כיצד הייתם נוהגים??????

מיקושה

New member
היא מכשפההההה!

אולי כי אני מתחברת לצד הזה של הילד הפגוע ממערכת החינוך..אבל קסומי אני לא הייתי מבליגה על זה היא מכשפה! היא פשוט רוע מהלך!!
גם אם עשו לה נונונו..עדיין היא לא תניח לה תבדקי אפשרות למורה אחרת בבית הספר, אין אפפשרות כזו?

aphanisis

New member
אני לא יודעת באיזו שפה להתבטא... המורה הֵֶ#%^

יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו כולי רועדת מלקרוא את זה...!
הילדה הראתה נכונות להתנצל ....
מה זה האגו טריפ הזה? מי היא חושבת את עצמה ??
בגלל המנהלת היא מרגישה שיש לה את המנדט להתנהג ככה..
מאמי בתקיפות ואסרטיביות לטפל בעניין
זה ממש מוגזם ...
ושוב לדעתי .. כל זה בגלל שגם המנהלת וגם המורה היקרה לא הרגישו שיש לילדה המתוקה שלך גב
זה לא עושה אותך לא בסדר.. זה עושה אותן שיכורות מכח שהן חושבות שיש להן
אני הייתי מבקשת שיחה פרטית עם המנהלת.. לפני פניה למפקחת ואף גבוה מזה
למה לעשות סיפור כזה גדול ? למה להביך את הילדה שוב?
זה מה שתגידי למנהלת על המורה הזו ..כבר קראת להורים, עירבת את המנהלת..עשית צרמוניה שלמה ... וואו... די
שלא תחשוב לרגע שעכשיו גילתה את החולשה אצלכם ..זה לא יגמר .. תשמעי ממני
סליחה על פיזור הדעת אני ממש....

קסומה

New member
את רועדת....

ואני כמעט התפוצצתי אתמול.......

פשוט בושה לבית הספר...
יש לי הרגשה שהן ניסו לטייח את הנושא כדי שלא יגיע הלאה לגורמים לא רצויים...
כנראה שהם חצו כמה קווים אדומים ונבהלו לאחר מעשה.

aphanisis

New member
תשמעי לי ..מנסיון..ממרומי גילי (-;

הילדים מסיימים ,,בית ספר..תיכון ..צבא
מסגרות עם חוקים כאלה ואחרים
הידיעה שתמיד ההורים שם בשבילם - בהקשבה ברצון לעזור ,לתמוך ולהתערב אם צריך
יותר חשובה מכל דבר שילמדו בכל אחת מהמסגרות האלה
ולא שצריך להשתמש בזה .. רק לדעת שזה שם !

ולך לביאה

קסומה

New member
אכן כן

לשימחתי, הן הבינו שזו הדרך שלי... ולכן הן סומכות עלי וזה הכי חשוב לי בעולם.

תודה יקירה...
חיממת את ליבי

על אף הנטייה הטבעית

שהציג ג'ונסי להעביר סוגיות כאלו לטיפולה המסור של אישושה
ולאור הסיפור שגוללת פה

אני חושב שבמקרה כזה לא הייתי עובר בשתיקה על נושא כזה
מערכת החינוך נועדה ללמד את הילדים ולחנך אותם, אני מאמין גדול בחינוך בלתי מתפשר - אבל המרחק בין מה שכתבת לבין חינוך גדול כמו מרחק מזרח ממערב

לא הייתי באף אחת מהשיחות או האירועים בכיתה אבל בהנחה שהעובדות שכתבת אכן קרו במציאות, לא רק שבני/בתי לא היו יושבים בכיתה עם מורה כזו שניה נוספת....כל חבריהם גם היו נעדרים מהשיעורים האלו. הורים הם אנשים דואגים ויודעים לשתף פעולה נהדר במקרים קיצוניים.

בד"כ אני בעד ללבן בעיות בצורה שקטה וכל הניתן לעשות את המלחמות באופן שקוף לעיני הילדים, במקרה הזה כנראה שלא היה מנוס מלחשוף את הילדה לשיחות האלו

ניכר ששדרת החינוך בבית הספר הבינה את חומרת ההתנהגות של המורה, וכן חבריה לכיתה של הילדה שעמדו לצידה. לכן השינוי בדרך בה המנהלת דיברה איתך לאחר ה"התנצלות"

יש מספיק גורמים בלתי תלוים במשרד החינוך שנועדו לטפל במקרים כאלה ואולי יש מקום לערב אותם, אני הייתי מדבר עם הורים נוספים ושומע מה הילדים מספרים בבית.

נכון שהדילמה היא האם להמשיך לעשות "גלים בים" ואולי לחשוף את הילדה לדיונים נוספים בנושא אל מול הרצון לעבור את המקרה בשקט יחסי ולתת לה להתגבר על זה לבד ובעזרתך.

הילדה לא צריכה להיות מושפלת לעיני חבריה לכיתה ולא משנה מה עשתה או לא עשתה ופה נכנס התפקיד שלנו כהורים לשמור על הילדים.

קסומה

New member
יש בכתה

תלמידים רבים שטוענים שהמורה הזאת ממש זוועתית
מתחילת השנה התלמידים מתלוננים ולא נעשה איתה כלום
היום הלכו להתלונן 3 תלמידים
נראה לי שבסופו של דבר לא תהיה למנהלת ברירה אלא לחפש מורה חינוכית יותר.

צודק. אנחנו צריכים לדאוג לכך שדברים כאלה לא ישנו בעתיד.
ובגלל שהמנהלת הבטיחה לי פה משהו שאין באפשרותי לחשוף כאן, החלטתי להניח לעניין ולתת לה את האפשרות לפעול.

שמח לשמוע

למרות שלפי התיאור של הפגישה הראשונה עם המנהלת
גם אותה צריך לזרוק לכל הרוחות
עם התחייבות שלא תחווה אורגזמה נוספת בחייה

אבל נו שויין - העולם לא מושלם

הערה נוספת - אני בטוח שאת יודעת, אבל הילדה צריכה לדעת שמה שקרה לא קרה באשמתה ! אפילו אם היא קצת התחצפה (זה מערך שיעור אחר לסיטואציה אחרת ונורמלית)

קסומה

New member
לא לא....

בדיוק בא מאחורי מישהו ולא יכולתי להמשיך...חחחח

רציתי לומר שגם המנהלת (ששולטת ביד רמה בתלמידים, במורים ובהורים) התנצלה על התנהגותה. אם לומר את האמת, הייתי מזועזעת גם מהשיחה הראשונה שלה. ההבדל בטונציה שלה מהפגישה הראשונה לשניה אישש לי את הסברה שהיא קצת שרוטה... או, שגם לה יש גבולות ברורים לגבי התנהלות קלוקלת...
הילדה בהחלט יודעת שהיא לא אשמה אם כי היא מודעת לכך שהיא צריכה קצת לרסן את עצמה...
כולם למדו פה שעור חשוב....
וכן, תודה לך על האבחנות במקרה המדובר וההתייחסות לשירשור שלי

מסכן ההוא שבא מאחורה

עד שבא מאחורה עצרת אותו

לגבי המנהלת לטעמי היא הבינה שהמקרה חרג הרבה מגבולות הטעם הטוב של חינוך מקובל - ופשוט פחדה על ה'תחת' שלה
כי ממקרים כאלה התקשורת עושה מטעמים - והיא היתה מוצאת עצמה בבעיה רצינית....

קסומי....

מכיוון שהמורה הזאת נשמעת לי קצת לא עקבית, או עיקבית בצד הלא טוב של החינוך.... הייתי מציעה לילדה להקליט את המורה בכל פעם שויכוח מתחיל.....

לך אני מציעה לקחת מחברת או קובץ וורד ולתעד כל מה שקורה עם המורה.... כדי שאם בעתיד יצוצו עוד בעיות שכאלה עם המורה שיהיה לך תיעוד. בנוסף תדרשי מהמנהלת שתוציא סיכום פגישה כתוב עם העתק לתיק האישי של ילדה והעתק אליך.
כולם הבטיחו שיתנהגו כשורה אך אף אחד לא מבטיח שזה באמת יקרה.

קסומה

New member
בעייתי

עוד לפני שהיא תצליח להקליט, המורה תקלוט אותה עם הנייד וזה בעייתי שוב.
אופטימית שכמוני- מעדיפה להשאיר את המצב כפי שהוא.
חוץ מזה, שאני מעדיפה שלילדה שלי תשאר איזו שהיא חשש מהמורה כדי שהיא לא תרים את האף שוב ותחשוב שמותר לה הכל.

למעלה