטה ביותר והגבהים רציניים. תנסי ללכת על חבל בגובה של מטר אפילו שיכורה.... לא מומלץ בכלל. ולגבי יצירת מציאות: נאמר כי האדם נברא בצלמו ודמותו של האל והכוונה (לפי הקבלה היהודית) לא הייתה לדמות פיזית שכן לאל אין דמות פיזית. האל הינו יישות בוראת ועל כן כך הוא האדם. כל אדם באשר היותו אדם הינו יישות בוראת ויוצרת ועל כן משפיע על סביבתו באמצעות מחשבותיו. בת חן הלא מנוסה.

למה???

New member
אז יש לכל מיני אנשים אחרים....

ובוא נגיד שאקסטזי יכולה לגרום לדברים מאד מאד מוזרים... (שתקיפים גם להרבה זמן אח"כ). מסעות אסטרליים? מה הכוונה? (האם יכול להיות שהכוונה למסעות מחוץ לגוף?) בכל מקרה, לא דיברתי על שכרות, אני לא יודעת לגבי זה אבל אני מניחה שאם זה נתן איזו הרגשה של שלמות זה עזר לו לשחרר כל מיני דברים ולכן סביר להניח שקרה משהו כזה "מיסטי" או איך שלא תקראו לזה...

Bat Chen84

New member
כוונת המשורר

הכוונה היא למסעות חוץ גופניים. בדרך כלל אלו לא מתעלים מעל למישור האסטראלי וזה גרוע מספיק גם ככה. אני לא חושבת שאת צודקת לגבי הגישה שלך לשכרות ועבודה רוחנית. הסברתי את עצמי בהודעות הקודמות. שלכם תמיד בת חן

Bat Chen84

New member
יש טעימות בסופר, לא בעבודה אנרגטית

בכדי לעורר "רדמים" או אנשים אשר אינם מנוסים ישנם שלבים שיש לעבוד לפיהם. את לא יכולה לקחת ילד בן שנה ולזרוק אותו למים כדי ללמד אותו לשחות נכון? הוא עלול לטבוע. יש לפתח את הכלי הרוחני שקיים בכל אחד לפי קצב מסויים שיאפשר לו להתרגל לגבהים אליהם הוא ינסוק ולהתרגל לעוצמות האנרגיות שיעברו בו וסביבו. על כן יש תופעות לוואי מוכרות לשימוש בסמים הזייתיים כמו פלאש באק, סרט רע, ואנשים שלא הצליחו לחזור למישור הזה ונשארו תקועים בהזייה וחושבים עד היום שהם תפוז שכל אחד מנסה לקלף. נשמע מצחיק אבל זה ממש לא נעים. לא מומלץ אני חוזרת לא מומלץ לשלב בין חומרים משני תודעה ועבודה רוחנית. תעבדו קשה אנשים, תקבלו תוצאות יותר אמינות. העייפה בת חן

למה???

New member
האמת שזה מה שעשו איתי בגיל 3....

בשיא הרצינות! וכן אפשר ואנשים שחושבים שהם תפוז יש רק באגדות... זה לא ככה וזה לא מה שאני מתכוונת אליו בכלל... למשל אדם שלא מאמין ב"על טבעי" יכול לקחת איזה סם ולראות הפלה ופלה שקורים לו דברים לא מציאותיים... והסם עוזר לו לקבל אותם! אם הוא יודע איך להשתמש בהם (סמים) ולא להתמכר ורק לקחת פעם פעמיים, מה רע בזה?

Bat Chen84

New member
מה רע בזה?????

בגלל זה כתבתי בגיל שנה ולא 3. אנשים שחושבים שהם תפוז בשלוותא בהוד השרון. את מוזמנת לסיור. אני לא אומרת שזה קורה לכל אחד, אבל זו אפשרות. אדם שלא מאמין בעל טבעי יגדיר את החוויה שלו כהזיות פסיכוטיות שהתעוררו כתוצאה מכימיקלים המשפיעים על המוח, הוא לא יסביר זאת בשום דרך אחרת. וישנם סמים שמתמכרים אליהם מהפעם הראשונה והיחידה. ישנם סמים שהורגים תאים במוח וגורמים להתפרצות של מחלות נפש רדומות ורובם גורמים לפרצות בהילות שזה דבר ממש ממש ממש ממש לא נחמד. תעשי ככל העולה על רוחך למה??? אבל אני אישית לא ממליצה. לא סמים באופן כללי. ובהחלט לא סמים בשילוב עם עבודה אנרגטית. מובן? בת חן

jbu

New member
הוויכוח הזה קיים כבר שנים

יש הרבה שבטים שעושים את זה, ראיתי שבט אפרקאני (נראה לי) שהיה קוטף פרחים שהיה מתפלל אליהם כמובן, גם אני מבקש רשות מהקנביס שלי שלפי שאני מעשן אותו, בדר"כ הוא לא אומר כלום. והיו משתמשים בו בטקסים, במקרה הזה זה היה גירוש רוחות וזימון אל\ה שלהם. וזה רק דוגמא אחת ויש הרבה יותר, היו כאלה שהשתמשו בסמים כדי לראות חזיונות עוד לפני מאות שנים, באמת שלא חסר דוגמאות לאנשים שעשו את זה, ועושים וכנראה עוד יעשו כך שאת לא בעמדה לשפוט, היו לנו כמה דיונים על אלכוהול וסמים, במקרה של אלכוהול אני לא מניח שכמה כוסות קטנות של יין יזיקו אבל מכשף יכול להגיע למצבים כאלו גם בלי כמה כוסות. אני יפרט את היתרונות והחסרונות בקצרה (אלכוהול): יתרון: שיחרור עקבות והתחברות יותר טובה לתת מודע. חיסרונות: איבוד שליטה, ריכוז בטקס, אני לא יודע עד כמה אלכוהול משפיעה על ההילה אבל אני יודע שבגדול הוא מחליש אותה וזה לא נשמע כמו דבר טב לפני שאתה מזמן שד (לצינג'לה קטן). עם סמים זה יותר בעיתי אבל עדין, ועד כמה שאני יודע חוץ מסגריות אין סמים שממכרים על הפעם הראשונה, וזה ראיתי בתוכנית נגד סמים ואלכוהול כך שלא נראה לי שהם "יהיו לצד הסמים".

shataltal

New member
ההיפך ותגובה

דווקא סיגריות לא ממכרות מהפעם הראשונה אבל סוגים מסויימים של סמים קשים כן (כגון הרואין). בנודע לשאלה המקורית - השאלה היא בתפיסה שלך. זרמים רבים טוענים שטכסים עם מטרה הם בסה"כ מיקוד התשוקה ושכולם עושים טכסים קטנים כל יום כל היום (כגון תפילה). ההבדל הוא שלמאג יש את הידע על איך למקד את תשוקה בטכס "גדול" כדי לגרום להתגשמותה (לגרום לזה לקרות במקום לבקש שזה יקרה). אם זו הצורה בה אתה תופס טכסים - אז כן, מאג שחסרה לו שליטה עצמית יכול למקד תשוקה לדבר בו הוא חושק או מפחד ממנו בצורה לא מודעת. חזרה לויכוח הסמים, מהעת העתיקה (ויש להניח שאף לפני כן) סמים היו כלי עבודה קבוע של שאמאנים ומכשפים. רק ב-30 שנה האחרונות (החל משנות השבעים) התחילו להתייחס אליהם כדבר שלילי. לא בטוח שאפשר לבטל אותם לחלוטין לאור העובדות הללו. אלכוהול - מומלץ בכמויות קטנות לכל טכס. מלבד שיחרור עכבות הוא גם מחליש את ההגיון ומאפשר לנו, כמעט כמו בחלום, להאמין לדברים שלא כ"כ היינו מאמינים להם בלעדיו (דבר שיכול מאוד לעזור, בייחוד למתחילים). אקסטות - לא מומלץ לטכסים בכלל. סמי הקנביס - מומלצים בכמויות קטנות מאוד להתחלה. להשיג שליטה ולמקד תחת השפעה אחרי יותר מדי חומר זה בילתי אפשרי ואפשר לגרום לנזק רציני ככה. סמי הזייה (LSD, פטריות) - לא מומלץ בכלל בכלל בכלל למתחילים. מומלץ מאוד מאוד מאוד למתקדמים. לא סתם השתמשו בהם בכל העולם לכל אורך ההסטוריה בטכסים. בסה"כ סמים הם תוספת, ממש לא חובה ובטח שלא כל פעם. אם אתם מלכתחילה נגד זה לא רק שהם לא יעזור אלא סביר להניח שהם יהרסו. שוב פעם, הכל תלוי במערכת אמונות שלכם.

Unblessed

New member
הסבר קצרצר על הרואין.

הרואין מופק מהסם מורפיום שמופק מהסם אופיום. ההתמכרות להרואין היא אומנם קשה יותר מההתמכרות למורפיום ואופיום אבל גם היא לא באה "על הפעם הראשונה". לגבי ההתמכרות הנפשית - היא יכולה להתחיל עוד לפני שהבן אדם התחיל להשתמש בהרואין, אבל ההתמכרות הפיזית מתחילה לאחר ארבעה או חמישה שימושים בסם. דרך אגב, אחת הסיבות שהסם הוא כל כך ממכר נפשית היא בגלל ההרגשה ה"ייחודית" שהוא נותן - בין השאר הסם מדכא את פעילות מערכת העצבים באופן חלקי. כדאי למי שרוצה להשתמש בסם זה לצורך טקס כלשהו לקחת את זה בחשבון...

jbu

New member
אל תבוא אלי בטענות

אני (שלא כפי הנראה כמוך) לא התנסתי בשום אחד מהדברים האלה, חוץ מחצי כוס של יין שזה ממש לא מרגישים, אני אומר את מה שראיתי אני לא ברשות למניעת סמים, יכול להיות שזה ממכר עם הפע הראשונה בגלל שמחקרים סטיטסקים הראו שרוב המשעשנים שהעשנו על הפעם הראשונה המשכו עם זה יותר מכול סם אחר, כול מה שאני יודע בבדעות הוא שאמרו בתוכנית שסיגריות מקום וראשון ואחרים אלכוהול. ובעת העתיקה גם נהגו להרביץ לאנשים, לתת להם לספוג עשן ומנעו שינה בשביל טקסים, לדעתי במקום לעשות דברי "הרס עצמי" עדיף פשוט ללמוד לשלוט על המוח, זה לא עד כדי כך קשה.

ToryMaster

New member
לא

אנשים שחושבים שהם תפוז או שאלתיאל קוואק, ואנשים שהחליטו שהאישה שלהם היא כובע, קיימים במציאות, לצערנו, והמצבים הללו נגרמים לרוב בהשפעת פטריות הזייתיות. אין לי הרבה כוח להגיב, אבל הייתי חייבת: המסעות האסטרליים שאת טוענת שיכולים לקרות עקב שימוש בסמי הזיה , הם לא מסעות אסטרליים, אלו הזיות שנגרמות עקב כל מינ ישיבושים במוח (בלה בלה בלה), אני יודעת מניסיון. מסע אסטרלי זה לא משהו שיכול לקרות בלי שום הכנה, ובטח שלא עקב שימוש באלכוהול או סמים מכל סוג שהוא. לרוב אני מנסה לא להיות יותר מדי מקובעת על הדעה ולהזכיר שהידע שלי הוא מאוד מוגבל (אני עוד לומדת, אני בהתחלה), אבל כאן אני נותנת לכם עובדות.

Bat Chen84

New member
למה שילליות???

ולמה אף אחד לא מקשיב לי פה? אני לא עברתי שום הכנה לביצוע מסעות אסטרליים ודיי נבהלתי כשמצאתי את עצמי במצבים משונים בואי נגיד. מעבר להשפעה הגופנית של חומרים מעוררי הזיות יש להם גם השפעה רוחנית שכן הכל קשור בעולם. אמרו לפני פה ששאמנים ואנשי רוח למיניהם השתמשו בחומרים במלהלך טכסים במשך אלפי שנים אם לא יותר ויש לכך אזכורים גם בתנך למי שרוצה לחפש ונתקף בפרץ זיקה דתי. ההזיות נגרמות מכך שהחומר הכימי כופה על הנשמה התעלות מהירה שהיא איננה מאומנת אליה ועל כן יש גם השפעות שליליות. כתבתי את כל זה כבר ואני חוזרת על עצמי בפעם השלישית כבר נדמה לי. ואגב. עצם העובדה שעשו את זה במשך שנים לא אומרת שזה טוב. מיליון סינים לא טועים? אני לא רוצה לראות אותך מתחיל לעשן אופיום בגלל זה. רופאים בימי הביניים הקיזו דם. הם עשו את זה לפני. זה נראה לך כמו תרופה לסרטן? לי לא. אחת הבעיות עם חזיונות שנגרמו בעקבות שימוש בחומרים היא בדיוק זו של הפלת המחסומים בין המודע והתת מודע. אתה לא יכול להיות בטוח שהחזיונות שלך הם כתוצאה מתקשור, התעלות, וכו' או פשוט תת המודע שלך שמדבר אליך. הם שונים בתכלית ובעקבות השימוש בחומרים קשה להבחין ביניהם. בת חן שמרגישה שלא מפנימים את מה שהיא כותבת שוב ושוב ושוב.

tארטמיס

New member
בכל התרבויות השתמשו בסמים לעבודה

בת חן היקרה. לי דווקא השימוש בסמי תודעה כגון פטריות או ל.ס.ד או אפילו אקסטזי,עזרו במסע הרוחני שלי ועוררו את התפישה שלי.הסמים הם מפתח לצופן.ואני לא ממליצה לכל אדם להתנסות מכיון שצריך להיות אדם חזק אנרגטית ונפשית כדי להכיל את כוחו של הסם. כמובן לא צריך להתלות בשום סם כדי להגיע לחוויות מיסטיות.עוברים מסע אחד או שניים או יותר וזהו משחררים מהסם.הסם הוא קיצור דרך אומנם אך את העבודה צריך לעשות בצורה מאומצת ומודעת רגע רגע. קרלוס קסטנדה היה צריך לעשות הרבה פיוטה כדי להבין ולחוות דברים. לאנשים מסוימים זה פשוט פותח פתח להבין את האשליה של העולם הזה.

Bat Chen84

New member
ייתכן.

ייתכן שאת צודקת. אבל הסכנות הן גדולות. אני אישית ממליצה לעבוד קשה עם המורה הנכון מאשר להתנסות בחומרים לעבודה רוחנית. זה פשוט מסוכן, ולא כל אדם שנתקל בקושי רוחני או אנרגטי יכול לפנות לסמים כדי להוציא אותו משם. רוב הפעמים יקרה ההיפך הגמור. אני מסתייגת מהנושא.

jbu

New member
וזה זכותיך

גם אני לא חושב שזה הכרחי או משהוא שכדי לעשות, אבל אי אפשר לפסול את זה.

למעלה