כישוף נפלט..

THE gray

New member
תאמת..

זה דווקא יותר מתאים שכשהייתי שיכור (לא מאוד שיכור קצת
) אז התת והעל מודע שלי יכול להיות תיקשורו והנושא הזה קפץ למודע שלי. ששיכורים לפני שמגיע החלק של ההקאות ובדרך כלל לא.. אז אני מרגיש מעולה עם עצמי מצב שבו לפי דעתי אני יכול להביא לצבירה גדולה של אנרגיות, לא ניסיתי אבל אני חושב .

DragonSoul

New member
אצלי זה בדיוק ההפך

אני שונא לאבד שליטה , שונה להרגיש את ההרגשה הזאת של שיכרות ( חוסר יציבות ושליטה מלאה ) . אני צריך לדעת שכל זמן יש לי את הכוח המלא על הגוף שלי והמחשבות שלי.

yaelsh5

New member
הכל שטויות-זה לא שום "טקס מאגי"

זה נקרא כח רצון-ואכן יש בכוחו של אדם "להתכוון" אם תקראו לזה כך ושדברים יתרחשו כשהוא רוצה.גם לי קרה כמה פעמים שחשבתי על חבר שהייתי רוצה לפגוש או משהו (חיובי) שהייתי רוצה שיקרה והוא אכן קרה. לא משנה איך תקרא לזה אבל DREAMS CAN COME TRUE ומאחלת לך שישתלו לכם עוד המון עצים-זה נפלא

Rutterkin

New member
הרשה לי לברך אותך ידידי...

כי ייתכן וניחנת בכוחות שרבים חולמים עליהם. רצוי לומר שתת המודע אינו מושפע מאלכוהול או סמים וזהו למעשה החלק הטהור ברוח שלך . מעטים מאוד יכולים שרצונותיהם יתממשו ללא שימוש בטקס. אך לעומת זאת יש את אלה שיילכו ברחוב ביום חם ומרוב שירצו להתקרר יתפוצץ צינור מים מעליהם. בדברים כאלה צריך ללמוד לשלוט למרות שלעיתים נדירות הם יקרו לך מאחר ושחרור האנרגיה שבך מץאסף עד פיצוץ ולכן כדאי לדעת לנצל את זה למקרים חשובים

Bat Chen84

New member
לא מדוייק.

בוודאי שתת המודע מושפע מאלכוהול. לא סתם הוא נקרא משחרר עכבות. מי שיוצר את העקבות הוא המודע אשר שם מגבלות על תת המודע. כל מי שמכיר את פרויד ישווה זאת לאגו סופר אגו ואיד. כולנו משפיעים על המציאות ללא שימוש בטכסים. הרצונות שלנו יוצרים את המציאות מסביבנו. באמצעות טכסים ניתן לכוון את הרצון שלנו ולהעניק לו ע"י פעולת הכיוון מיקוד ועוצמה בעזרת טכסים, תפילות, לחשים וריקודים סאלוניים. האנרגיה שבאדם נטענת מחדש כאשר הוא ישן ועל כן נדירים המצבים שבהם היא מתרוקנת (נושא אחר לעץ אחר) ועל כן אין מה לשמור. ניתן להשתמש בה בדרך קבע וצריך. רק באהבה בת חן

ToryMaster

New member
תראה

אני לא יודעת אם להגדיר את זה כישוף, אבל אני אספר לך מה לדעתי קרה עם העצים. הזכרת לאיש ההוא שכדאי לעשות משהו עם השטח הזה, יום אחרי כן הוא "נתן פקודה" לבצע. זה לא כישוף, זו פיזיקה פשוטה. שוב, אני לא מבטיחה כלום, תמיד יש מקום לספק.

THE gray

New member
לא דיברתי עם מישהו שעובד שמה..

שבשבוע הקרוב בכלל לא התקרב למקום וכששאלתי אותו (חבר שלי שצעקתי עליו) למה שתלו את העצים הוא בכלל לא ידע, הלכתי למישהו אחר כדי לקבל את התשובה ללמה שתלו את העצים. בדקתי את כל האפשרויות האלה גם אתץ זאתי שאולי עוד מישהו היה לידנו.

קרנוש21

New member
כן

נו זה ברור הכל זה אנרגיה גם כוח הרצון שלך זוהי אנרגיה ולכן צריך להיזהר מאוד במילים שמוציאים מהפה באנרגיות ששולחים לבן אדם מסויים ובכלל איך אתה מגדיר כישוף?? קרה לי בעבר (שההיתי בגיל 15 בערך קטנה וצעירה )מקרים לא נחמדים שכבייכול ייחלתי רע למישו/הי וקרה לו/לה דברים מאוד גרועים אפילו הכלב שלה נדרס לי מול העיניים ולא הייתי באמצע שום טקס פשוט לצערי זה מה ששלחתי לבן אדם ממקלעת השמש שלי!! (צ'אקרה)

קרנוש21

New member
לא לגבי האלכוהול התכוונתי כן

אלא לגבי השאלה הראשונה שלך לגבי כוח הרצון ולגבי האלכוהול פיזית לא נפשית- זה משתנה אצל כל אחד

white crane

New member
שלום לך האפור ותשובה, או לפחות

ניסיון לתת תשובה. ישנו משפט "עתיק" וקסום
שאומר חייך אל העולם והעולם יחייך אליך. הפרוש שלי למשפט זה , הוא שמה שאתה מכוון החוצה העולם מחזיר לך. מניסיוני, ואני ממש לא מכשף , אבל החיים הראו לי שאם יש לך משאלת לב אמיתית. משהו שבא מבפנים, נקי וללא משקעים או עוצמות של האגו, אלא רק של הלב. ואם אתה אדם מאמין, כלומר אדם שיכול לראות את השינויים שהעולם יוצר. המשאלות יקרו. הרבה דברים הגיעו לי כך בחיים , כמו העצים. מאחר והיו אלא בקשות נקיות שנבעו מרצון אמיתי , הדברים התגשמו. לדוגמא טלויזיה צבעונית שמצאתי בזבל, יום אחרי שאני והחברה שלי דיברנו על זה שאנחנו כבר שנה בלי טלויזיה ומתגעגעים לראות איזו תוכנית, וממש חסר לנו. למחרת יצאתי בערב עם הכלבה, ומצאתי ליד הבית ליד הפח אשפה את הטלויזיה, עובדת והיא שימשה אותנו שנה. וזו דוגמא אחת. אזז לסיכום- זה לחלוטין לא קשור לאלכוהול, או לכישוף אלא לחיבור עם האנרגיה של היקום (זו דעתי כמובן)

Unblessed

New member
...

יש מחקר קטן, שאני עובדת עליו... זה בנוגע למאגיה והקשר שלה לפסיכולוגיה. כשאני אסיים (עוד הרבה הרבה זמן) אולי אני אעלה את הפרק שקשור באלוהול ודומיו. בכל מקרה, בגדול, מה שאני יודעת כבר עכשיו (וסביר להניח שכבר אמו את זה פה), זה שאלכוהול מוריד לך מחסומים בראש, אפשר להגיד שזה כמו אנזים לכישוף... זה מאיץ את שלב המדיטציה שלפני... חשוב לזכור - כל זה בהנחה שאתה לא שיכור, אלא שתוי במידה... כל אחד צריך להכיר את הגוף שלו מספיק כדי לדעת מהי הכמות הנכונה.

Tatu4Taty

New member
הנה דיון שפשוט הייתי חייב להגיב...

בשונה משמאנים ואנשי דת שונים אשר מודעים לגבולות הגוף רוב האנשים אינם מודעים לו וסמים יכולים לגרום לנזק פיזי נפשי רב מאוד. לכן, רציתי לומר למי שנתן פה "המלצה" לשימוש בסמים (משהו על אל אס די או דומה) שעדיף שישמור אותה לעצמו בפעם הבאה כי מישהו יכול לגרום לעצמו עוד נזק עם זה ואני די בטוח שלא לזה הוא התכוון. ועל הנושא בכלליות רציתי להגיד שסמים זה קיצור דרך וכמו דרכם של כל קיצורי הדרך - הוא משתבש בשלב זה או אחר. "עצלן עובד כפליים" - ובמקרה הזה הוא גם יכול לעבוד הרבה הרבה יותר בשביל לצאת ממצב שהוא נכנס אליו, בין אם במודע ובטיפול פסיכולוגי ובין אם הוא ימצא את עצמו קשור למיטה בבית משוגעים. כיום יש מספיק שיטות למסעות אסטרליים ולמדיטציות שעדיף להתאמץ יותר ולקבל גם תוצאות מתאימות (וללמוד מהם יותר), כאלה שאתה במצב מספיק טוב כדי לשפוט את הגיוניות הדבר. אם אתם לא יודעים מה אתם עושים (וגם אם אתם חושבים שכן) סמים ואלכוהול הן לא הדרך הנכונה לעבודה מאגית. לפי דעתי בכל אופן.

jbu

New member
זה נזכיר לי שאלה ששאלתי את עצמי פעם

זה נזכיר לי שאלה ששאלתי את עצמי פעם, האם שאתה יודע מה הבחור שלידך עומד לומר זה ידיעה מוקדמת או טלפתיה? ככה יכול להיות שזה היה תע"ח, ולא כישוף. אני לא חושב שאפשר לדעתף לכן אין סיבה להיכנס לפניקה בגלל זה ורק להנות מזה, מה שיבוא יבוא.

Ray12

New member
בהחלט יכול להיות

כאשר אדם מסויים רוצה משהו שהוא לא יכול להשיג בדרך הרגילה נכנס לתמונה הרוצון של תת המודע שלו וזה דבר שיכול לשחרר אנרגיות עצומות שיכולות להניעה את הדברים לכיוון הרצוי או אפילו לגרום להם להתממש

המחשבות שלנו יוצרות את המציאות

זה לא כישוף, כנראה שהתת מודע שלך מאוד האמין במילים שאמרת ואז זה התקיים. למחשבות ולמילים שלנו יש הרבה כח, אם מתכווננים לכך באופן מודע, באמונה וברגש. תחשוב על זה

THE gray

New member
וזה בדיוק כישוף...

לגרום לתת מודע שלנו להתעורר וככה להגשים את המטרה.. ואם ככה אז למה אנחנו שולחים אנרגיות???

li7

New member
כישוף

זה לא כישוף, פשוט סתם היית שיכור. איך אתה יכול לדעת שבאמת אמרת שישימו עצים כשהיית שיכור? אין דבר כזה כישוף. li7

למעלה