כינים

raviv31

New member
תמיד אפשר לחזור לתרופה של סבתא

קרי שימוש בנפט עם חומץ על הראש לחצי שעה שום דבר אפילו הביצים לא שורד את זה

L o v e M e1

New member
סליחה, זה שטויות וחומץ הוא אך ורק

עוזר לשיחרור שערה מהדבק של הביצים. נפט על ראש של בני אדם זו התעללות לשמה. גם כל תכשירי החפיפה אינם מורשים לשימוש קבוע וצריך פסק זמן בין טיפול לטיפול כי יש בהם חומרים כימיים שעלולים לפגוע בקרקפת. אז שיטת הניתוח הצליח אבל החולה מת ממש לא לענין פה.

ע פ ר ל ה

New member
נפט

יש לי זכרון ילדות רע מאוד מהנפט. זה אומנם היה יעיל,אבל הראש בער לי כמו לפיד. נראה לי אכזרי מידי,ואפילו קצת מסוכן לקרקפת העדינה.

° זואי °

New member
שימו לב בבקשה

מישהי כבר עשתה לפי העיצות בפורום עוף ממולא בפופ קורן. הייתי מוסיפה איזו קריצה להודעות שלכן, רק ליתר ביטחון ....

Mastul4u

New member
במיוחד בשבילה הבאתי....

אפטר שוק..... כמה שפריצים והכל יסתדר.........

מצוטטת

New member
עושה לי הרושם.......

שמשו טוב קורה Eיתך כבר מעכשף יום שני זה יהיה רק הדובדבן לדעתי

בכל התכשירים נגד כינים יש חומרים

מאוד מאוד פוטנטיים, כך שבהחלט הם גם מסוכנים. אבל אם משתמשים רק כשצריך ועושים טיפול חוזר אחרי שבוע אז אין כל בעיה. וכל עוד לא מנסים לבלוע.
אגב, פריודרם חפיף 10 NOK זהו-זה וכו' מכילים כמעט את אותם החומרים. ולכן אין ממש הבדל רב. חשוב לטפל כמו שצריך (להמתין 10 דקות על הראש) גם אם הילד לא מת על זה. לסרק לסרק ולסרק. אם יש בעיה אז עם קונדישינר(למרות הזעקות של הילד) בשום אופן לא נפט!!! ולא פחות חשוב אחרי שכבר הראש נקי, לסרק כל ערב באמבטיה. ובבוקר(מומלץ כל בוקר בזמן של מגיפה) לטפטף קצת שמן רוזמרין, מאחורי האזניים והעורף, זה באמת מונע. הכינים לא אוהבות את הריח שלו. בהצלחה

למעלה