בחור צעיר תקרא שוב את מה שכתבתי
אני חסכתי ממכם איי אלו פרטים כדי לא להכביד
אענה לך בשיא הרצינות
א׳ ההחלטה שאין יציאה לשירותים בזמן השיעור התקבלה ע״י מועצת התלמידים ומועצת המורים עם גיבוי של ועד ההורים
אחת המסקנות הייתה שאם נער/ה שחוזרים מהפסקה של 5-10 דקות ואחרי 20-25 דקות מבקשים לצאת בהחלט יכולים להתאפק עוד 20-25 דקות עד לסיום השיעור
ב׳ הבן שלי היה מצונן ומנוזל והעדיף להיות בבית הספר במקום להשאר בבית הבקשה שלו הייתה לצאת מעבר לדלת לקנח את האף ולשטוף ידיים לאחר מכן , בגדול הוא גם התבייש לקנח בכיתה
ג׳ לטענה שלך ״לקנח בכיתה ולפתור זאת אח״כ״ , באותה נימה עם המורה הייתה חכמה הייתה מניחה לעניין ומלבנת את הנושא איתו אח״כ , הרי מה קרה שהוא חזר היא התווכחה איתו ומהלך השיעור הופרע והוא לא הסכים לצאת , אם אני הייתי המורה וחושב שפעלתי נכון הייתי מפסיק את השיעור ויוצא מהכיתה...... אבל היא הבינה שהיא טעתה והמשיכה את השיעור
אבל בגלל שהיא כביכול ״ הסמכות ״ היא הוסיפה שמבחינתה הוא לא בכיתה והיא רושמת לו חיסור וזה גרר עוד ויכוח
ד׳ בית הספר התקפל כי המנהלת הבינה שהמורה טעתה , אנחנו גרים בעמק יפה ולא גדול במיוחד , מוקף בשדות ירוקים ומטעי פרי , ישובים חקלאים , ובית ספר תיכון אזורי אחד, וכולם מכירים כמעט את כולם , חלק מהמורות הן בנות מחזור שלי,
המנהלת למדה שנתיים מעלי
בשיחה שהייתה כ 10 ימים מאוחר יותר אני לא הסכמתי שהמורה המקצועית תהיי נוכחת , הסברתי למנהלת ולרכזת השכבה
שכל מה שהיא תגיד אטען שהיא משקרת
הי לגבי התשלום , אין פה תשלומי אקסטרה , אני אמרתי שאקזז משכר הלימוד הבסיסי ( וכל העמק יודע שפעם לפני 9 שנים לא שילמתי שכר לימוד לשנה אחת מסיבה אחרת לחלוטין ולבית הספר לא הייתה אפשרות להכריח אותי לשלם )
ושתדע לך שלמשרד החינוך אין יכולת/דרך/אפשרות חוקית להכריח אותך לשלם שכר לימוד
ו׳ ולסיום הוסכם שלבן יש אישור לצאת מהשיעורים , והצעתי לו ( האישה התנגדה ) לצאת מהשיעור של המורה הזו 5 דקות אחרי תחילת השיעור וכמה דקות לפני סיומו וכך היה במשך תקופה של חודש וחצי( 3 פעמים בשבוע ) ... בשיחה עם אחת המורות נודע למורה הנוכחית שזה קורה רק בשיעור שלה , כשהיא פנתה לרכזת השכבה ( שבנתיים התחלפה ) התשובה הייתה ״ תתמודדי עם מה שיצרת ״
כל זה קרה בנובמבר שנה שעברה , המורה הזו לא נמצאת בסגל המורים.
ז׳ ( ידעתי שנגיע לזין ) תאמין לי שהפרדתי את כל הרגשות שלי כהורה לבן ( זה גם מה שיעצתי לקסומה שפתחה את תיבת פנדורה הזו ) ומאמין שפעלנו נכון