כיצד הייתם נוהגים??????

מיקושה

New member
אהם את טועה קרוסלע

את הווקמן (איך אפשר לעזאזל להשיג ווקמן) בית הספר מספק ולא "כי מגיע לי" אלא כי זה כמו שתלמיד מגיע למבחן עם מחשב ואין מחשב פנוי זה על אותו המשקל. כנ"ל לגבי סוללות.

וסוללות ספייר בתיק נוזלות..
אני ממש יודעת
..דא?..

מיקושה

New member
עונש קולקטיבי

החטא ועונשו...חחח
יש לי סנטימנטים בעיקר למחבר השיר ולזה ששר אותו
חחחח

בקיצור כשמגיעים לסיום י"ב..כל הדברים הנוראיים הופכים לחוויה הכי מצחיקה

קרוסלע

New member
איך היא השיגה ווקמן?

אז ככה, אבל לפני שהמבחן מתחיל

ובטריות שתמיד יהיו בתיק כשידוע שיהיה שימוש בווקמן, לא מכתה א' עד יב' כולל חופשים גדולים

קסומה

New member
:)

כל הכבוד...
חשוב לדעת כיצד לתת את הגיבוי הנדרש.
אני לתומי חשבתי שהילדה שלי בידיים טובות ושפטתי אותה בחומרה

קסומה

New member
עדכונים- פשוט לא להאמין!!!!!!!!!

מאחר שאני כל כך להוטה לספר לכם מה קרה, עדיין לא קראתי את כל התגובות...
אני כבר עוברת על כולן... אין כמוכם... :)

אז היינו בפגישה... הבת, המנהלת, המחנכת והמורה- שהגיעה באיחור קל.
המנהלת הוציאה דף והחלה מקריאה לנו, בתקיפות יש לומר, את מהלך ההפרעות של הילדה מתחילת השנה, אני והבת שותקות.
המחנכת מנסה לרכך את הנושא בעוד אני מעלה את התהיה מדוע לא פנו אלי עד כה אם המצב כל כך חמור?
המנהלת ניסתה להפיל את האשמה במחנכת, אבל מאחר שאני כל כך מעריכה את המחנכת- מצאתי את עצמי מגנה גם עליה.
עברתי לשלב ב' שבו אני מנסה את מזלי בכך שמדובר בנושא נקודתי.. המנהלת מכחישה ומקריאה עוד כמה הערות של מורים נוספים... חשוב לציין שההערות הן מאוד לקוניות ולא ממש משקפות ילדה בעייתית אלא יותר ילדה שעומדת על שלה ואומרת את מה שהיא חושבת...
ואז המורה הגיעה, מטיחה באדוה האשמות על כך שהיא הושפלה, על חוסר מרות של הילדה כלפיה ועוד כהנה וכהנה...
הילדה המסכנה שלי ניסתה להתגונן אך נתקלה בהרמת קול אסרטיבית מצד המנהלת.
רציתי לסיים את הדיון המביש הזה ואמרתי להן שנסגור את הנושא בכך שהילדה תתנצל. המנהלת עמדה על כך שההתנצלות תתבצע מול כל התלמידים בכתה "כמו שהשפלת אותה מול כולם, כך תתנצלי מול כולם". הבת שלי בכתה והתחננה על נפשה לסגור את הנושא מול המורה בלבד ואפילו הציעה לכתוב מכתב התנצלות. אך לא עזר לה מאום. גם המורה וגם המנהלת התעקשו על התנצלות פומבית.
הוחלט שהמורה תהיה איתי בקשר, הילדה שלי תוריד פרופיל לאחר ההתנצלות ונמשיך הלאה....
ביציאה משם הילדה בכתה וניסיתי להסביר לה שהתנצלות היא לא בהכרח דבר רע ושתסיים את הסאגה הזאת וזהו...
באותו הבוקר הילדה שלי הלכה ליועצת של בית הספר והיועצת (המקסימה ביותר שיש) עזרה לה לגייס את עצמה למטלה וסייעה לה בניסוח ההתנצלות.
לקראת סוף היום הילדה מתקשרת אלי בוכה... ממררת בבכי... כששאלתי אותה מה קרה, היא סיפרה לי את הסיפור הבא:
המורה נכנסה לכתה, עוד לא הספיקה להניח את התיק וכבר הודיעה לכל הכיתה ש.. "ל..... יש משהו חשוב לומר.. " ואז היא פנתה לבת שלי וקראה לה לעמוד לידה... הבת שלי עמדה מבויישת ואמרה "אני רוצה להתנצל אם המורה חושבת שהשפלתי או פגעתי בה"... המורה אמרה מול כולם "חושבת??????????" אז הבת שלי תיקנה "אם פגעתי"... המורה פסקה מול כולם שההתנצלות שלה לא אמיתית ושהניסוח לא מקובל עליה ועל הבת שלי לכתוב לה מכתב התנצלות".. הילדה חזרה לשבת במקומה ואז המורה ראתה שהנייד שלה על השולחן ומצאה לה סיבה להתנפל עליה בזו הלשון: "אני רואה שאת לא לומדת.. הטלפון שלך לא בתיק. מה הבטחת אתמול בשיחה עם המנהלת ומול אמא שלך? אמרת שלא תאכזבי אותה. את הבטחת... אמרת.... אני אצטרך להודיע להורים על ההתנהגות שלך... וכך היא המשיכה והמשיכה עד שהילדה פרצה בבכי... התלמידים התערבו וביקשו מהמורה שתניח לילדה ושהיא התנצלה, ומה עוד היא רוצה... המורה ענתה "אל תיפלו לדרמות שלה, היא תמיד כזאת" ואף סרבה שאחת התלמידות תיתן לבת שלי טישו... פה הילדה שלי כבר לא התאפקה ו... ברחה מהכיתה ליועצת...

קסומה

New member
יש המשך...... דעתי לא נחה לרגע מול עוגמת הנפש

כששמעתי את שקרה, התקשרתי מהר למחנכת ופרסתי בפניה את האכזבה שיש לי מהמורה ומהלך העניינים. אמרתי לה עד כמה אני רואה בחומרה את אי שמירת החיסיון שמערכת מחוייבת לה על פי חוק.. ושאני לא מתכוונת לשבת בחיבוק ידיים...
המחנכת נדהמה ממה שקרה והפנתה אותי להתקשר ליועצת עוד באותו הרגע ולקבוע עם המנהלת פגישה דחופה.
אחרי כחצי שעה הילדה מתקשרת ואומרת לי שהיועצת ביקשה שהיא תכנס איתה למנהלת. הבת שלי סרבה להכנס בלעדיי, היועצת הרגיעה אותה שהיא איתה ושלא תדאג.
בסיומה של השיחה הילדה התקשרה ואמרה לי שכולם שם התרפסו מולה, שהמנהלת נזפה במורה, אמרו לה שהיא יכולה לבחור אם היא רוצה שיעירו לה או לא על הבאת עבודות או שעורי בית... שמה שקרה הוא חמור ושזה בטיפול, שהמורה לא תפנה אליה יותר, קולם של כל אנשי החינוך שנכחו בחדר היה רגוע, מבין, מכיל, מתחנחן, במילים אחרות- אפילו הילדה הבינה שהם מבוהלים... בקיצור, ניסו להרגיע את העניינים במסגרת בית הספר.
בינתיים, התקשרתי ליועצת נסערת.. היועצת הרגיעה אותי שנעשו מהלכים מול המורה, שהיא ננזפה ובכתה ושזה מאוד חמור שהיא לא קיבלה את ההתנצלות ועוד חשפה את מה שקרה בישיבה.
כאב לי על הילדה שלי... על המעמד שאליו היא נקלעה.. והחלטתי שהמנהלת חייבת לראות את הפרצוף שלי למרות שהיועצת אמרה לי שהנושא בטיפולה האישי
וכך, מצאתי את עצמי תוך חצי שעה, מתדפקת על דלתה של המנהלת..
היא הופתעה לראות אותי ופתאום קולה נעשה רך וענוג... היא פתחה בהתנצלות עמוקה, בניסיון להסביר שהמורה חדשה, שהיא עוברת תקופה לא טובה, שהשיח של בית הספר עדיין לא שגור בפיה... (פחחחח), שהיא קיבלה נזיפה ואף בכתה והתנצלה...שנושא ימשיך להיות מטופל לאורך השנה ושהיא מבטיחה לי שהילדה לא תפגע יותר לעולם מהמורה...
הילדה שלי דרשה ממני שאבקש התנצלות בפומבי אבל הסברתי לה שעדיף להניח למורה ולנושא ופשוט להמשיך הלאה... המורה יותר לא תיטפל אליה....זה בטוח.

אני עדיין מזועזעת....

aphanisis

New member
חחח שלחתי את התגובה שרשמתי לפני זמן מה לפני ש

כתבת המשך ... כל הכבוד !!!

תבליגי

ותבהירי שאת שותקת הפעם, בפעם הבאה את שורפת את המועדון.

לשתוק עכשיו כי בלאגן לא יעזור.
תקבלי נקודות זכות אצל הצוות, ויקשיבו לך בעתיד.

כלפי הילדה קצת קשה להסביר צעד כזה
אבל ציון מגן מחורבן יכול להשתפר פלאים, אחרי תזכורת למורה.

תשלחי את המורה אלי

נראה לי שנענוע טוב יעשה לה טוב ויחייך אותה קצת

<מקריב את עצמי לטובת הדור הצעיר>

קרוסלע

New member
תכתבי מכתב לביה"ס

עם תיעוד על מה שקרה, תתארי שם את כל השתלשלות העניינים ותשלחי לביה"ס למנהלת דרך דואר רשום. תבקשי את תגובתם.

אם הכל נעשה בע"פ אל תצפי לשום הבטחה שתקויים..

קסומה

New member
את רצינית?

היו כל כך הרבה אנשים נוכחים/מעורבים שנראה לי שזה יהיה הזוי אם יתנערו מזה...

קרוסלע

New member
יום יומיים כולם שוכחים ורק את תזכרי

ואם הפרטים חשובים לך תדאגי לתעד ולשלוח את זה לביהס, רק אז הם לא יוכלו להתנער מזה.

אגב, רק זה נראה לך הזוי? חחח

סורגייט

New member
קרוסלע צודקת ואני הייתי מוסיף

תשלחי העתק למפקח במשרד החינוך שאחראי על בית הספר שבו לומדת הבת
רק מהידיעה שהוא מכותב גם המנהלת תשקשק והמורה תעשה פיפי בחצאית

למעלה