נו, יאללה ../images/Emo13.gif
טוב, בנות, דברים שצריך להסדיר:
חדשות ועדכונים: 1) דרושות: שתי אחראיות עדכונים וחדשות. צריכה להיות לכן אנגלית של לפחות 4 יח"ל ושעה-שעתיים של זמן פנוי, לפחות פעמיים בשבוע. שתיכן תצטרכו לחרוש על אתרי חדשות בידור אחרי ידיעות בקשר לאלן, לתרגם אותן ולהעלות לאתר. 2) צריך ליצור רשימת אתרים שמהם אפשר לקבל מידע. 3) ניצור קשר עם הסוכנות שלו בשביל ידיעות?
עיצוב ו-HTML: 1) דרושות: עד ארבע בנות שיעצבו וייבנו את האתר. חשבתי שהכי טוב לחלק את זה: שתיים שיעצבו ושתיים שייבנו את האתר עצמו. אין ממש דרישות חוץ מידע בסיסי ב-HTML ו\או תכנת עיצוב (פוטושופ ושות') ויכולת שימוש בה. 2) איפה מקימים את האתר? בתכל'ס, שרת משלנו זו האופצייה הכי שווה, אבל הבעיה זה שצריך מישהו שישלם על העניין.. אז אלא אם כן מישהי כאן מכירה מישהו עם שרת משלו שמוכן לארח אותנו, צריך להקים את האתר בשרת חופשי. עצה שלי? ג'יאוסיטיז הכי טוב ופשוט. 3) מי המנהל\ות? צריך להחליט על שתיים-שלוש בנות שיהיו אחראיות על ארגון האתר, שיוודאו שהשאר עושות את העבודה ושיעדכנו אותו. צריך שיהיה להן ידע בסיסי (ממש בסיסי) ב-HTML וזמן פנוי. 4) בהמשך לשאלת האם יוצרים קשר עם הסוכנות שלו: עושים גם גרסה באנגלית? 5) ושוב בהמשך לשתי השאלות הנ"ל: ננסה להפוך את האתר לרשמי?
תוכן: 1) מי מארגנת תמונות? מאיפה? 2) מי מארגנת מידע כללי (ביוגרפיה, פילמוגרפיה וכ"ו)? 3) עושים משחקים? (קוויזים, עמוד תלייה וכ"ו..) אם כן, צריך מישהי שיודעת קצת ג'אווה או פלאש.. ואמא שלי עוד אומרת שאני לא מאורגנת..