כינים

malka3

New member
המון המון קונדישינר לפני הסרוק

ממש המוןוווו רק כך המסרק לא מכאיב

deena

New member
בעבר

לאחר שנים של כינים בלי הפסקה (ממש שנים) השתמשתי בכל התכשירים. (לא עזר כלום) אח''כ צבעתי לה את השיער (לא הזיז כלום) רוזמרין דוחה רק אותי , לא את הכינים. מסרק- עובד כדי להוציא את החרקים ה *&^%$, אבל לא עוזר לשום דבר אחר. הפתרון היה לקצץ לה את השיער. קצוץ קצוץ קצוץ. לא היו כינים, לא היו ביצים, כי לא היה שיער. אנחנו שנתיים אח''כ, שנתיים נקיות. ורק ביוני, ממש בסוף שנת הלימודים, היא נדבקה שוב. ומאז ניסיתי 5 תכשירים שונים. prioderm היה היחיד שעצר את המגיפה. ומסרק כל יום. טפו טפו טפו שלא יחזרו עכשיו, או שאני מתאבדת.

יעלילה1

New member
פעם לילדים שלי היו גם כינים וגם

תולעים באותו זמן. כל הבית היה בכביסה...

תלתליפז

New member
קודם כל להרגע...תנשמי עמוק..

יש חיות הרבה יותר גועליות (ראי ערך "ג'וק"). הטיפול הכי טוב - חומר שטיפה להמתת כינים חיות אם יש, ופליית הביצים בשיטה הידנית אחת אחת. אני לא יודעת בת כמה הבת שלך , אבל להשכלה כללית -->שיטה נוספת שעזרה לי בתקופות שהייתי נדבקת בעצמי - צביעת השיער. אין דבר העומד בפני האמוניה ושאר הכימיקלים שיש בצבעי השיער. אגב, הגוון לא משנה..

ע פ ר ל ה

New member
אז כך...

הבוקר היא קיבלה טיפול עם פריודרום. זה ישב לה על הראש בערך חצי שעה ותתפלאו,הכינים יצאו... חיות ונושמות. גם חלק מהביצים נותרו חיות
בדקתי בלחיצה עם הציפורן
היום למספרה בדחיפות ! וכמובן,סירוק יומיומי למרות שהיא מתנגדת.

Rinattt

New member
יש שמפו שמוריד את הדבק

של הכינים... "פיניטו", ואז אין צורך למשוך אותם עם הידיים, או לסרק במסרק סמיך מיוחד לביצים. לילדה שלי היה לא מזמן, שמתי חומר, אח"כ סירקתי, במשך 3-4 ימים חפפתי לה עם השמפו, אחרי 10 ימים שוב שמתי חפיף וסירקתי וזהו... נקי... אמרה לך כאן מישהי בקשר לצביעת הראש, אני מכירה ילדה שצובעים לה בחינה כי פשוט הילדה לא מפסיקה להידבק ולא משנה עד כמה הם יסרקו וישימו רוזמרין ושאר חומרים. מאז הילדה נקייה לגמרי... מה שכן כשיש בבית כינים, חובה לחטאות מסרקים ומברשות, לעשות הרתחה לסדינים, לנער מזרונים בחוץ, כי תמיד יש סיכוי שאיזו כינה נפלה איפה שהראש של הילדה היה. ואלו שאמרו נפט, ויש כאלו (אני שמעתי) שיגידו K300 וכל מיני חומרים מסוכנים - פשוט לא להעז להשתמש בהם! אל תספרי את הילדה קצוץ... אני אישית מעדיפה כל יום לטרוח ולנקות את הראש, להעביר מסרק, לקנות ים חומרים ולא לגזוז להן את השיער... (במיוחד לא קצוץ).

ואאאאאווווווווו, מזמן שלא צחקתי

מהתאורים הפלסטיים. לשמחתי, מזלי ורווחתי, לילדים שלי אין. ממשיכה לצחוקקקקקק. התיאורים האלה.... כילדה נהגתי לפלות אותן מראשה של אחותי. שום חומר לא עזר. רק לאסוף את השער, או לקצץ כפי שאמרה המינהלת. ורוזמרין ככה לבשם את הראש. טיפה מאחורי כל אוזן, בעורף וכמובן לא לשכוח תפילות ולחשים. למיטב ידיעתי כינים מגיעות לסוגי דם מסויימים ומיני מזונות לא עושות להן את זה. אפשר לברר את הסוגייה הזו. ממשיכה לצחוק, כנראה שמישהו למעלה אוהב אותי.

תלתליפז

New member
בואי לצחוק עוד....

פעם הציעו לי פרונטליין. למי שלא מכיר-->זה תכשיר מאין כמוהו. שתיים שלוש טיפות על העורף, נספגות למחזור הדם וקוטלות כל יצור שש רגלי שמעיז לקחת שלוק. רק מה, זה מיועד לבעלי חיים.

ע פ ר ל ה

New member
פרונטליין?

זה תכשיר שאני מתיזה על החתולה שלי. לא מספיק כינים? גם פרעושים ומיני בישין? אלוהיםםםםםםםםםם תציל אותי !!!

קראת לי???? ../images/Emo66.gif

(כתבת "אלוהיםםםםםםםם תציל אותי) צ'מעי, הפריודרם הזה הוא מצוין!!!! וכשהייתי קטנה ונדבקתי אמא שלי שמה לי על הראש נפט וחומץ, ישנתי עם זה כל הלילה, בבוקר קמתי שטפתי ת'שיער, העינים צרבו לי, כל הכינים ובני משפחתם על טפם ונשיהם כבר לא היו בחיים, אבל גם הקרקפת שלי
, חודש הסתובבתי עם קשקשים מרוב היובש של הראש. אבל כינים??? לא היו יותר לעולם

ע פ ר ל ה

New member
אלוהיםםםם../images/Emo24.gif את פה ?!

נו סופי,שתינו מאותו דור... לא קראת מה כתבתי על הנפט והקרחת שעשו לי בילדות?

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo6.gif עמית

מאיפה הגרלת ת'קריקטורה הזאת? החלטתי, אני עושה לה " גרע'ה" על הסכין !!!

שום תכשיר לא עוזר לטווח הארוך

פשוט מאד תסרקי אותה יום יום במסרק כינים, בזמן החפיפה ולאחריה. ולאחר מכן , תפלי לה את הביצים מהשיער, אחת אחת, ולקינוח...תשלחי אותה לכל מקום בליווי טיפות שמן רוזמרין על השער שלה, שהכינים נרתעות ממנו, וגם תרתענה מ....ראשה של ביתך.

magic40

New member
אין כמו נוק שנותן לכינים נוק אווט

נשבעת לך שזו המצאת המאה

סוג של רעיון ../images/Emo62.gif

אגרוף קפוץ על כל כינה בנפרד (בשפת המומחים זה נקרא נוגרה) אחרי נוגרה אישית לכל אחת, תראי שאפילו כינה שמתקרבת מכיון בת ים, עושה אזימוט לראש של ילדה אחרת. סופי ברגע של הארה

maof

New member
עפרלה......תראי ../images/Emo70.gif

לפי דעתי כל הבעיה היא מהראש...אז פשוט מורידים את הראש, וכל הבעיה ניפתרה כי ללא ראש אין כינים. מעוף

vrp

New member
יש פתרון ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

1. מסרק חדש "יחסית" נקרא אסי 2000 - חבל"ז ללא חומרים סירוק עם המרכך באמבטיה 2. בקבוק של מים מים המלח - לטבול בצמר גפן ועל הראש (כמו שעשו לנו עם חומץ ונפט) 3. סבלנות סבלנות סבלנות ב ה צ ל ח ה

למעלה