כינים

ע פ ר ל ה

New member
קניתי את המסרק החדשני ביותר

אין לי מושג מה שמו,אבל הוא עשוי ממתכת והשיניים שלו מסולסלות קצת.הקונץ הוא שהוא מוציא גם את הביצים בסירוק ואכן הוא מוציא,והרבה. מיים מים המלח דווקא? בגלל ריכוז המלח הגבוה? ומה רע במי ים התיכון למשל? מלח ממית ביצים וכינים? זו שיטה חדשה שלא ידועה לי עדיין. בכל אופן היה לי חשוב לקבל הצעות למיגור התופעה עד כמה שניתן ואכן אימצתי כמה. תודה חבר'ה,ואני עדיין לא מפסיקה להתגרד.

איריס 1

New member
אוי גם אצל הבנות שלי היתה חגיגה כזו

ואני לקחתי מים בסיר עם 1/3 בקבוק חומץ לא מרתיחה עד הסוף...... משאירה לזה להתקרר, שיהיה חם אבל לא רותח ולאט לאט שוטפת את הראשים בזה... זה עזר לבנות שלי..... קצת מסריח אבל אין ברירה. אח"כ מרחתי סרקל עם רוזמרין..... סירקתי...... הוצאתי את מה שנשאר..... איכס
וזהו - ובינתיים טפו טפו א י ן מקווה שימשך כך... אגב, הברשתי אפילו את המיטות שלהם במים עם חומץ, ואת המצעים החלפתי כל יומיים.... עבודה קשה, אבל אין ברירה

nb55

New member
לחפוף ראש עם רוזמרין

הוראות שימוש: מרתיחים קומקום מים, מוסיפים כמה עלי רוזמרין(יש המון בצידי הדרך) ,מקררים ו להרטיב את כל הראש ולהשאיר כ 15 דקות שהריח יספג בשיער, וזה עובד ...הכינים מתים מהריח ... הפטנט בדוק ,לא נפט ולא חומץ רק רוזמרין , גם בריא וגם הורג פולשים לא רצויים בהצלחה

למעלה