כינים

ע פ ר ל ה

New member
כינים ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

איזה יופי,הקייץ כבר כאן ! בריכה,ים,ושאר אטרקציות ! אבל משהו חייב להעכיר את האווירה. כינים חיה קטנה,מגעילה,ודוחה. והכי גרוע,טפילה עקשנית. הבת שלי נדבקה בכינים,וזו לא הפעם הראשונה לזוועה הזו. אין תכשיר שלא ניסיתי,הן תמיד חוזרות! חוזרות ושוב באות...נמאס לי! מגרד לה,וגם לי! יש למישהו פה רעיון,או שידוע לכם על תכשיר בומבסתי כזה שיחנוק את החיה המטופשת הזאת אחת ולתמיד?

ע פ ר ל ה

New member
קוקו

אני חייבת להמית את הביצים בראש ובראשונה אחרת שום הקפדה של סירוק לא תועיל. הביצים חיות ובוקעות לבסוף. זה מעגל קסמים שלא נגמר. יש לי אוסף של מסרקים צפופים שלא עזרו כלל.לא ממש מזמן נולד מסרק צפוץ(ויקר מאוד) שמטאטא החוצה את הכינים והביצים. קניתי אותו,הוא עושה עבודה טובה. ובכל זאת... תמיד אחרי טיפול,איכשהו הסיוט חוזר ושוב החגיגה מתחילה... אז את אומרת כל יום סירוק? נו... אני מקווה,אעשה זאת.(למרות הצרחות שלה).

צלליתה

New member
אין דבר כזה "לתמיד"

כאשר מדובר על כינים. החראות הקטנות תמיד מוצאות את דרכן חזרה לראש. בשלב מסוים התחלתי מאוד לפחד מכל הכימיה שמרחתי על ראשה של בתי ועל ראשי שלי. התחלתי להשתמש במסרק הסמיך בכל חפיפה, אם צריך ואם לא צריך. קצת שמן רוזמרין מאחורי האוזנים, קמעות נגד עין הרע, כמה לחשים, ויש לקוות שהחיים יהיו מגרדים פחות.

קודם כל,

לסרק כל יום במסרק צפוף. לחפוף בשמפואים ובתרסיסים דוחי כינים, ואם זה לא עוזר... לצבוע את השיער.

ע פ ר ל ה

New member
הכל יש לי

שמנים לראש,תרסיסים דוחי כינים,קללות עליהם.... וכלום ! ס'עמאם! נשבר לי כבר,כולי גירודים למרות שלא נדבקתי. לצבוע שיער לילדה בת 9? לא נראה לי.

ע פ ר ל ה

New member
קרן מתוקה

כן,כבר שמעתי בעבר שכינים לא אוהבות שיער צבוע. אבל היא קטנה מידי. ובכלל... אני שונאת צבע,אפילו את השיער שלי אני לא צובעת. נראה לי שאני עוברת לסירוק יומיומי. אגב,מישהו מכיר את התכשיר : פריודרום? אומרים שהוא מעולה.האם כך?

vered 37

New member
עפרלה פריודרום

זו משחה והיא אכן מאד מומלצת. ניסיתי אמנם פעם אחת ...וטוב שכך.והיו תוצאות טובות. תנסי הכלללל !!!! ולו רק כדי לא לראות את הכינים האלה שמעוררות בי צמרמורת...

ע פ ר ל ה

New member
ורד

קניתי פריודרום היום,ומרחתי לה את המשחה המסריחה על הראש,יותר מחצי שעה רק בגלל שכולי צמרמורת מהחיה המבעיתה.נמאס לי. חוצמיזה,לוקחת אותה להסתפר היום ! אין לי כח לזה,זה ממש לא נעים. כשהייתי ילדה כל הזמן נדבקתי מכינים,ללא סוף. אמא שלי הייתה שמה לי נפט על הראש. מכירים את שיטת הנפט? זוועת עולם. עד שהתייאשה ועשתה לי קרחת
ילדה חמודה עם קרחת וכובע טמבל,עם ילקוט על הגב

malka3

New member
פריודרום נהדר, אם אני זוכרת

צריך שוב אחרי כמה ימים... תראי בהוראות. וטיפול מונע זה חפיפה עם קצף אמבט הותיק בת אורן... הבקבוק הירוק הגבוה מקווה שעדיין קיים על המדפים.

תלתליפז

New member
אני זוכרת שהיינו

חופפים לכלב שלנו את הפרווה עם בת אורן, וכל הפרעושים היו נופחים את נשמתם. אף פעם לא הבנו למה, דוקא אנחנו אהבנו את הריח.

יעלילה1

New member
אל תספרי אותה..... חבל...

לי הייתה טראומה בילדות כשאמא שלי לקחה אותי להסתפר, ובמקום צמה עבותה וארוכה נהיה לי תספורת אפרו של בן

L o v e M e1

New member
כל התכשירים הורגים רק את אלה שבקעו

והן כינים חיות. לכן כמו שאמרה הנודניקית, סירוק יומיומי וכמה שיותר פעמים ביום, לאורך זמן. הכי קל אחרי חפיפה עם מרכך, הסירוק הופך קל והילדים לא צורחים. ב ה צ ל ח ה והרבה סבלנות

למעלה